Aive, rezultatas jau aiskus ir as taip pat manau, kad tuoj tuoj turetu ateiti nelabosios mmm pas tave
Gerbiu uz blaivu tavo prota
QUOTE(odesa @ 2009 04 10, 18:28)
labai uzjauciu del tiek nesekmiu
Sveikos, mergaitės 
Noriu palinkėti visoms šiltų, gražių Velykų: te pražysta kartu su pirmaisiais pavasario pumpurais visų mūsų gražiausios viltys ir svajonės
Noriu palinkėti visoms šiltų, gražių Velykų: te pražysta kartu su pirmaisiais pavasario pumpurais visų mūsų gražiausios viltys ir svajonės
Labutis, mergytes
Gal galit man patarti,antra C.D man reik jau pradet leistis vaistus, tik problema ta, kad nesusigaudau kuria diena laikyt pirma
dvi dienas tepliojo, o va ka tik dabar pasirode sviezio kraujo, bet taip negausiai
Tai man gal pirma mmm diena laukyt tik rytoju, kai pradesiu gausiai kraujuot?
bukit geros, patarkit,nes nezinau kaip pasielgti
Gal galit man patarti,antra C.D man reik jau pradet leistis vaistus, tik problema ta, kad nesusigaudau kuria diena laikyt pirma
QUOTE(munytte @ 2009 04 11, 17:05)
Labutis, mergytes
dvi dienas tepliojo, o va ka tik dabar pasirode sviezio kraujo, bet taip negausiai
Tai man gal pirma mmm diena laukyt tik rytoju, kai pradesiu gausiai kraujuot?
Munytte, aš manau, kad kai pasirodo šviežio kraujo, tuomet jau laikytina 1 c.d. , be to juk dar visas vakaras prieš akis, gal pradėsi normaliai kraujuoti
Visas mergaites sveikinu su Šv. Velykomis
Mielos mergaites
Siunčiu jums gražiausių linkėjimų puokštę
Priimkite viską, ką skyrė lemtis.
Kai ašaras saulė vėl tyliai nušluostys,
Į dangų beribį pakelkit akis
Su Velykomis
Siunčiu jums gražiausių linkėjimų puokštę
Priimkite viską, ką skyrė lemtis.
Kai ašaras saulė vėl tyliai nušluostys,
Į dangų beribį pakelkit akis
Su Velykomis
Linksmu, siltu bei jaukiu Jums, mielosios, Sv.Velyku
Grazios pavasario sventes Jusu seimoms
SVEIKINU VISAS SU ŠV. VELYKOM
TEATNEŠA PAVASARIS NAUJŲ JĖGŲ, TIKĖJIMO IR DŽIAUGSMO
TEATNEŠA PAVASARIS NAUJŲ JĖGŲ, TIKĖJIMO IR DŽIAUGSMO
Sveikuciukes
Tustoki siandien namuciai, tikriausia dar svenciat velykas
O as jau siandien susileidau pirma doze diferelino, o nuo ryt jau ir gonali leisiuos. Gal zinote, ar galima vartoti viduriu laisvinamuosius
Nepklausiau savo daktares
Is anksto dekoju uz bet kokia informacija
Tustoki siandien namuciai, tikriausia dar svenciat velykas
O as jau siandien susileidau pirma doze diferelino, o nuo ryt jau ir gonali leisiuos. Gal zinote, ar galima vartoti viduriu laisvinamuosius
Is anksto dekoju uz bet kokia informacija