Įkraunama...
Įkraunama...

Užrašai ant rūbų

Labutis..kokiu fainu pasiskaiciau as cia uzrashu...geriausiai yra BRUNETTES ARE MORE FUN smile.gif)pati tamsiaplauke, ir vaikinukui patinka...bet nenoriu kopijuoti kito zmogaus idejos, bet tema ta pacia galvosiu mirksiukas.gif
O siaip norejau paklausti... tos maikutes daromos kokio dydzio?Pvz as perku paprastas XS, ar ten yra tokiu?ar tik tokios kurios neaptemptos?nes kiek kartu ejau pro shali, ir vis nesuprasdavau kokios jos ten..pvz parodyti labai jau dideli sad.gif
Atsakyti
tai gali ir savo maikute nusipirkus nusinest, bet tada jie kazkaip uz kokybe negarantuoja blink.gif
Atsakyti
O man tos visos maikės su "protingomis" mintimis kažkaip nelimpa... schmoll.gif Nesižiūri ir tiek...
Kažkada BUVO originalu, o dabar jau nebe... Na, nebent per mergvakarį ar šiaip kokį teminį vakarėlį, tuomet tokie marškinėliai tikrai vietoje ir laiku good.gif
Atsakyti
AŠ stengiuosi nepirkti drabužių su užrašais. Kažkaip nelabai man jie...
Atsakyti
turejau su uzrasu "not only am I perfect, I am blonde too" nesiojau labai smagiai, nors esu juodaplauke biggrin.gif
dar turejau su "some girls do, some don't, I might" - sitas visada keldavo itarimu mano mamai biggrin.gif
Atsakyti
man tai tie uzrasai - kaip mintys ant kavos puodeliu.. reikia nuotaikos smile.gif Man gerai skamba "don't judge a girl only by her t-shirt" biggrin.gif cia kai neturi ka apsirengt ir uzsimeti tokius marskinelius..visi kritikai, bent kiek mokantys anglu kalba, turetu pasijuokt biggrin.gif

daba galvoju, kokius turiu.. g.gif UT "her majesty queen" biggrin.gif "sweet bippy"
Atsakyti
Aš vis dar (giliai spintoje) turiu maikutę, ant kurios parašyta: Lietuvos kompozitorių sąjungos jaunimo sekcija. Ir didelėmis - BENDRAS REIKALAS. Ji plati, tai nešiojau nėščia būdama, kol pažiūrėjau atidžiau: ant pilvo kaip tik buvo užrašas apie bendrą reikalą, o po juo autorystė - kompozitorių sąjunga lotuliukas.gif
Atsakyti
o as vasara budama lt padariau(nu ne as tiksliau,o tie kas tuo uzsiema blush2.gif biggrin.gif )savo brangiajam marskinelius,priekyje sita nuotraukele,kuri pas mane avatare,o ant nugaros uzrasas-I'm daddy biggrin.gif
Atsakyti
merginos padekit, reikia medvilniniu maikuciu wink.gif gal kuri zino kur nebrangiai prekiauja? smile.gif labai prasau i az..
Atsakyti
QUOTE(agnytia_number1 @ 2007 04 07, 21:35)
merginos padekit, reikia medvilniniu maikuciu wink.gif gal kuri zino kur nebrangiai prekiauja? smile.gif labai prasau i az..

njum tai kokioj effigy paziurek 4u.gif
Atsakyti
Na su uzrasais neturiu unsure.gif ...bet issisaugojus pora su piesinukais wub.gif gal kada mintis igyvendinsiu ir realybeje...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Siek tiek ziaurokas lotuliukas.gif : I'm not a bitch ,I'm THE bitch

maciau veramodoj maike priekyje : kazka apie karaliene angliskai..nepamenu ,o gale : kazkas panasaus "but what can I do if the crown fits? " thumbup.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
O gal žinot ar Klaipėdoje kur nors daro blizgančias aplikacijas ar užrašus? Ar nėr tokių dalykų?
Atsakyti