Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(munytte @ 2009 04 13, 13:47)
Sveikuciukes smile.gif
Tustoki siandien namuciai, tikriausia dar svenciat velykas mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif
O as jau siandien susileidau pirma doze diferelino, o nuo ryt jau ir gonali leisiuos. Gal zinote, ar galima vartoti viduriu laisvinamuosius g.gif  blush2.gif Nepklausiau savo daktares  fool.gif
Is anksto dekoju uz bet kokia informacija wub.gif

geriau gydytojos paklausk, tavim dėta aš naudočiau microlax žvakutes, jos tikrai nekenksmingos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos! Su sv.Velykom visas!
Na,o as vakar jau susileidau sprogdukus ir rytoj jau darys punkcija. Labai jau idomu,kiek ten ju uzaugo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana78de @ 2009 04 13, 18:31)
Na,o as vakar jau susileidau sprogdukus ir rytoj jau darys punkcija. Labai jau idomu,kiek ten ju uzaugo... rolleyes.gif

sekmes rytoj 4u.gif lauksim geru rezultatu smile.gif
Atsakyti

...rytoj jau darys punkcija...

Sekmes ir kuo geriausiu rezultatu smile.gif
Atsakyti

Sekmes siandiena tau kuo didziausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana78de @ 2009 04 13, 17:31)

o kodel sprogtukus,juk ju nereikia sprogdinti g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2009 04 14, 11:04)
o kodel sprogtukus,juk ju nereikia sprogdinti g.gif  blush2.gif

reikia reikia biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif va ir as gruodzio menesi startuosiu su pirmuoju ivf.cia tokia tvarka airijoj,kad 9men reikia laukti eileje.butu smagu kad ir mane priimtumem i savo rateli.cia anksciau buvo pliesta tokia tema,kokia zala ivf padaro organizmui.parasiau tos zinutes pradininkei,bet ji man neatraso i asmenines zinutes.gal kuri zinot ir galit man parasyt i az,nes tikrai labai idomu.seip esu ne is stipriuju ir lb noreciau suzinoti.aciu
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2009 04 14, 11:31)
sveikos merginos 4u.gif va ir as gruodzio menesi startuosiu su pirmuoju ivf.cia tokia tvarka airijoj,kad 9men reikia laukti eileje.butu smagu kad ir mane priimtumem i savo rateli.cia anksciau buvo pliesta tokia tema,kokia zala ivf padaro organizmui.parasiau tos zinutes pradininkei,bet ji man neatraso i asmenines zinutes.gal kuri zinot ir galit man parasyt i az,nes tikrai labai idomu.seip esu ne is stipriuju ir lb noreciau suzinoti.aciu

merginos, buvo uzvedusios nauja temele apie pasekmes, bet kazko nebematau g.gif Gal panaukino ta temele, kaip cia yra ar as nebematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana78de @ 2009 04 13, 19:31)

Sekmes wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kristiana1 @ 2009 04 14, 11:31)
sveikos merginos 4u.gif va ir as gruodzio menesi startuosiu su pirmuoju ivf

Sveika prisijungusi 4u.gif

TetaA, kaip tavo kraujukas? bigsmile.gif

Kur dingo panaite... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinele83: 14 balandžio 2009 - 10:38
gitana78de,laukiam punkcijos rezultatu 4u.gif

TetaA,labai idomu koks HCG? smile.gif
Atsakyti
na va as jau po punkcijos smile.gif . nors man ir buvo puregon doze padidine,vis tiek nieko daugiau neuzaugo. bet labai dziaugiuosi,kad 10 kiausialasciu puikios kokybes iseme. tongue.gif mano savijauta labai gera,dabar beliko laukti iki rytojaus skambucio-tikiuosi,kad si karta daugiau negu 1 apsivaisins.
Atsakyti