TetaA, jei jau vaiduokli matai, tai lek ir kraujuka priduoti

QUOTE(kristinele83 @ 2009 04 06, 11:04)
Kad isvaziuojame atostogauti ryt

O antradieni po svenciu as bet kokiu turiu priduoti krauja klinikoje, kurioje dariausi( nemokamai!)
Palauksiu, kur besdesi

Ale neblogai jau isryskejo mano vaiduoklis...sunku patiketi..nu nejaugi

QUOTE(Teta A @ 2009 04 06, 14:23)
Gal dar viena sugadink?..

laba visoms.jungiuosi prie jusu nes likimas taip pat kaip ir jums,taip ir man nedekingas.problema turiu su kiausintakiais,viena isoperavo(aisku be mano sutikimo)o kitas irgi sake toks pat negeras ir jy taip pat reikes isoperuoti.turejau ivf.taciau nesekminga.daugiau pinigeliu neturejau.isvazevau y airija dirbti kadangi cia vienas ivf nemokamas.mano tyrimu rezultatu is lietuvos jie net ziureti nenorejo,pasake kad jiems patiems reikia ysitikinti ar tikrai nieko su tuo kiausintakiu neina padaryti.taigi atliko man tyrima ir pasake kad kiausintaky yra pakitimu,bet bandys patvarkyti.o jei jiems pavyks pataisyti kiausintaky?ir jei as pastosiu?ydomu ka tuomet pasakys ponia gydytoja kuri man norejo juos abu ispjauti?aisku yra dar klaustukas ar jiems pavyks pataisyti?bet jie man suteike bent kiek vilties,o lietuvoj as ja buvau visiskai palaidojus
QUOTE(suvilte @ 2009 04 06, 16:07)
...kiausintaky yra pakitimu,bet bandys patvarkyti.o jei jiems pavyks pataisyti kiausintaky?ir jei as pastosiu?ydomu ka tuomet pasakys ponia gydytoja kuri man norejo juos abu ispjauti?aisku yra dar klaustukas ar jiems pavyks pataisyti?bet jie man suteike bent kiek vilties,o lietuvoj as ja buvau visiskai palaidojus
Sveika prisijungusi

As dar negirdejau, kad kur nors butu atliekamos plastines kiausintakiu rekonstrukcijos operacijos - papasakok placiau

As dar negirdejau, kad kur nors butu atliekamos plastines kiausintakiu rekonstrukcijos operacijos - papasakok placiau

konkreciau galesiu papasakoti sio menesio gale,kadangi turesiu pokalby su gydytojais,jie man sake,kad tokiu kiausintakiu rekonstrukciju atlieka labai daug
QUOTE(suvilte @ 2009 04 06, 17:20)
konkreciau galesiu papasakoti sio menesio gale,kadangi turesiu pokalby su gydytojais,jie man sake,kad tokiu kiausintakiu rekonstrukciju atlieka labai daug
Lauksim naujienu

QUOTE(suvilte @ 2009 04 06, 17:20)

Idomu Lietuvoj pas kokia gydytoja lankeisi

kristinėle, dainiukę gali braukt lauk, jau turi savo mergytę

labai ydomu suzinoti,gal galite man padeti?21 c.d atliko progesterono tyrima ir jis parode 55.1 nmol/L .ka tai galetu reiksti?

QUOTE(suvilte @ 2009 04 07, 11:10)
labai ydomu suzinoti,gal galite man padeti?21 c.d atliko progesterono tyrima ir jis parode 55.1 nmol/L .ka tai galetu reiksti? 

Kad ovuliacija buvo.

aciu