Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(gitana78de @ 2009 04 14, 14:09)
na va as jau po punkcijos  smile.gif . nors man ir buvo puregon doze padidine,vis tiek nieko daugiau neuzaugo. bet labai dziaugiuosi,kad 10 kiausialasciu puikios kokybes iseme. tongue.gif  mano savijauta labai gera,dabar beliko laukti iki rytojaus skambucio-tikiuosi,kad si karta daugiau negu 1 apsivaisins.

Oi, smagu wub.gif laikau kumsčiukus ir laukiam ziniu rytoj mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kristiana1 @ 2009 04 14, 10:31)
cia anksciau buvo pliesta tokia tema,kokia zala ivf padaro organizmui

ar šitos temos ieškojai?

http://www.supermama...howtopic=431043
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa7: 14 balandžio 2009 - 13:23
QUOTE(gitana78de @ 2009 04 14, 15:09)
na va as jau po punkcijos  smile.gif . nors man ir buvo puregon doze padidine,vis tiek nieko daugiau neuzaugo. bet labai dziaugiuosi,kad 10 kiausialasciu puikios kokybes iseme. tongue.gif  mano savijauta labai gera,dabar beliko laukti iki rytojaus skambucio-tikiuosi,kad si karta daugiau negu 1 apsivaisins.

Smagu girdeti, kad viskas puikiai einasi biggrin.gif Tai laukiame rytoj geru ziniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, pupos uogos mirksiukas.gif
Gitana78, dziugu, kad punkcija pavyko, ryt laukiam is taves ziniu thumbup.gif
Na o as su savo klausimais nenuodudu ramybes blush2.gif Mergaites, papasakokit man apie punkcija-kada reik atvykti, is vakaro ar ta pacia diena?(Jei gyveni ne Vilniuje).kaip supratau, tai ta pacia diena ir isleidzia? 4u.gif Ar galima but nusilakavus nagus ta diena? 4u.gif
Ir dar apie gonali norejau paklausti,ar tas adateles reik keisti kiekviena diena?Ar tuo paciu svirkstuku galima kelias dienas naudotis?
Sory, uz fool.gif klausimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2009 04 14, 15:24)
Na o as su savo klausimais nenuodudu ramybes blush2.gif Mergaites, papasakokit man apie punkcija-kada reik atvykti, is vakaro ar ta pacia diena?(Jei gyveni ne Vilniuje).kaip supratau, tai ta pacia diena ir isleidzia? 4u.gif Ar galima but nusilakavus nagus ta diena? 4u.gif
Ir dar apie gonali norejau paklausti,ar tas adateles reik keisti kiekviena diena?Ar tuo paciu svirkstuku galima kelias dienas naudotis? 
Sory, uz  fool.gif klausimus blush2.gif

Munytte, atvaziuoji ta pacia diena nevalgius negerus, su nulakuotais koju ir ranku naguciais biggrin.gif , tave trumpam uzmigdo, ispunktuoja kiausialastes, truputi paguli ir vaziuoji namo. Nieko cia baisaus nera. Sekmes tau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2009 04 14, 15:24)
Sory, uz  fool.gif klausimus blush2.gif

pas mus tai negalima buti su nulakuotais nagais schmoll.gif o del svirkstu tai reikia kiekviena diena nauja naudot
Atsakyti
QUOTE(gitana78de @ 2009 04 14, 15:52)
pas mus tai negalima buti su nulakuotais nagais  schmoll.gif  o del svirkstu tai reikia kiekviena diena nauja naudot

man irgi gydytoja buvo minejusi, kad nesilakuoti nagu, nes kol esi narkozeje pagal nagu spalva ten kazka sprendzia blush2.gif
Atsakyti
gitana78de,kaip saunu,laikysiu kumstukus ryt uz tave thumbup.gif

munnyte,atvykti reikia ta pacia diena,gydytojos paskirta valanda,nevalgius ir negerus,viskas labai greitai padaroma,pati punkcija apie 30min uztrunka,paguli ir isleidzia namo smile.gif
del gonalio,tai mes keitem tas adateles kas diena,ju daug buvo,tai zinojom,kad nepritruks,o ir gydytoja taip buvo sakiusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana78de @ 2009 04 14, 14:52)
pas mus tai negalima buti su nulakuotais nagais  schmoll.gif  o del svirkstu tai reikia kiekviena diena nauja naudot

kas cia per naujiena blink.gif ,o jei priauginti tai ka reikia daryti lotuliukas.gif ne nu cia tai geras
Atsakyti
Na tai gal geriausia tada nesilakuoti biggrin.gif As pagalvojau, kad pries punkcija reik pedikiura pasidaryt hihihi.gif, bet tada reiks nelakuot naguciu g.gif
Dekui uz ats. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabele @ 2009 04 14, 15:55)
man irgi gydytoja buvo minejusi, kad nesilakuoti nagu, nes kol esi narkozeje pagal nagu spalva ten kazka sprendzia  blush2.gif

Na nemanau, kad nagai kazka pasakys, juk anesteziologas buna visa laika. As visada vaziavau su lakuotais ax.gif
Papildyta:
QUOTE(munytte @ 2009 04 14, 16:00)
Na tai gal geriausia tada nesilakuoti biggrin.gif As pagalvojau, kad pries punkcija reik pedikiura pasidaryt hihihi.gif, bet tada reiks nelakuot naguciu g.gif 
Dekui uz ats. mirksiukas.gif

Vaziuok nelakuotais ir bus ramu mirksiukas.gif
Atsakyti
aciuks.gif
Gonali siandien pirmakart leisiuos, tai vat ir klausimeliu iskilo, idomu, kaip cia man seksis susileist vaistukus g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2009 04 14, 15:05)
aciuks.gif
Gonali siandien pirmakart leisiuos, tai vat ir klausimeliu iskilo, idomu, kaip cia man seksis susileist vaistukus g.gif  doh.gif

jei su piestuku tai labai paprasta smile.gif
Atsakyti