Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(kristinele83 @ 2009 03 27, 18:58)
Pasidarei kraujuko tyrima?  verysad.gif

Taip pasidariau... šiandien 12 DPĮ, o HCG tik 1,7... verysad.gif
O taip tikėjausi... man visada mmm pramušdavo dar iki kraujo tyrimų... o šį kart nieko, net priešmenstruacinių simptomų nebuvo... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(nemamyte2525 @ 2009 03 27, 20:03)
Taip pasidariau... šiandien 12 DPĮ, o HCG tik 1,7... verysad.gif
O taip tikėjausi... man visada mmm pramušdavo dar iki kraujo tyrimų... o šį kart nieko, net priešmenstruacinių simptomų nebuvo... cray.gif

console.gif laikykis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinele83: 27 kovo 2009 - 18:09
nemamyte2525,laikykis,ot tas nevaisingumas,ilgai jis mus cia visas kankina,bet neprarask vilties,kada nors vis viena mes ji nugalesim wub.gif

Hele,ramaus laukimo auksto HCG,ilsekis,stenkis nepavargti,rupinkis savimi smile.gif

Burbulex,man temperatura buvo beveik visa laukimo perioda 37,5,zinai per ta punkcija,viska ten sujudina, del to manau ir temeperatura pakyla,o dar ir narkoze ,laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulex @ 2009 03 27, 18:38)
Turiu klausimeli: ar kam po punkcijos laikesi temperatura?
Nera didele, mazdauk iki 37,5. Bet pakyla kiekviena vakara, jau pradedu nerimauti  g.gif  Maniau, gal po punkcijos ir normalu. Dabar jau jauciuosi normaliai ir ta temperatura pradeda mane neraminti  blink.gif

man laikesi panaši temperatura po punkcijos ir netgi po isodinimo bet gyditojas nuramino kad tai normalus organizmo reagavimas ir pasake kad galiu išgert paracetamoli bet nelabai jis man ją numušė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulex @ 2009 03 27, 17:48)
Sekmes didziausios  4u.gif  Linku, kad tavo zirniukai ten pasiligtu ilgam  nestuke.gif

4u.gif

QUOTE(nemamyte2525 @ 2009 03 27, 17:54)
Sveikutės merginos...
Džiaugiuosi už visas kurios jau pasiėmė ir dar tik pasiims savo kleckučius - kuo didžiausios sėkmės jums ir tegul jie pasilieka pas jus 9 mėnesiams.
O mums ir vėl nepavyko... verysad.gif Skambinau į kliniką tai liepė laukti mmm verysad.gif Nu niekaip neįveikiam mes to zarazos nevaisingumo bash.gif
gun_bandana.gif
Kristinėle83 - brauk mane lauk angel_sadangel.gif

labai labai užjaučiu verysad.gif console.gif stiprybės jums heart.gif
Atsakyti
QUOTE(lenkaK @ 2009 03 27, 20:58)
man laikesi panaši temperatura po punkcijos ir netgi po isodinimo bet gyditojas nuramino kad tai normalus organizmo reagavimas ir pasake kad galiu išgert paracetamoli bet nelabai jis man ją numušė verysad.gif

Geriau isgert arbatos, siltai apsimuturiuoti ir i lovyte mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, turiu likusio 3 vnt crinono(galioja iki 2010 09) gal kam reikia. Jei reikia, rasykit i AZ.
P.S. crinonas su "virusiuku" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kistex: 28 kovo 2009 - 08:54

Nu parsivezeme savo 1 puikios kokybes embriona didis.gif

Dar keturi paliko uzsaldymui thumbup.gif

Pisidedu prie laukianciuju 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif Kol kas labai nedrasiai, bet vis dazniau paskaitineju Jusu skyreli. Manau neuzilgo prisijungsiu prie Jusu smile.gif
Noreciau paklausti Jusu-kaip nusprendziate kiek isodinti embrionu? Gydytojas pataria, ar daugiau priklauso nuo Jusu noru tureti dvynukus ar trynukus? mirksiukas.gif
Atsakyti
Teta A,ramaus laukimo,jokiu stresu,tik daug ramybes ir sypsenu 4u.gif

avilte,man gydytoja is karto pasake,kad isodins tris is 20.kitus rekomendavo uzsaldyti,kiek skaiciau 2 arba 3 deda visoms.retai,kurioms deda viena,na nebent nebuna ka deti smile.gif
tai kada startuosi?

Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 03 28, 17:04)

avilte,man gydytoja is karto pasake,kad isodins tris is 20.kitus rekomendavo uzsaldyti,kiek skaiciau 2 arba 3 deda visoms.retai,kurioms deda viena,na nebent nebuna ka deti smile.gif
tai kada startuosi?

Dar nzn blush2.gif , matai MB nelabai pritaria IVF'ui verysad.gif , tai kol kas po truputi darausi visus tyrimus, gal per ta laika ikalbesiu tongue.gif
Dekui tau, allisa, uz atsakyma! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta A @ 2009 03 28, 16:05)
Nu parsivezeme savo 1 puikios kokybes embriona  didis.gif

Linkiu, kad jis pasiliktu visiems 9 menesiams wub.gif
Papildyta:
QUOTE(avilte @ 2009 03 28, 16:21)
Noreciau paklausti Jusu-kaip nusprendziate kiek isodinti embrionu?

Tai priklauso nuo to, kurioje salyje daraisi, dar LT gydytojai atsizvelgia i embrionu geruma, t.y. jei gerai dalinasi, siulo sodinti du-tris, jei silpnesni, bent kiek as zinau, visada sodina tris stipriausius mirksiukas.gif
Atsakyti