Įkraunama...
Įkraunama...

Užrašai ant rūbų

QUOTE(shatene @ 2007 09 11, 22:50)
zinojau viena taska kuriame ant bet kokiu drabuziu daro uzrasus, bet dabar nepamenu kur g.gif bandyk nunest trumpikes ir gal pavyks mirksiukas.gif

www.fotofabrikas.lt daro tokias paslaugas smile.gif
Atsakyti
Man patiko užrašas
"Nevok!
Valdžia nemėgsta konkurentų"
thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pigalica: 02 spalio 2007 - 15:49
Geras lotuliukas.gif
Atsakyti
Ant priekio: "Jesus Loves You!"
Ant nugaros: "Everybody else thinks you're idiot."
Atsakyti
uzrasai-imomu biggrin.gif
Atsakyti
gal kas turit kokiu originaliu ideju uzrasyti ant marskineliu mergvakario proga ax.gif
Atsakyti
Cia tiktu zvejams: " Darbas yra tiems, kurie nezino, kas yra ZVEJYBA" thumbup.gif
Laukiu tecio gimtadienio, darysiu tokius marskinelius. ax.gif
Atsakyti
Mokykloj mačiau merginą su rūūžavu užrašu ant baltų marškinėlių "Aš- afigėna" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 06 12, 09:05)
gal kas turit kokiu originaliu ideju uzrasyti ant marskineliu mergvakario proga  ax.gif

mano vyrui draugai dare per bernvakari marskinelius su uzrasu GAME OVER ir dar toks piesinukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stankeviciene @ 2008 06 12, 09:39)
mano vyrui draugai dare per bernvakari marskinelius su uzrasu GAME OVER ir dar toks piesinukas  lotuliukas.gif

tai va gaila kad ne bernvakari darom biggrin.gif kiek pasiskaitau, tai vyrams uzrasu pilnumoj tik rinkis, o va su mergikem sunkiau smile.gif visi tokie atsibode
Atsakyti
Radau daug geru ideju thumbup.gif , beto dar prisijuokiau as cia beskaitydama lotuliukas.gif , va dodel ir neperku rubu su uzrasais jei nezinau kareiskia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 06 12, 09:05)
gal kas turit kokiu originaliu ideju uzrasyti ant marskineliu mergvakario proga  ax.gif

'atvirų durų dienos iki...(vestuvių data)' hihihi.gif
draugė norėjo sesei tokį daryt, bet pagalvojo, kad gal čiut per žiauru biggrin.gif
Atsakyti