Įkraunama...
Įkraunama...

Užrašai ant rūbų

As valentino dienos proga vyrui padovanojau marskinelius.gale uzrasiau."Vieta uzimta, prasome nesiparkuoti" o priekyje mylinti zmona.Nesioja su malonumu.Ir dar akropolyje maciau berniuka gal koki 3 metu ant marskineliu buvo uzrasyta,,Jei as jums grazus paziurekit i mano mamyte"Man patiko.Siaip as daznai dovanoju marskinelius su su juokingais uzrasais ir piesinukais.Sauni dovana.
Atsakyti
UŽRAŠAMS:
Draugo negalima nusipirkti, bet jį galima parduoti.
Alkoholis plečia ne tik kraujagysles, bet ir ryšius
Gulinčio niekas nemuša. Jį trypia.
Graži moteris džiugina vyro žvilgsnį, negraži - moters.
Meilė padeda užmušti laiką, laikas padeda užmušti meilę.
Aš niekada negalėjau atsivežti į namus moters: iš pradžių - dėl tėvų, veliau - dėl žmonos.
Graži moteris turi turėti 4 žvėrelius - sabalą ant pečių, "Jaguarą" garaže, "tigrą" lovoje ir seną ožį, kuris už visą tai mokėtų...
Gėda už vakar dieną. Bet nepamenu prieš ką...
Graži mergina labai gerai žiūrisi protingos draugės fone.
Atsakyti
QUOTE(Kristinka @ 2006 09 23, 16:27)
UŽRAŠAMS:
Graži moteris turi turėti 4 žvėrelius - sabalą ant pečių, "Jaguarą" garaže, "tigrą" lovoje ir seną ožį, kuris už visą tai mokėtų...

na tokiam užrašui reikėtų kokio XXXL dydžio marškinėlių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2006 09 23, 17:53)
na tokiam užrašui reikėtų kokio XXXL dydžio marškinėlių lotuliukas.gif

Tikrai biggrin.gif arba rasyti labai smulkiu sriftu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ViChy @ 2006 09 23, 17:52)
Tikrai  biggrin.gif arba rasyti labai smulkiu sriftu  g.gif

Arba ant abiejų marškinėlių pusių mirksiukas.gif
Atsakyti
neseniai parduotuvėj mačiau gražų džemperiuką au užrašu "f..k, today is monday" biggrin.gif
Atsakyti
mano vaikas uzsisake marskinelius su tam tikru paveiksleliu... o kur juos galiu pasidaryti????

aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Arteja Kaledos thumbup.gif sunus uzsiprase marskineliu su tam tikru paveiksleliu g.gif zinau akropolyje, kad daro, o kur dar??? ax.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
4u.gif

Dar Europoj yra T-idejos, dariau ten savo sunui marksinukus krepsiniui su skaicium ir pavarde, daro ir ivairius uzrasus ir paveiksliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 12 04, 00:37)
mano vaikas uzsisake marskinelius su tam tikru paveiksleliu... o kur juos galiu pasidaryti????

aciu uz info  4u.gif

http://www.europacen...DL=L&TopicID=96

Akropoly dar yra.
Atsakyti
Gal pasikartosiu (nes neskaičiau prieš tai jūsų parašytų žinučių) bet labiausiai man patiko užrašas - ant maikės priekio : Aš esu NEREALUS bachūras wub.gif
ant nugaros : Bet, deja, jau užimtas verysad.gif
Atsakyti
Do you believe in love from the first sight, or should I pass by you again?? bigsmile.gif
Atsakyti