Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Aive, rezultatas jau aiskus ir as taip pat manau, kad tuoj tuoj turetu ateiti nelabosios mmm pas tave verysad.gif Gerbiu uz blaivu tavo prota 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Jus tokios saunuoles,visada is jusu sulauksi atsakymo bei naudingu patarimu.Kadangi nesciukei pozymiu jokiu nera,paliksiu visa tai likimui.Bet liudeti nesiruosiu schmoll.gif .Kita menesi pradesiu tvarkytis dokumentus vaikucio ivaikinimui smile.gif .O jums visoms linkiu is didziausio sunkumo pakilti,ir vel sypsotis gyvenimui,tiketi,islaukti.....ir butinai svajoti smile.gif O toms kurioms pasiseke,stiprybes,bei karts nuo karto cia apsilankyti ir inesti to tikro tikejimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(odesa @ 2009 04 10, 18:28)
smile.gif Jus tokios saunuoles,visada is jusu sulauksi atsakymo bei naudingu patarimu.Kadangi nesciukei pozymiu jokiu nera,paliksiu visa tai likimui.Bet liudeti nesiruosiu schmoll.gif .Kita menesi pradesiu tvarkytis dokumentus vaikucio ivaikinimui smile.gif .O jums visoms linkiu is didziausio sunkumo pakilti,ir vel sypsotis gyvenimui,tiketi,islaukti.....ir butinai svajoti smile.gif O toms kurioms pasiseke,stiprybes,bei karts nuo karto cia apsilankyti ir inesti to tikro tikejimo 4u.gif

labai uzjauciu del tiek nesekmiu verysad.gif ir linkiu kad viskas paviktu su vaikucio isivaikinimu mirksiukas.gif man kol kas buvo tik vienas nepavikes ivf bet as irgi kartais pagalvoju apie isivaikinima.nezinau kiek dar kartu bandisim unsure.gif zinau tik viena kad vistiek musu seimoj bus vaikelis ir nesvarbu ar as ji pagimdisiu pati ar mes ji paimsim is vaiku namu schmoll.gif sveikinu visas su artejanciom Sv.Velikom 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif
Noriu palinkėti visoms šiltų, gražių Velykų: te pražysta kartu su pirmaisiais pavasario pumpurais visų mūsų gražiausios viltys ir svajonės wub.gif
Atsakyti
Labutis, mergytes smile.gif
Gal galit man patarti,antra C.D man reik jau pradet leistis vaistus, tik problema ta, kad nesusigaudau kuria diena laikyt pirma g.gif dvi dienas tepliojo, o va ka tik dabar pasirode sviezio kraujo, bet taip negausiai g.gif Tai man gal pirma mmm diena laukyt tik rytoju, kai pradesiu gausiai kraujuot? g.gif blush2.gif
bukit geros, patarkit,nes nezinau kaip pasielgti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2009 04 11, 17:05)
Labutis, mergytes smile.gif
Gal galit man patarti,antra C.D man reik jau pradet leistis vaistus, tik problema ta, kad nesusigaudau kuria diena laikyt pirma g.gif dvi dienas tepliojo, o va ka tik dabar pasirode sviezio kraujo, bet taip negausiai g.gif Tai man gal pirma mmm diena laukyt tik rytoju, kai pradesiu gausiai kraujuot? g.gif  blush2.gif
bukit geros, patarkit,nes nezinau kaip pasielgti 4u.gif

Munytte, aš manau, kad kai pasirodo šviežio kraujo, tuomet jau laikytina 1 c.d. , be to juk dar visas vakaras prieš akis, gal pradėsi normaliai kraujuoti wub.gif

Visas mergaites sveikinu su Šv. Velykomis wub.gif
Atsakyti
Mielos mergaites wub.gif

Siunčiu jums gražiausių linkėjimų puokštę
Priimkite viską, ką skyrė lemtis.
Kai ašaras saulė vėl tyliai nušluostys,
Į dangų beribį pakelkit akis…
Su Velykomis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Linksmu, siltu bei jaukiu Jums, mielosios, Sv.Velyku wub.gif
Atsakyti
Linksmu,graziu Sv.Velyku wub.gif
Atsakyti
Grazios pavasario sventes Jusu seimoms wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
SVEIKINU VISAS SU ŠV. VELYKOM 4u.gif

TEATNEŠA PAVASARIS NAUJŲ JĖGŲ, TIKĖJIMO IR DŽIAUGSMO wub.gif
Atsakyti
Sveikuciukes smile.gif
Tustoki siandien namuciai, tikriausia dar svenciat velykas mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
O as jau siandien susileidau pirma doze diferelino, o nuo ryt jau ir gonali leisiuos. Gal zinote, ar galima vartoti viduriu laisvinamuosius g.gif blush2.gif Nepklausiau savo daktares fool.gif
Is anksto dekoju uz bet kokia informacija wub.gif
Atsakyti