QUOTE(allisa @ 2009 04 03, 13:55)
Allisa, o kada pati planuoji su ledinukais?
QUOTE(Pina @ 2009 04 03, 15:46)
Allisa, o kada pati planuoji su ledinukais?
zinok,labai bijau vel nusivilti,kazkaip taip tikejau,kad pavyks ir labai sunkiai su tuo susitaikiau

turiu uzsladytu ledinuku net 3 kartams,tai reikes bandyti kazkada

labai laukiu,kad kam nors pavyktu,tada kazkokia viltis gal manyje pabustu

o tu geguze planuoji?kokius tyrimus reikia atlikti pries tai?
va tau pavyks ir is karto as po taves

QUOTE(allisa @ 2009 04 03, 16:19)
zinok,labai bijau vel nusivilti,kazkaip taip tikejau,kad pavyks ir labai sunkiai su tuo susitaikiau

Na kiek zinau, tai ledinukus atsildo visus. Mes irgi turejom keturias porcijas, galvojau, kad bus keturiems bandymams, bet atsilde viska ir ieskojo geriausiu. Nors gal pas Jus bus jie superiniai ir visu nesildys, as nezinau...
QUOTE(siri @ 2009 04 03, 16:23)
Na kiek zinau, tai ledinukus atsildo visus. Mes irgi turejom keturias porcijas, galvojau, kad bus keturiems bandymams, bet atsilde viska ir ieskojo geriausiu. Nors gal pas Jus bus jie superiniai ir visu nesildys, as nezinau...
O jeigu atšyla visi ledinukai ir jų yra kokybiškų daugiau nei trys, tai juos vėl užšaldo? Ar jau nebe?

Papildyta:
QUOTE(allisa @ 2009 04 03, 16:19)
Aš kažkaip sėkme su ledinukais irgi nelabai tikiu. Net nežinau kodėl, bet man atrodo, kad man antras pilnas IVF'as pavyks. Bet vistiek su ledinukais darysiu - vyras tiki

Tyrimai tinka tie , kuriuos prieš ivf darei, jei nepraėjo metai. Bent man gyd sakiusi, kad tie tyrimai galioja metus. Aišku, aš paklausiu gyd dar kartą, nes kaip tik eisiu apžiūrai kitą sav.

Siri,o jeigu daugiau negu 3 buna geri?
Kaip tu jautiesi,kokios tavo nujienos?
Pina,butinai parasyk kaip tau seksis, pas kokia gydytoja ir kur viska darysiesi?
Zinok as irgi kazkaip 2 IVF'as pavyks,bet norisi ir ledinukus isbandyti
Gal kam nors yra taip buve,kad daretes IUI,po to IVF ir vel IUI,kuris buvo sekmingas?
Pina,butinai parasyk kaip tau seksis, pas kokia gydytoja ir kur viska darysiesi?

Gal kam nors yra taip buve,kad daretes IUI,po to IVF ir vel IUI,kuris buvo sekmingas?
[quote=Pina,2009 04 03, 17:38]
O jeigu atšyla visi ledinukai ir jų yra kokybiškų daugiau nei trys, tai juos vėl užšaldo? Ar jau nebe?
Papildyta:
Sveikos,
Tuo klausimu klausiau U, ji pasake pakartotinis uzsaldymas negalimas. Pas mane buvo 10 uzsaldytu. Klausiau kaip juos atsaldys ar visus. Uzmeciau klausimais U, bet supratau, kad tiksliai ir ji nezino. Atseit tie mano 10 bus sudeti i kasetes po 5, tada ima visa kasete ir atsildo. Ziuri ar daugiau nereikia , ims kitus 5. Tik deja is mano 10 nei vienas nebuvo tinkamas.

Papildyta:
Sveikos,
Tuo klausimu klausiau U, ji pasake pakartotinis uzsaldymas negalimas. Pas mane buvo 10 uzsaldytu. Klausiau kaip juos atsaldys ar visus. Uzmeciau klausimais U, bet supratau, kad tiksliai ir ji nezino. Atseit tie mano 10 bus sudeti i kasetes po 5, tada ima visa kasete ir atsildo. Ziuri ar daugiau nereikia , ims kitus 5. Tik deja is mano 10 nei vienas nebuvo tinkamas.
Del snaiguciu galiu is asmenines patirties papasakoti (dariausi jau du kertus nesekmingai) Jie yra saldomi "porcijomis", pas mane buvo uzsaldytos trys porcijos po keturis embrionus. Atsildo po viena porcija ir stebi dalijimasi ir jei nesidalina ar labai bloga kokybe, tada atsildo dar viena porcija. Antra karta embrionu niekas nesaldo
allisa, jei kils daugiau klausimu, klausk drasiai, bandysim visos padeti

allisa, jei kils daugiau klausimu, klausk drasiai, bandysim visos padeti

QUOTE(allisa @ 2009 04 03, 16:52)
Siri,o jeigu daugiau negu 3 buna geri?

Na jau merginos atsake, bet vistiek atsildzius deda pacius paciausius ir viskas..... Siaip retai kam lieka antram bandymui snaiguciu, bent man taip sake embriologe. O as jauciuosi neblogai, siandien buvau pas gyd. like du vystosi gerai, jau pilvas matosi

toks klausymelis: keliu dienu (lasteliu) embrionus jums salde ir kaip jie nusprendzia kada geriausiai? Kiek supratau is cia esamu pokalbiu jog saldo visaip , kai kurioms isodinimo diena likusius kai kurioms augina iki blasto, gal galite pasidalinti savo patirtim? ir taip pat labai idomus atsilimo % (mazdaug), pasisekimas pastot....
Dekui, pati turiu snaigute tai idomu kaip kam pasiseke.... As net nezinau gal cia ir atskira tema vertetu uzvest
Na tikiuosi kas pasisakys
Dekui, pati turiu snaigute tai idomu kaip kam pasiseke.... As net nezinau gal cia ir atskira tema vertetu uzvest

Merginos, kaip manote, kada registruotis pas gine, jei norėtume IVF darytis birželį, aišku, jei tyrimai bus geri. Gimdos foto turiu, daryta prieš porą mėn, hormonų tyrimus taip pat, daryti prieš mėn. Ar spėtų padaryti likusius tyrimus per mėnesį?
QUOTE(Burbulex @ 2009 04 03, 17:48)

Laikomes

Papildyta:
Pasiskaityk cia http://www.supermama...howtopic=201977
Cia daug merginu is Londono rase, gal rasi sau naudingos informacijos

aciu labai