QUOTE(kucci_kucci @ 2007 07 27, 19:37)
QUOTE(offspring @ 2007 05 24, 13:44)
kazkuria diena maciau pagyvenusia moteri, isseinancia is parduotuves su uzrasu ant marskineliu: "P0RN STAR"...
QUOTE(algė @ 2007 07 27, 10:26)
hm, man tai tokie uzrasai keistoki. negi tikrai manot, kad visi vyrai kiaules? :]
Dar yra ir asilų
QUOTE(scorpuke @ 2006 05 18, 17:41)
tas irgi geras, reikės panaudoti ateity
Vakar maciau vyruka su uzrasu "I'm as pissed as my nan's mattress"...
As turiu maikute, ant kurios uzrasyta nedidelem raidem: "if you can read this, you are too damn close"
patiko
dar viena turiu: "Not only perfect am I, I am blonde too"
as sviesi tai labai nesiodavau
QUOTE(pasaka1 @ 2007 08 29, 14:28)
As turiu maikute, ant kurios uzrasyta nedidelem raidem: "if you can read this, you are too damn close"
patiko
pirmas patiko...
o klausykit,turiu klausima,tuos uzrasus daro tik ant marskineliu?As noriu savo MB padovanoti apatines trumpikes 5 metų proga su užrasu "Privati nuosavybe nuo....metų"Tik ar kazin raso ant trumpikiu?
QUOTE(Zvirblis @ 2005 08 17, 15:07)
Buvau radus su užrašu "This bitch bites". Bet nesusipirkau. Jau ir taip tų marškinėlių krūvos. Man patinka ir su užšais, ir su paveikslėliais (ypač vaikiškais
). O mano mylimiausia tai Zidano futbolkė, apsivelkama special atvejais. 
Turiu butent toki maikona, tik uzrasas ten " Warning! This bitch bites!"
Papildyta:
QUOTE(pasaka1 @ 2007 08 29, 14:28)
patiko
Esu macius viena blondine su maikute, ant kurios prancuziskai uzrasyta "Didziuojuos, kad esu briunete"
Papildyta:
QUOTE(offspring @ 2007 05 24, 13:44)
kazkuria diena maciau pagyvenusia moteri, isseinancia is parduotuves su uzrasu ant marskineliu: "P0RN STAR"...
Papildyta:
Man kazkada uzkliuvo vieno vaikinuko maike "You wouldn't believe it, but underneath this t-shirt I'm absolutely naked!"
QUOTE(devintas dangus @ 2007 09 10, 20:38)
o klausykit,turiu klausima,tuos uzrasus daro tik ant marskineliu?As noriu savo MB padovanoti apatines trumpikes 5 metų proga su užrasu "Privati nuosavybe nuo....metų"Tik ar kazin raso ant trumpikiu? 
zinojau viena taska kuriame ant bet kokiu drabuziu daro uzrasus, bet dabar nepamenu kur
Noriu, kaip kokia patriotė
būtinai lietuviško užrašo... galvoju, bet nesugalvoju
gal turit kokių minčių?