Taip pasidariau... šiandien 12 DPĮ, o HCG tik 1,7...
O taip tikėjausi... man visada mmm pramušdavo dar iki kraujo tyrimų... o šį kart nieko, net priešmenstruacinių simptomų nebuvo...
Taip pasidariau... šiandien 12 DPĮ, o HCG tik 1,7...
O taip tikėjausi... man visada mmm pramušdavo dar iki kraujo tyrimų... o šį kart nieko, net priešmenstruacinių simptomų nebuvo...
Burbulex,man temperatura buvo beveik visa laukimo perioda 37,5,zinai per ta punkcija,viska ten sujudina, del to manau ir temeperatura pakyla,o dar ir narkoze ,laikykis
Turiu klausimeli: ar kam po punkcijos laikesi temperatura?
Nera didele, mazdauk iki 37,5. Bet pakyla kiekviena vakara, jau pradedu nerimauti Maniau, gal po punkcijos ir normalu. Dabar jau jauciuosi normaliai ir ta temperatura pradeda mane neraminti
man laikesi panaši temperatura po punkcijos ir netgi po isodinimo bet gyditojas nuramino kad tai normalus organizmo reagavimas ir pasake kad galiu išgert paracetamoli bet nelabai jis man ją numušė
Sveikutės merginos...
Džiaugiuosi už visas kurios jau pasiėmė ir dar tik pasiims savo kleckučius - kuo didžiausios sėkmės jums ir tegul jie pasilieka pas jus 9 mėnesiams.
O mums ir vėl nepavyko... Skambinau į kliniką tai liepė laukti mmm Nu niekaip neįveikiam mes to zarazos nevaisingumo
Kristinėle83 - brauk mane lauk
man laikesi panaši temperatura po punkcijos ir netgi po isodinimo bet gyditojas nuramino kad tai normalus organizmo reagavimas ir pasake kad galiu išgert paracetamoli bet nelabai jis man ją numušė
Sveikutes Kol kas labai nedrasiai, bet vis dazniau paskaitineju Jusu skyreli. Manau neuzilgo prisijungsiu prie Jusu Noreciau paklausti Jusu-kaip nusprendziate kiek isodinti embrionu? Gydytojas pataria, ar daugiau priklauso nuo Jusu noru tureti dvynukus ar trynukus?
Teta A,ramaus laukimo,jokiu stresu,tik daug ramybes ir sypsenu
avilte,man gydytoja is karto pasake,kad isodins tris is 20.kitus rekomendavo uzsaldyti,kiek skaiciau 2 arba 3 deda visoms.retai,kurioms deda viena,na nebent nebuna ka deti tai kada startuosi?
avilte,man gydytoja is karto pasake,kad isodins tris is 20.kitus rekomendavo uzsaldyti,kiek skaiciau 2 arba 3 deda visoms.retai,kurioms deda viena,na nebent nebuna ka deti
tai kada startuosi?
Linkiu, kad jis pasiliktu visiems 9 menesiams Papildyta:
QUOTE(avilte @ 2009 03 28, 16:21)
Noreciau paklausti Jusu-kaip nusprendziate kiek isodinti embrionu?
Tai priklauso nuo to, kurioje salyje daraisi, dar LT gydytojai atsizvelgia i embrionu geruma, t.y. jei gerai dalinasi, siulo sodinti du-tris, jei silpnesni, bent kiek as zinau, visada sodina tris stipriausius