Įkraunama...
Įkraunama...

Užrašai ant rūbų

QUOTE(nekrioša @ 2006 09 22, 21:35)
maciau berniuka gal koki 3 metu ant marskineliu buvo uzrasyta,,Jei as jums grazus paziurekit i mano mamyte"Man patiko.Siaip as daznai dovanoju marskinelius su su juokingais uzrasais ir piesinukais.Sauni dovana.

jau isivaizduoju kaip graziai tas mazas berniukas atrode su tokia thumbup.gif maikute
Atsakyti
QUOTE(nekrioša @ 2006 09 22, 20:35)
As valentino dienos proga vyrui padovanojau marskinelius.gale uzrasiau."Vieta uzimta, prasome nesiparkuoti" o priekyje mylinti zmona.Nesioja su malonumu.Ir dar akropolyje maciau berniuka gal koki 3 metu ant marskineliu buvo uzrasyta,,Jei as jums grazus paziurekit i mano mamyte"Man patiko.Siaip as daznai dovanoju marskinelius su su juokingais uzrasais ir piesinukais.Sauni dovana.

mano vaikas turi maikę su užrašu: Jei manot, kad aš mielas, susipažinkit su mano dėde". Spėkit, kas jam tą maikutę dovanojo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš turėjau maikę su užrašu "Gera mergaitė - tai bloga mergaitė, kurios niekas nepagavo"
Atsakyti
Sveikos, kokiu galetumete fraziu pasiulyti ant marskineliu skirtu 18 metu jubiliejui???

ir kur galima pigiai nusipirkti maikuciu, ir kur geriau, pigiau ir maloniau - akropoly ar europoje daryti ?
Atsakyti
Mačiau ant vieno vaikino marškinėlių užrašą " Jau geriau stumsiu Sierą, nei vairuosiu Golfą biggrin.gif "
Atsakyti
O aš turiu marškinėlius su užrašu ant krūtinės A kiss from me is a dream for you!. Mielai juos nešioju lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazkada mergvakari kai organizavau tai kazkur internete buvau gera ideja radusi marskineliams jaunosios "Deadline 200x.xx.xx" ciatipo vestuviu data irasyti smile.gif Gili mintis lotuliukas.gif

Vienam bendradarbiui gimtadienio proga padarem uzrasa ant balto T-sirt'o priekio. Ten per viduri dvi rodykles viena rodo i virsu kita i apacia, ta kuri i virsu virsjos parasyta "THE MAN" o ta kuri i apacia rodopo ja parasyta "THE LEGEND" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@Frida@ @ 2006 12 06, 21:05)
Sveikos, kokiu galetumete fraziu pasiulyti ant marskineliu skirtu 18 metu jubiliejui???

ir kur galima pigiai nusipirkti maikuciu, ir kur geriau, pigiau ir maloniau - akropoly ar europoje daryti ?

Negi ideju jokiu neturite ??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@Frida@ @ 2006 12 07, 23:21)
Negi ideju jokiu neturite ???  doh.gif

nuskambėjo kaip priekaištas g.gif tai, tamstele, to paties galima paklaust. ir šiaip, galima prieš klausiant pasiskaityt visą temą.

malonesnis aptarnavimas akropolyje.
Atsakyti
QUOTE(@Frida@ @ 2006 12 06, 22:05)

Galime pigiai sukurti originalius marskinelius su jus dominancia simbolika ar uzrasu. Prekes siunciame visur sumokejus 5lt uz pasto islaidas. Jei ka nors domintu galite parasyi PM del kitu kontaktu

Pagarbiai

MMB "Loglopas"
Atsakyti
ant mano mylimiausios zalios maikutes uzrasyta BRUNETTES ARE MORE FUN -
blondines nepykit 4u.gif
Atsakyti
Mano draugė turi maikutę su užrašu "This bitch bites" hihihi.gif
Atsakyti
gal zinote kokiu trumpu uzrasu, kad butu galima det ant dzinsu?? blush2.gif
Atsakyti