Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(loksins @ 2009 04 07, 11:52)
kristinėle, dainiukę gali braukt lauk, jau turi savo mergytę wub.gif

Kaip smagu wub.gif wub.gif wub.gif Graziu joms roziniu sapnu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinele83: 07 balandžio 2009 - 11:26
Hele, a ką šiandien rodo? bigsmile.gif gal kraujuką nukeidai?
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 06, 09:09)
Vakare, ir butinai ta pacia valanda, jei jau nusistatai 21 val. tai visus vakarus tuo paciu laiku. Sekmes mirksiukas.gif

Aš visada leisdavausi ryte, tuo pačiu laiku tongue.gif Daug patogiau mirksiukas.gif

QUOTE(kristinele83 @ 2009 04 06, 15:09)
As dar negirdejau, kad kur nors butu atliekamos plastines kiausintakiu rekonstrukcijos operacijos - papasakok placiau  g.gif

Senai tai daroma ir Lietuvoje mirksiukas.gif Daivai , berods, tokia operacija buvoatlikta, man būtų ją atlikę, jei salpyngsas nebūtų taip pažeidęs kiaušinatkių unsure.gif Nieko čia naujo schmoll.gif
Atsakyti
išbraukit mane iš parašo. labai teplioja nuo vakar vakaro, crinonas krenta rudas. hcg neverta darytis.visą naktį pražliumbiau.
Atsakyti
Hele, tepliojimas dar ne kraujavimas, visaip dar gali buti console.gif
Atsakyti
QUOTE(Helė @ 2009 04 08, 08:19)
išbraukit mane iš parašo. labai teplioja nuo vakar vakaro, crinonas krenta rudas. hcg neverta darytis.visą naktį pražliumbiau.

Verta ir labai verta HCG darytis!!!! Gal reikia padidinti crinoną, nepulk i paniką, Hele. Butinai pasidaryk tyrimą. Kovok iki galo. Laikau kumščius. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilma J. @ 2009 04 07, 23:55)
Senai tai daroma ir Lietuvoje  mirksiukas.gif  Daivai , berods, tokia operacija buvoatlikta, man būtų ją atlikę, jei salpyngsas nebūtų taip pažeidęs kiaušinatkių  unsure.gif  Nieko čia naujo  schmoll.gif

Na, kiek pries metus domejausi del kiausintakiu rekonstrukcijos, tai nieko tos operacijos nepadeda, tik laiko gaisimas ir vilciu suteikimas... Na, bet kiekvieno situacija individuali. As pasirinkau IVF wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Helė @ 2009 04 08, 05:19)

nono.gif nesinervink prieš laiką, geriau pasidaryk Hcg kaip mergaitės pataria..rudas crinonas-dar nieko nereiškia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Helė @ 2009 04 08, 08:19)

patirtis rodo, kad yra BUTINA bet kokiu atveju - kraujuoji ar ne - pasidaryti HCG 4u.gif greit lek 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Hele,nepergyvenk anksciau laiko,geriau pasiskubink HCG pasidaryti 4u.gif

Blanka 1,kaip tavo leliukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo allisa: 08 balandžio 2009 - 11:21
Labukas.

Na va, viskas baigesi angel_sadangel.gif . Braukit mane is saraso.
Vakar pasidariau HCG, atsakymas - neigiamas. Ir vakere jau pradejau kraujuot.
Einu issilaizyti zaizdas angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif

Visoms linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbulex: 08 balandžio 2009 - 11:31
Burbulex, baisiai gaila verysad.gif
Atsakyti
Burbulex, labai gaila verysad.gif

Allisa, aš jau penktadienį girdėjau dvi plakančias širdeles. Mums tuoj dešimt savaičių. Dabar tik pergyvenu, nes užpuolė peršalimas. Tikėkimės, viskas bus gerai
Atsakyti