Įkraunama...
Įkraunama...

Užrašai ant rūbų

QUOTE(sygyta @ 2007 04 20, 19:55)
gal yra speciali parde online su tokiais daikciukais?

http://www.dontpanic.com/
http://www.threadless.com/
Atsakyti
Nusipirkau Prancuzijoje tokia bliuskute su uzrasu priekyje 100% MOI lotuliukas.gif .nes uzkniso,kai visi klausineja ar silikonai pas mane papuliai doh.gif . Vasarai ciki prie dzinsiuku thumbup.gif
Atsakyti
As turiu maikutes 'Blondie with brains' bei 'autografu nedalinu' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2007 04 27, 11:11)

aciu brooke thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Paauglystej turejau tokia ruzava maike su uzrasu: "Sea, sex and sun" biggrin.gif I pliaza ja trindavau.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2007 05 13, 17:53)
Paauglystej turejau tokia ruzava maike su uzrasu: "Sea, sex and sun"  biggrin.gif  I pliaza ja trindavau.

tikiuosi ne tada, kai koks 12 buvo metuku blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal pasiūlytumėt idėjų marškinėliams tėčio dienos proga? Ką užrašyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 04 10, 13:12)
O va pažįstamam vyriškiui padovanojom vienoj pusėj "Aš dar nekaltas". Kitoj- "Tai seni mano marškiniai"  biggrin.gif
aš SB kažkada padovanojau "Eksponato rankomis neliesti. Priklauso JAI"  biggrin.gif

as turiu tokia pacia ,kai pirkau online net nemaciau,tik kai gavau smulkiom raidem pamaciau as esu dar nekalta is priekio ,o nugaroje tai mano sena maikute doh.gif namie blaskausi su ja ax.gif bet pati net nepastebejau kol nepamate namiskiai kas per uzrasas,labai jau marga jinai,bet labai geria nesiojasi thumbup.gif
man baisi ta kur parasyta jeigu tu manai, kad as kale tau reiktu pamatyt mano mama doh.gif doh.gif doh.gif
QUOTE(abc @ 2007 04 25, 16:32)
Vakar maciau marskinelius su uzrasu IF YOU ARE RICH I AM YOUR BITCH thumbup.gif

lotuliukas.gif tiesiai prie reikalo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Essexgirls: 13 gegužės 2007 - 17:51
QUOTE(sygyta @ 2007 05 13, 16:56)
tikiuosi ne tada, kai koks 12 buvo metuku blink.gif  lotuliukas.gif

Oj ne ne biggrin.gif Berods tada man 16 buvo g.gif
Atsakyti
Turiubliuskyčių su užrašais, man patinka 4u.gif blush2.gif Pavyzdžiui ant vienos parašyta sidabrinės raidėm su blizgučiais: "aš dievinu saldainius" (prancūzų kalba, bet pateikiau vertimą biggrin.gif ) O ant kitos parašyta: "Tu esi išdykęs berniukas. Eik į mano kambarį" (angliškai) blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Šiaip nepirkčiau rubo su užrašu, jeigu nežinočiau vertimo 4u.gif
O su piešinukais irgi nemažai turiu, pavyzdžiui maikutę vieną raudoną su šleikutėm, su tokiom mielom avytės, ir tarp jų karvytė įsimaišius... Man ji tokia miela pasirodė, tad nusupirkau blush2.gif 4u.gif O beje, pirkau tik už 3 litus padėvėtų drabužių parduotuvėj blush2.gif ax.gif mirksiukas.gif O buvo visai nauja bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ana_21: 22 gegužės 2007 - 18:49
as turiu maikute, kur is priekio nupiestos piranijos, o ant nugaros uzasyta :"trained to kill sticky boyfriends" tongue.gif labai mielai nesioju, kai einu su draugem i koki pub'a. Jeigu koks ikyrus "libano italas" lenda, tai atsuku nugara ir siulau paskaityti smile.gif
o siaip as daznai pati ka nors nusipiesiu ant rubu su specialiais tekstilniais dazais. Ar draugams maikutes apipeckioju ir dovanoju, ar sau koki atsibodusi drabuzi pagyvinu... cia mano paskutinis kurinys (kai seni dzinsai tapo sortais)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 05 22, 23:45)
as turiu maikute, kur is priekio nupiestos piranijos, o ant nugaros uzasyta :"trained to kill sticky boyfriends" tongue.gif labai mielai nesioju, kai einu su draugem i koki pub'a. Jeigu koks ikyrus "libano italas" lenda, tai atsuku nugara ir siulau paskaityti  smile.gif 
o siaip as daznai pati ka nors nusipiesiu ant rubu su specialiais tekstilniais dazais. Ar draugams maikutes apipeckioju ir dovanoju, ar sau koki atsibodusi drabuzi pagyvinu...

Labai gražu bigsmile.gif O gal galėtum atsakyti, kas čia per dažai? Kur perki juos? ar brangūs? Kokia dažymo technologija? Iš pradžių nusipieši popieriuje, o po to kaip nors apvedžioji? Ar nenusiplauna po pirmo skalbimo?
Vaje, kiek klausimų iškart blush2.gif 4u.gif
Atsakyti