Labutis..kokiu fainu pasiskaiciau as cia uzrashu...geriausiai yra BRUNETTES ARE MORE FUN )pati tamsiaplauke, ir vaikinukui patinka...bet nenoriu kopijuoti kito zmogaus idejos, bet tema ta pacia galvosiu O siaip norejau paklausti... tos maikutes daromos kokio dydzio?Pvz as perku paprastas XS, ar ten yra tokiu?ar tik tokios kurios neaptemptos?nes kiek kartu ejau pro shali, ir vis nesuprasdavau kokios jos ten..pvz parodyti labai jau dideli
O man tos visos maikės su "protingomis" mintimis kažkaip nelimpa... Nesižiūri ir tiek... Kažkada BUVO originalu, o dabar jau nebe... Na, nebent per mergvakarį ar šiaip kokį teminį vakarėlį, tuomet tokie marškinėliai tikrai vietoje ir laiku
turejau su uzrasu "not only am I perfect, I am blonde too" nesiojau labai smagiai, nors esu juodaplauke dar turejau su "some girls do, some don't, I might" - sitas visada keldavo itarimu mano mamai
man tai tie uzrasai - kaip mintys ant kavos puodeliu.. reikia nuotaikos Man gerai skamba "don't judge a girl only by her t-shirt" cia kai neturi ka apsirengt ir uzsimeti tokius marskinelius..visi kritikai, bent kiek mokantys anglu kalba, turetu pasijuokt
daba galvoju, kokius turiu.. UT "her majesty queen" "sweet bippy"
Aš vis dar (giliai spintoje) turiu maikutę, ant kurios parašyta: Lietuvos kompozitorių sąjungos jaunimo sekcija. Ir didelėmis - BENDRAS REIKALAS. Ji plati, tai nešiojau nėščia būdama, kol pažiūrėjau atidžiau: ant pilvo kaip tik buvo užrašas apie bendrą reikalą, o po juo autorystė - kompozitorių sąjunga
o as vasara budama lt padariau(nu ne as tiksliau,o tie kas tuo uzsiema )savo brangiajam marskinelius,priekyje sita nuotraukele,kuri pas mane avatare,o ant nugaros uzrasas-I'm daddy
Na su uzrasais neturiu ...bet issisaugojus pora su piesinukais gal kada mintis igyvendinsiu ir realybeje...
Siek tiek ziaurokas : I'm not a bitch ,I'm THE bitch
maciau veramodoj maike priekyje : kazka apie karaliene angliskai..nepamenu ,o gale : kazkas panasaus "but what can I do if the crown fits? " Papildyta: