Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Helė @ 2009 03 27, 18:43)
biggrin.gif
kaip šaunu  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif jaučiau, kad bus du  wub.gif

na dabar naujienos iš manęs. užvakar išpunktavo 7, du pašalino išart dėl kažkokio genetinio defekto. liko 5. šiandien nuvažiavę sužinojom, kad turim 1 penkių lastelių, 1 - keturių ir 3 - trijų lastelių. nėra nė vienas super idealus, bet pakankamai geri. apie fragmentaciją neužsiminė.
įsodino 1 penkių ir 1 trijų  2.gif  2.gif  wub.gif

įsodinimas sekėsi sunkiai, tik iš antro karto pavyko ir super greitai. tai nežinau nė kaip vertinti.

liko pati sunkiausia dalis - laukimas  4u.gif

O kodel keturiu last. nesodino? sekmes belaukiant wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Teta A @ 2009 03 28, 15:05)
Nu parsivezeme savo 1 puikios kokybes embriona  didis.gif

Dar keturi paliko uzsaldymui thumbup.gif

Pisidedu prie laukianciuju 4u.gif

Linkiu laukti 9 mėn. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2009 03 28, 16:28)
Dar nzn  blush2.gif , matai MB nelabai pritaria IVF'ui  verysad.gif , tai kol kas po truputi darausi visus tyrimus, gal per ta laika ikalbesiu  tongue.gif
Dekui tau, allisa, uz atsakyma!  4u.gif

maniskis irgi nenorejo,ilgai ikalbinejau ji, o kaip nepavyko,sako,taip ir sakiau doh.gif jis kazkaip nepasitiki ju ta visa sistema blush2.gif
bet as vis viena bandysiu,dar ir dar,kol tapsiu nestuke.gif ir kol leis finansai smile.gif
juk tiek mergaiciu pavyke tapti nestuke.gif
o kokios pas jus problemos?
Atsakyti
QUOTE(lenkaK @ 2009 03 27, 16:24)
mes daremes EGV klinikoj.bet pas mane viskas buvo gerai išpunktavo 11,apsivaisino 6.bet isodinimo dienai liko tik 3 tai visus ir isodinom nes salditi 1 nematem prasmes.bet deja nei vienas nepanoro likti verysad.gif ir noriu pasakit kad man visai neskaudejo pilvas ir net neburbuliavo [SIZE=7]buvau isigandus kad nieko neauga bet buvo viskas tvarkoj ne tiek daug bet pakankamai.

merginos, o ka reiskia tas burbuliavimas???? Nelabai as suprantu. Man po ovuliacijos ir dar kelias dienas pilve apacioje kaip vanduo burbuliuoja, vis kelia nerima, kas tai gali buti? gal tie burbuliukai trugdo implantacijai??? g.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz grazius palinkejimus aciuks.gif

Gero savaitgalio 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 03 28, 18:47)
o kokios pas jus problemos?

Rimtu problemu kaip ir nera, pas vyra agliutinacija 10% bei judrumas prastesnis, bet siaip kiekis grikiuku tikrai didelis. O pas mane endometrioze 1-2stadija. Bandeme 6IUI-nepavyko sad.gif, tai dabar galvoju reikia IVF isbandyti, bet neaisku kaip bus, bijau labai blush2.gif
Beje, dar noreciau paklausti del tyrimu-gytojas israse del ziv, hepatito B, C ir tt abiems-man ir vyrui, o tai kam reikia abiems darytis?

O tu allisa, kur dareisi IVF? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2009 03 28, 19:00)
Rimtu problemu kaip ir nera, pas vyra agliutinacija 10% bei judrumas prastesnis, bet siaip kiekis grikiuku tikrai didelis. O pas mane endometrioze 1-2stadija. Bandeme 6IUI-nepavyko sad.gif, tai dabar galvoju reikia IVF isbandyti, bet neaisku kaip bus, bijau labai  blush2.gif
Beje, dar noreciau paklausti del tyrimu-gytojas israse del ziv, hepatito B, C ir tt abiems-man ir vyrui, o tai kam reikia abiems darytis?

O tu allisa, kur dareisi IVF?  mirksiukas.gif

privaloma tokius tyrimus abiems darytis,nes gydytojai,kiek man zinoma be siutyrimu net nenori dayti IVF,jeigu pastotum ir nors vienas is jusu sirgtu sita liga,vaikeliui ne kas butu,bent man taip aiskino g.gif

as VK pas Visockiene Vilniuje viska dariausi,tik isodinima Usoniene dare,abi gydytojos super thumbup.gif priekaistu neturiu jokiu smile.gif
pas maniski irgi padidejusi agliutinacija ir judrumas prastesnis, turejau 2 nesekmingus IUI verysad.gif

nieko nebijok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Helė @ 2009 03 27, 17:43)
biggrin.gif

įsodinimas sekėsi sunkiai, tik iš antro karto pavyko ir super greitai. tai nežinau nė kaip vertinti.

liko pati sunkiausia dalis - laukimas  4u.gif

as tai niekaip nesuprantu kaip tas is antro karto pavyko g.gif ,tai neina ieiti ar kaip? nes galvodavau kad kaip per ir IUI ideda?
Atsakyti
sveikutes visos smile.gif
visom kuo geriausios kloties!!! 4u.gif
norejau jusu pasiklausti....galvojam apie IVF...kiek radau info tiek skaiciau apie sia procedura..mediciniskai viskas aisku..tik va kiti dalykai neaiskus ax.gif ar tai skausminga procedura? nes kiek skaiciau tai ten su adatom visokoiom dirba ir pan....as kazkur girdejau kad sita ivf daro su nuskausminimu.....na nezinau,mane domina visi jusu potyriai,prasom pasidalinti jei nesunku smile.gif blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(millagra @ 2009 03 29, 16:18)
sveikutes visos smile.gif
visom kuo geriausios kloties!!! 4u.gif
norejau jusu pasiklausti....galvojam apie IVF...kiek radau info tiek skaiciau apie sia procedura..mediciniskai viskas aisku..tik va kiti dalykai neaiskus ax.gif  ar tai skausminga procedura? nes kiek skaiciau tai ten su adatom visokoiom dirba ir pan....as kazkur girdejau kad sita ivf daro su nuskausminimu.....na nezinau,mane domina visi jusu potyriai,prasom pasidalinti jei nesunku smile.gif  blush2.gif  aciu 4u.gif

Siaip pati procedura neskausminga, ispunktuoja kiausialastes tau esant narkozeje, o paskui embrionus ideda kaip per iui. Buna , kad gimda pasisukus, tai gal tada truputi skausmingiau, pvz. as isvis nieko nejauciau. Kitoms stimuliuojant visokiu skausmeliu atsiranda, bet cia irgi kaip kam. Sekmes startuojant wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siri @ 2009 03 28, 16:12)
O kodel keturiu last. nesodino? sekmes belaukiant wub.gif

sakė, ląstelės asimetriškos blush2.gif
Atsakyti

Hele, Teta A ... ramių dviejų savaitėlių wub.gif wub.gif ir ryškaus rezultato mirksiukas.gif

nemamyte2525... labai gaila... verysad.gif
Atsakyti
nemamyte - uzjauciu, stiprybes verysad.gif
Atsakyti