Įkraunama...
Įkraunama...

Užrašai ant rūbų

Neseniai drauge padovanojo maikute smile.gif
Prikekyje maikutes parasyta call me ir toks telefonas,
O kitoje puseje telefono numeris ir vardas thumbup.gif
Tai buvau kazkada i gyma su ja nubegus, tai demesio susilaukiau ohoho doh.gif
Atsakyti
man tai labai originalu atrodo kai marskineliai su uzrasais pagaminti,super thumbup.gif
Atsakyti
"Šiandien mano vaikinas išjungtas, arba už ryšio zonos ribų" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(offspring @ 2007 05 24, 13:44)
kazkuria diena maciau pagyvenusia moteri, isseinancia is parduotuves su uzrasu ant marskineliu: "P0RN STAR"...

O as vyra.. biggrin.gif
Atsakyti
mano vyras mėgsta maikutes su kokiais nors vulgariais užrašais. dry.gif ir vis nusiperka kokią nors naują su kokia nors nesąmone, a la "Guns don't kill people, I do", "Eat shit and die", "Show me your ***" ir dar su visokiais keiksmažodžiais.
man pradžioj prikolas atrodė, o dabar biški kvaila. į tūsą eit gerai, bet mieste tai perdaug dėmesio tokios nesąmonės atkreipia dry.gif
Atsakyti
Vienas pažįstamas nusipirko marškinėlius su lietuviškais keiksmažodžiais thumbup.gif pvz., uostyk sliekui pažastį, barščiašiknis ir t.t. Visi atsisuka, o draugai nusirašinėja keiksmus. Lietuvoj keikimės lietuviškai lotuliukas.gif .
Atsakyti
kazkada seniai is uk parsitempiau su uzrasu "I'm a virgin" ir mazom raidem po apacia "but this is a old t-shirt"
kazkur dar guli spintoj, nebenesioju smile.gif
Atsakyti
che gavau dovanu is draugelkos maikute, parasyta I recycle (vietoj zodzio tas zenkliukas reiskiantis perdirbima) boys.Kokybe maikono lb super, spalva -nors uzrasas toks.. hmhm smile.gif
tai vakar uzsidejau pirma syk..gal kokie 5 berniokai pazistami teiravos tai ka cia ta maike reiskia..et per daug demesio man smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš turėjau marškinėlius su užrašu Good boys go to heaven. Bad boys go to my house . Visi vaikinai klubuose buvo mano biggrin.gif O šiaip visai gerų idėjų marškinėliams yra čia - http://www.squidoo.c...pt-shirtslogans wink.gif
Atsakyti
Siandien is draugu gavau marskinelius su tokiu uzrasu.... man nieko uz tave nera svarbiau, isskyrus... FUTBOLA!!! lotuliukas.gif man,kaip futbolo fanatikei jie labai patiko ir ,manau, taps vienu megstamiausiu rubu... tas uzrasas is Mikutaviciaus dainos tiesiog sukurtas man... blush2.gif
Atsakyti
as savo vyrui pries du metus padovanojau "trauzus" raudonus, tai ant priekio buvau uzrasius "Do you like what you see?", o ant uzpakalio "Be jelous, it`s mine", dar apacioje mazom raidelem, skliausteliuose"vikutia`s property" biggrin.gif
Atsakyti
Dar 50gr.. ir as busiu nekilnojamas turtas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnytia_number1: 11 rugsėjo 2008 - 18:09