Nusipirkau Prancuzijoje tokia bliuskute su uzrasu priekyje 100% MOI .nes uzkniso,kai visi klausineja ar silikonai pas mane papuliai . Vasarai ciki prie dzinsiuku
O va pažįstamam vyriškiui padovanojom vienoj pusėj "Aš dar nekaltas". Kitoj- "Tai seni mano marškiniai"
aš SB kažkada padovanojau "Eksponato rankomis neliesti. Priklauso JAI"
as turiu tokia pacia ,kai pirkau online net nemaciau,tik kai gavau smulkiom raidem pamaciau as esu dar nekalta is priekio ,o nugaroje tai mano sena maikute namie blaskausi su ja bet pati net nepastebejau kol nepamate namiskiai kas per uzrasas,labai jau marga jinai,bet labai geria nesiojasi
man baisi ta kur parasyta jeigu tu manai, kad as kale tau reiktu pamatyt mano mama
QUOTE(abc @ 2007 04 25, 16:32)
Vakar maciau marskinelius su uzrasu IF YOU ARE RICH I AM YOUR BITCH
Turiubliuskyčių su užrašais, man patinka Pavyzdžiui ant vienos parašyta sidabrinės raidėm su blizgučiais: "aš dievinu saldainius" (prancūzų kalba, bet pateikiau vertimą ) O ant kitos parašyta: "Tu esi išdykęs berniukas. Eik į mano kambarį" (angliškai) Šiaip nepirkčiau rubo su užrašu, jeigu nežinočiau vertimo O su piešinukais irgi nemažai turiu, pavyzdžiui maikutę vieną raudoną su šleikutėm, su tokiom mielom avytės, ir tarp jų karvytė įsimaišius... Man ji tokia miela pasirodė, tad nusupirkau O beje, pirkau tik už 3 litus padėvėtų drabužių parduotuvėj O buvo visai nauja
as turiu maikute, kur is priekio nupiestos piranijos, o ant nugaros uzasyta :"trained to kill sticky boyfriends" labai mielai nesioju, kai einu su draugem i koki pub'a. Jeigu koks ikyrus "libano italas" lenda, tai atsuku nugara ir siulau paskaityti o siaip as daznai pati ka nors nusipiesiu ant rubu su specialiais tekstilniais dazais. Ar draugams maikutes apipeckioju ir dovanoju, ar sau koki atsibodusi drabuzi pagyvinu... cia mano paskutinis kurinys (kai seni dzinsai tapo sortais)
as turiu maikute, kur is priekio nupiestos piranijos, o ant nugaros uzasyta :"trained to kill sticky boyfriends" labai mielai nesioju, kai einu su draugem i koki pub'a. Jeigu koks ikyrus "libano italas" lenda, tai atsuku nugara ir siulau paskaityti o siaip as daznai pati ka nors nusipiesiu ant rubu su specialiais tekstilniais dazais. Ar draugams maikutes apipeckioju ir dovanoju, ar sau koki atsibodusi drabuzi pagyvinu...
Labai gražu O gal galėtum atsakyti, kas čia per dažai? Kur perki juos? ar brangūs? Kokia dažymo technologija? Iš pradžių nusipieši popieriuje, o po to kaip nors apvedžioji? Ar nenusiplauna po pirmo skalbimo? Vaje, kiek klausimų iškart