Įkraunama...
Įkraunama...

Užrašai ant rūbų

"Not you..., but your friend..." Turiu tokius, tik reiksme dviprasmiska. mirksiukas.gif
Atsakyti
kažkada buvo internetinių chatų mada užsirašyt frazę "Noriu būti barbe, nes ta kalė viską turi". Paveikta atvirkštinės reakcijos pasidariau maikutę su užrašu "Barbie wants to be me". Panelės žiūrėjo pilnos pykčio :DDD dar turiu maikutę su užrašu "He's my boyfriend" ir tėtis parvežė maikutę "If you can read this **** OFF" biggrin.gif
Atsakyti
mačiau Stambią moterį su maikute "I beat anorexia"
Atsakyti
Nenesioju su uzrasais,man kazkaip be rysio schmoll.gif ,turiu viena palaidine mazom raidelem parasyta sisley,nu dar tik to,bet kai daug parasyta raides didziules,tai man nepatinka.
Atsakyti
sveikos,gal kas zinot kur galima padaryti uzrasa ant apatiniu vyrisku? unsure.gif
Atsakyti
Skonio reikalas maikutes su uzrasais smile.gif
internete esu radusi smaiksciu paveiksliuku ant maikuciu,deja ju dbr nerasiu,bet issisaugojus turiu paveiksliukus kompiuteryje...
man asmeniskai prie sportiskos aprangos,maike su uzrasu kokiu smaiksciu ar paveiksliuku super thumbup.gif
Atsakyti
Padovanojau pussere, kai susilaukė sūnelio, maikutę mažiukui su užrašu "AŠ nemiegu - NIEKS nemiega". Išverčiau iš anglų kalbos, internete radau. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
labai sauniai sugalvojai thumbup.gif
Atsakyti
Aš turiu "Don't drink and dial", o MB turiu padarius "Best should be part of my personal title" ir " I don't miss busses, they miss me" (išversti nelabai išeina....). Šiaip faina, man patinka užrašai ir ypač juos gaminti pačiai, nes kai visi panašų turi, tai neįdomu.
Atsakyti
kai dar brolis jaunas buvo ir jį domėjo tik dviračiai BMX, buvau gimtadienio proga padovanojus marškinukus su jo firminiu šūkiu "you can kick my dog, you can fcuk my girlfriend, but you nerver... nerver... tuoch my bike!" biggrin.gif pati turiu su ta mergaite,kuri meta akmenį į berniuką ir užrašas "boys are stuped,trough rocks at them". poto turiu su Dita von teez (ji guli toj didelėj martinio taurėj ir parašyta "lady luck". turiu kažkada iš draugių gautą savo niką ant krutinės "Lady_J", dar turiu ant priekio trys maži leliukai guli iš priekio fotografuoti, o nugaroj jų užpakaliukai ir nugarytės nufotkintos.
Atsakyti
Draugu porai darem dovana : ant merginos marskineliu uzrasas "he is so cute" ir rodykle i vaikino puse, o ant vaikino "she is so cute" ir rodykle i merginos puse smile.gif patenkinti buvo labai , nes kartu uzsidejus idomiai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful_Disaster @ 2009 01 12, 01:19)
Padovanojau pussere, kai susilaukė sūnelio, maikutę  mažiukui su užrašu "AŠ nemiegu - NIEKS nemiega". Išverčiau iš anglų kalbos, internete radau.  biggrin.gif  biggrin.gif

Gera ideja. thumbup.gif Kaip tik man . doh.gif
Atsakyti