Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Helė @ 2009 04 02, 13:09)
gerai laikomės, laukiam nėštumo  biggrin.gif pirmadienį gal sugadinsiu NT, bus 10dpoį  blush2.gif pas mane jautrūs testukai, turėtų parodyt  nestuke.gif  blush2.gif

As irgi manau nuo pirmadienio pradesiu drinks_cheers.gif Uzsisakiau 20 NT - bus galima is proto eiti doh.gif
Tik kazko nuojauto bloga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta A @ 2009 04 02, 20:48)
As irgi manau nuo pirmadienio pradesiu drinks_cheers.gif Uzsisakiau 20 NT - bus galima is proto eiti doh.gif
Tik kazko nuojauto bloga unsure.gif

O KAM TIEK DAUG blink.gif IR KAM JUOS UZSISAKINETI blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta A @ 2009 04 02, 21:48)
Uzsisakiau 20 NT

swoon.gif

Aš sunaudojau šešis, tai vyras sakė kukū tau lotuliukas.gif

Linkiu pamatyt 20 dvigubų brūkšniukų 4u.gif
Atsakyti
jei man nors viena parodytu buciau pati laimingiausia lotuliukas.gif ,bet dvidesimt dar geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pina @ 2009 04 02, 19:56)
swoon.gif

Aš sunaudojau šešis, tai vyras sakė kukū tau  lotuliukas.gif

Linkiu pamatyt 20 dvigubų brūkšniukų  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu kuku ir man...

Jei rimtai tai 'pigiausia' buvo pirkti didziausia kieki...Geras daiktas - prireiks gyvenime biggrin.gif Perku internete, nes daug pigiau nei vaistineje(NO), gal 3,5lt
Atsakyti
QUOTE(Teta A @ 2009 04 02, 22:48)

Ne eiti is proto, o istisai gerti skyscius, kad turetum su kuo tuos testus gadintis thumbup.gif

Kaip Burbulex, Aive ir panaite laikosi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinele83: 02 balandžio 2009 - 21:56
sveikutes, skaitau sia temele, nes labai aktuali ir musu seimai... dabar esu po operacijos... negimdyvinis nestumas verysad.gif liudna... ir gydytoja pataria tik dirbtini apvaisinima g.gif noriu paklausti, visos jus daretes IVF Lietuvoje, gal kas nors zinot kas ir kaip viskas vyksta Londone? mes tik dabar pradedam dometis, gal kas su patirtimi is UK...

labai aciu

ir tikrai nemaniau, kad sitaip sudetinga cia viskas verysad.gif
laikykites, nes tikejimas padeda thumbup.gif ir anksciau ar veliau tapsim nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta A @ 2009 04 02, 22:48)
Uzsisakiau 20 NT - bus galima is proto eiti doh.gif

mega_shok.gif lotuliukas.gif Linkiu, kad visi butu teigiami 4u.gif
QUOTE(kristinele83 @ 2009 04 02, 23:55)
Kaip Burbulex, Aive ir panaite laikosi?  4u.gif

Laikomes pioneer.gif . Stengiames galvoti tik pozityviai ir laukiam smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gaivax @ 2009 04 03, 01:21)
.....gal kas nors zinot kas ir kaip viskas vyksta Londone? mes tik dabar pradedam dometis, gal kas su patirtimi is UK...

Pasiskaityk cia http://www.supermama...howtopic=201977
Cia daug merginu is Londono rase, gal rasi sau naudingos informacijos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbulex: 03 balandžio 2009 - 07:46
QUOTE(Burbulex @ 2009 04 03, 06:48)
mega_shok.gif  lotuliukas.gif  Linkiu, kad visi butu teigiami  4u.gif 

Nu taigi po pigiai lotuliukas.gif

Klausyk, o kaip tavo pilvas po isemimo? As net buvau susirupinusi, nes visa savaite skaudejo, abi puses(tikriausiai kiausides), bet dabar jau daug geriau...tai tikriausiai viskas ok...
Kada testa gadinsi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2009 04 02, 14:50)
drinks_cheers.gif  Ir aš manau, kad šiame skyrelyje reikalinga ši tema.Kas užves?

Dijav, dėkui už informaciją. smile.gif

Užvedžiau smile.gif
http://www.supermama...howtopic=431043
Atsakyti
QUOTE(Teta A @ 2009 04 03, 11:01)
*Klausyk, o kaip tavo pilvas po isemimo? As net buvau susirupinusi, nes visa savaite skaudejo, abi puses(tikriausiai kiausides), bet dabar jau daug geriau...tai tikriausiai viskas ok...
**Kada testa gadinsi? mirksiukas.gif

*Po isemimo siaubingai skaudejo. Jau rasiau, kad turejau labai daug kiausineliu. 5 dienas vaiksciojau susirietus, po to pilvo skausmai atlego, bet 3-4 dienas vis durdavo sonus. Dabar lyg tai viskas gerao, tik pilvas dar siek tiek ispustas.
**Oi net nezinau, baisu blush2.gif Sekmadieni arba pirmadieni ax.gif
Atsakyti
Kur dingo Aive ir panaite?.. g.gif
Atsakyti