Įkraunama...
Įkraunama...

Užrašai ant rūbų

Aš turėjau maikę su užrašu - Anything you can do, I can do better.. ax.gif
Atsakyti
O va pažįstamam vyriškiui padovanojom vienoj pusėj "Aš dar nekaltas". Kitoj- "Tai seni mano marškiniai" biggrin.gif
aš SB kažkada padovanojau "Eksponato rankomis neliesti. Priklauso JAI" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 10 balandžio 2007 - 11:16
O as dovanojau draugei:vienoj pusej as nekalta...-o kitoj kad tau patinku... o va dabar nusipirkau: its good to be blonde... o kitoj pusej - or not........na kadangi pati blondine tai tinka labai biggrin.gif
Atsakyti
gal yra speciali parde online su tokiais daikciukais?
Atsakyti
nea, man nepatinka, geriau paprastai be jokio uzraso ar piesinio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2007 04 21, 16:15)
nea, man nepatinka, geriau paprastai be jokio uzraso ar piesinio schmoll.gif

drinks_cheers.gif ir man tas pats. Niekad neperku jokių drabužių, kurie aprašinėti visokiais užrašėliais. Man geriau vienspalvis drabužis ir parinkti aksesuarai šalia jo smile.gif
Atsakyti
O man kaip tik labai patinga drabužiai su užrašais labai pagyvina bliuskutę.nu bent man lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar maciau marskinelius su uzrasu IF YOU ARE RICH I AM YOUR BITCH thumbup.gif
Atsakyti
Urasai patinka tik ant maikuciu, kurios dazniausiai buna dovana, bet ir siaip vasarai labai linskma. O siaip negaliu pakesti rubu su visokiais uzrasais uzraseliais, kad ir garsiu dizaineriu, ar firminiu logotipu, tiesiog nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
biggrin.gif
Atsakyti
Labutis, matau visi draugiškai dalijasi idėjomis gal kas galės padėti ir man blush2.gif Vestuvių proga norėtume piršliams padovanoti maikutes su kokiu nors užrašu, gal pasiūlytumėt ką būtų galima užrašyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2007 04 25, 15:32)
Vakar maciau marskinelius su uzrasu IF YOU ARE RICH I AM YOUR BITCH thumbup.gif

kazkoks kosmaras doh.gif dry.gif
Atsakyti