Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Algele @ 2009 04 06, 00:00)
Merginos pamirsau kada gonali reikia leisti is ryto , ar vakare? doh.gif  ar individualiai?

Vakare, ir butinai ta pacia valanda, jei jau nusistatai 21 val. tai visus vakarus tuo paciu laiku. Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pina @ 2009 04 05, 23:41)
kristinele83, gal galėtum viską smulkiai papasakoti, kaip ten viskas vyksta su šaldytais

Pirma karta dejome naturaliame cikle, t.y. nenaudojau jokiu vaistu, pries 48 val susileidau Ovitrelle ir isodino, po isodinimo 14 dienu dejausi crinone. Is viso buvo tik dvi konsultacijos, pats isodinimas ir kraujo tyrimukas. Kainavo apie 2500 lt.

Antra karta viskas vyko visiskai analogiskai, tik nuo trecios c.d. geriau estrofem. Kainavo irgi apie 2500 lt.

Isodinimas vyksta 14-16 c.d. (cia individualus reikalas)

O toliau, kaip ir po IVF - 14 labai ilgu laukimo dienu mirksiukas.gif
Atsakyti
Paskaitykite apie donoryste lytiniu lasteliu
http://www.delfi.lt/...php?id=21339829
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif
Idomu, kur dingo Hele ir Teta A g.gif Man, rods, jos siandien turetu daryti NT g.gif
Mergaites, kur jus? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rozele78 @ 2009 04 06, 10:59)
Paskaitykite apie donoryste lytiniu lasteliu
http://www.delfi.lt/...php?id=21339829

Prabalsavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2009 04 06, 09:10)
Sveikos mergaites smile.gif
Idomu, kur dingo Hele ir Teta A g.gif Man, rods, jos siandien turetu daryti NT g.gif
Mergaites, kur jus? mirksiukas.gif
Papildyta:

Prabalsavau mirksiukas.gif

As pasidariau ir krapstau pakausi...nu yra vaiduoklis, bet dar taip anksti ax.gif

Atsiliepkit kitos! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teta A: 06 balandžio 2009 - 10:27
QUOTE(Teta A @ 2009 04 06, 11:22)
As pasidariau ir krapstau pakausi...nu yra vaiduoklis, bet dar taip anksti ax.gif

thumbup.gif Jega!!!As labai tyliai tyliai sveikinu 4u.gif , nes manau, kad be reikalo vaiduokliuko nerodytu g.gif
O kuioj klinikoje tu darei puncija ir isodinima? g.gif Nes as dar neapsisprendziau, kur man daryti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2009 04 06, 09:26)
thumbup.gif Jega!!!As labai tyliai tyliai sveikinu 4u.gif , nes manau, kad be reikalo vaiduokliuko nerodytu g.gif
O kuioj klinikoje tu darei puncija ir isodinima? g.gif Nes as dar neapsisprendziau, kur man daryti... g.gif

Gal dar nesveikinkit blush2.gif Palaukim ketvirtadienio

As dariausi ne Lt(NO), mums sake, kad musu labai gera embriono kokybe..bet bijau tokia sekme tiketi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta A @ 2009 04 06, 10:22)

Atsiliepkit kitos! mirksiukas.gif

kelinta tau šiandien dpį ?
džiaugiuosi už tave wub.gif

man šiandien 10dpį - nt neigiamas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta A @ 2009 04 06, 11:29)
Gal dar nesveikinkit blush2.gif Palaukim ketvirtadienio

As dariausi ne Lt(NO), mums sake, kad musu labai gera embriono kokybe..bet bijau tokia sekme tiketi unsure.gif

Na gerai, dar palaukim iki ketvirtadienio smile.gif Labai labai linkiu pamatyti II ryskius bruksniukus irr aukstus skaiciukus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Helė @ 2009 04 06, 11:33)
džiaugiuosi už tave  wub.gif

man šiandien 10dpį - nt neigiamas  verysad.gif

Nenusimink, dar gal ankstoka pamatyti II bruksniukus 4u.gif
matai, labai ivairiai-vienoms anksciau parodo NT II bruksn., kitoms veliau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Helė @ 2009 04 06, 09:33)

Jeigu iskaiciuojant isodinimo diena tai siandien eina 10...

Nu dar labai anksti, pakartok testa 4u.gif

Mano kraujo pridavimas nusites po Velyku, nes mano klinikoje nedaro per sventes, o be to ir i kaima isvaziuojame..teks laukti antradienio...bet laukimas jau tapo mano gyvenimo stiliumi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 04 06, 10:56)
Pirma karta dejome naturaliame cikle, t.y. nenaudojau jokiu vaistu, pries 48 val susileidau Ovitrelle ir isodino, po isodinimo 14 dienu dejausi crinone. Is viso buvo tik dvi konsultacijos, pats isodinimas ir kraujo tyrimukas. Kainavo apie 2500 lt.

Antra karta viskas vyko visiskai analogiskai, tik nuo trecios c.d. geriau estrofem. Kainavo irgi apie 2500 lt.

Isodinimas vyksta 14-16 c.d. (cia individualus reikalas)

O toliau, kaip ir po IVF - 14 labai ilgu laukimo dienu  mirksiukas.gif

Ačiū už atsakymą, balionas tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Teta A @ 2009 04 06, 11:22)
...nu yra vaiduoklis ax.gif

Jau gali po truputį assa.gif sokiai.gif
Papildyta:

Hele, jei hcg bus mažas, tada galėsi paverkti, o kol kas neliūdėk, nes dar anksti 4u.gif
Atsakyti

nu dabar tai gausi doh.gif juk sakiau negadinti nervu su tais NT!
staigiai priduodi krauja, kad ryt butum su TIKRAIS atsakymais jau 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti