Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Mika... @ 2009 03 27, 13:33)
loksins, ka sako tavo gydytojai? juk pas jus taip gerai apsivaisina ir dalijasi, del ko nekimba...  unsure.gif Ar buvai jau konsultacijoj po sio bandymo?  unsure.gif

Man jau ir histeroskopiją padarė po šio karto ax.gif Apvalė gimdą, rado ant kažkurios ten gimdos sienelės kažką biškį, tai apipjaustė ax.gif Prirašė vėl kalną kraujo tyrimų, kitą penktadienį darysiuos, ir paskui jau išeisiu neribotoms atostogoms nuo visų IVF, nebeturiu nei noro, nei jėgų, nei pinigų daugiau. Gana unsure.gif

lenkaK, wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 03 27, 10:18)

Hele,TetaA,kokios naujienos pas jus siandien?

Sveikos!

Prisiduodu ax.gif

Taigi is vakar ispunktuotu 12 pasirodo tik 7 buvo subrende doh.gif BET is 7 sesi apsivaisino clap.gif assa.gif assa.gif Idomu kokia situacija bus ryt, kada ir pasiimsime savo embrionuka biggrin.gif

Tiesa, del hiperstimuliacijos..man patare maziau skysciu gerti, tai vaikstau visa istroskus biggrin.gif O dabar cia skaitau, kad reikia daug gerti g.gif nesuprasi...

Sekmes visoms belaukiancios! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta A @ 2009 03 27, 18:48)
Sveikos!

Prisiduodu ax.gif

Taigi is vakar ispunktuotu 12 pasirodo tik 7 buvo subrende doh.gif  BET is 7 sesi apsivaisino clap.gif  assa.gif  assa.gif Idomu kokia situacija bus ryt, kada ir pasiimsime savo embrionuka biggrin.gif

Tiesa, del hiperstimuliacijos..man patare maziau skysciu gerti, tai vaikstau visa istroskus biggrin.gif O dabar cia  skaitau, kad reikia daug gerti g.gif nesuprasi...

Sekmes visoms belaukiancios! 4u.gif

g.gif niu idomiai man tai irgi sake daug skysciu gerti. O pas ka tu daraisi IVFa?
Atsakyti
QUOTE(Teta A @ 2009 03 27, 18:48)
Taigi is vakar ispunktuotu 12 pasirodo tik 7 buvo subrende doh.gif  BET is 7 sesi apsivaisino clap.gif  assa.gif  assa.gif Idomu kokia situacija bus ryt, kada ir pasiimsime savo embrionuka biggrin.gif

Kaip faina thumbup.gif Viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2009 03 27, 16:08)
g.gif  niu idomiai man tai irgi sake daug skysciu gerti. O pas ka tu daraisi IVFa?

As ne Lt darausi (NO)
Net nezinau kieno tiesa...bet as tai jos paklausiau, nes zinoma pagalvojau, kad kai maziau skysciu organizme tai maziau ir kaupiasi mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Burbulex @ 2009 03 27, 16:20)
Kaip faina  thumbup.gif  Viskas bus gerai  mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
TetaA,saunumelis,sekmes ryt 4u.gif

O del skysciu,tai lbai idomiai,as kiek ir literaturos skaicius ir internete,tai visur rekomenduoja gerti kuo daugiau skysciu,tai manau,kad neverta saves kankinti smile.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli: ar kam po punkcijos laikesi temperatura?
Nera didele, mazdauk iki 37,5. Bet pakyla kiekviena vakara, jau pradedu nerimauti g.gif Maniau, gal po punkcijos ir normalu. Dabar jau jauciuosi normaliai ir ta temperatura pradeda mane neraminti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 03 26, 19:44)
Hele, dvynukais kvepia  mirksiukas.gif

biggrin.gif

QUOTE(kristinele83 @ 2009 03 27, 10:14)
Naujienos is Reda.P - jos pilvelyje apsigyveno  2.gif  2.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

kaip šaunu thumbup.gif thumbup.gif wub.gif jaučiau, kad bus du wub.gif

na dabar naujienos iš manęs. užvakar išpunktavo 7, du pašalino išart dėl kažkokio genetinio defekto. liko 5. šiandien nuvažiavę sužinojom, kad turim 1 penkių lastelių, 1 - keturių ir 3 - trijų lastelių. nėra nė vienas super idealus, bet pakankamai geri. apie fragmentaciją neužsiminė.
įsodino 1 penkių ir 1 trijų 2.gif 2.gif wub.gif

įsodinimas sekėsi sunkiai, tik iš antro karto pavyko ir super greitai. tai nežinau nė kaip vertinti.

liko pati sunkiausia dalis - laukimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helė: 27 kovo 2009 - 17:44
QUOTE(Helė @ 2009 03 27, 19:43)
liko pati sunkiausia dalis - laukimas  4u.gif

Sekmes didziausios 4u.gif Linku, kad tavo zirniukai ten pasiligtu ilgam nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 03 27, 16:57)
Loksins, kristinele83, pagarba veteranems  hi.gif  hi.gif  hi.gif

Patikekit, cia daug kartu didesniu veteraniu esama, tik jos tyliai mus palaiko wub.gif
Papildyta:
QUOTE(loksins @ 2009 03 27, 17:00)
Kaip vienu? blink.gif  g.gif

Turiu omenyje vienu pilnu svieziu IVF, jei skaiciuosim ir saldytus, tada dviem mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lenkaK @ 2009 03 27, 17:52)
Dieve kokios jus styprios ir kokios šaunuoles aš tai maniau kad po pirmo nevikusio bandimo man jau atejo pasaulio pabaiga labai sunkiai atsigavau  doh.gif o jus jau tiek iškentejot 4u.gif aš isitikinusi 100%kad jums bus atsiliginta ir jus butinai busit nestuke.gif .linkiu jums to kuo nuoširdziausiai  smile.gif

Kiekviena karta atsigavimo periodas yra skirtingas mirksiukas.gif Bet tikslas kol nepasiektas, eini i prieki iskeles galva wub.gif
Atsakyti
Sveikutės merginos...
Džiaugiuosi už visas kurios jau pasiėmė ir dar tik pasiims savo kleckučius - kuo didžiausios sėkmės jums ir tegul jie pasilieka pas jus 9 mėnesiams.
O mums ir vėl nepavyko... verysad.gif Skambinau į kliniką tai liepė laukti mmm verysad.gif Nu niekaip neįveikiam mes to zarazos nevaisingumo bash.gif
gun_bandana.gif
Kristinėle83 - brauk mane lauk angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nemamyte2525: 27 kovo 2009 - 17:58
QUOTE(nemamyte2525 @ 2009 03 27, 19:54)
Sveikutės merginos...
Džiaugiuosi už visas kurios jau pasiėmė ir dar tik pasiims savo kleckučius - kuo didžiausios sėkmės jums ir tegul jie pasilieka pas jus 9 mėnesiams.
O mums ir vėl nepavyko... verysad.gif Skambinau į kliniką tai liepė laukti mmm verysad.gif Nu niekaip neįveikiam mes to zarazos nevaisingumo bash.gif
gun_bandana.gif

Pasidarei kraujuko tyrima? verysad.gif
Atsakyti