Įkraunama...
Įkraunama...

Užrašai ant rūbų

Sveikutes, turiu ir as labai faina palaidine vasarai ant kurios pavaizduotas katinas rodantis i virsu, o uzrasas - "WOW! SHE'S BEAUTIFUL! ir dar viena, kur popajus jureivis nupiestas aplabines savo pana, o uzrasas - "MY TRUE LOVE! ALWAYS SUNNY NIGHTS". lotuliukas.gif
Siaip, tai man visai patinka su uzrasais, bet tik ne su visokiais D&G ir panasiai.
Atsakyti
QUOTE(Balta avele @ 2005 08 17, 14:06)
Ar nešiojate tokias, ar ieškote su idomiais, juokingias užrašais ar geriau vienspalvės?  4u.gif

na uzrasas priklausomai nuo asmens kuris ta drabuzi nesioji bigsmile.gif
Atsakyti
norėčiau padaryti marškinėliu draugei gimtadienio (17) proga.bet nesugalvoju ką galėčiau parašyti.
mergina tokia rami,paprastutė,klubiniai ir boyfriend užrašai gal nelabai fainai būtų.
bet ko nors šmaikštaus ir įdomaus norėčiau
Atsakyti
Man sitas psl labai patiko mirksiukas.gif
http://www.cafepress.com
Dar ten pat radau toki uzrasa(kaip ramiai panelei tai man visai smaikstus):don't make me call grandpa! biggrin.gif
Atsakyti
Dovanojom draugei marskinelius, tai ant krutines uzrasas, "shake your boobs" ant nugaros nebepamenu ka rasem biggrin.gif
Atsakyti
"Pagaliau 21! Dabar legaliai darysiu tai, ka dariau nuo 16"
Atsakyti
patarkit noriu vyrui ant valentino dienos padovanoti marskinukus, jis barmenas turim du vaikus ir net nzn ka uzrasyti kad atitiktu ji 4u.gif
Atsakyti
I‘M WITH STUPID -->
WARNING! THIS BITCH BITES.
YOUR SON IS IN GOOD HANDS.
I’M SINGLE IF YOU’RE RICH.
BORN TO BE FAMOUS.
DON’T WORRY, BE HAPPY.
I DO WHAT I WANT!
I LOVE MEN <3 [Nubraukta N raidė]
LET ME BE YOUR SWEETEST GIFT.
**** YOU! AND HAVE A NICE DAY smile.gif
MAKE ME CRAZY!
LOVE KILLS SLOWLY.
I’M NOT A SUPERSTAR, BUT ONE DAY I’LL!
REMEMBER THIS FACE. I’M GONNA BE FAMOUS!
I’M NOT WEARING ANYTHING UNDER THIS T-SHIRT.
I ♥ MY DAD’S CREDIT CAR.
EVERYBODY LIES. HOUSE M.D.
EAT ME.
I HAVE NEVER MET A HEART I DIDN’T BROKE.
ŠYPSOKIS. RYTOJ BUS DAR BLOGIAU.
MANE UŽAUGINO VILKAI. SUPYKDYSI – KĄSIU!
AŠ IŠMINUOTOJAS. JEI MATAI ŠĮ UŽRAŠĄ – BĖK!
PER DAUG KRAUJO. PER MAŽAI ALKOHOLIO.
IŠĖJAU IŠ PROTO. GRĮŠIU PO 5 MINUČIŲ.
NUSTOK ŽIŪRĖT Į MANO PAPUS. PALIESK JUOS!
ŽIŪRĖK, BET NELIESK!
AŠ PAMEČIAU SAVO TELEFONO NUMERĮ. GAL GALI PASKOLINT SAVO?
NETURIU KUO APSIRENGT...
BAISIAI GRAŽI IR BEPROTIŠKAI PROTINGA.
Atsakyti
As kazkaip pradejus privengt marskineliu su uzrasais - is naujesniu turiu tik vienus 'you can't afford me...'. O siaip dar man fainas uzrasas yra: 'I take compliments. Got one?'
Atsakyti
Man aisku labiausiai patiktu uzrasas kaip mano avatare:I love hockey bigsmile.gif
Atsakyti
jei reikia marskineliu su uzrasais, paveiksliukais galiu rekomenduoti viena puslapiuka: www.uzrasai.eu
4u.gif
Ten pavyzduku mazai tam puslapyje, bet paprasius atsiuncia.
ten esu ne karta dariusi ir sau ir draugam dovanu, tai visada fainiai padaro ir greitai. jei reikia pasiulo savo variantus, jei turite ka sumaste, tai padaro taip kai norite.
Ir kainos visai nedideles (bent buvo)... g.gif
Atsakyti
as turejau kazkada tokius: patinka vyrai, saldus kaip sokoladas. tik ispaniskai buvo parasyta. tai nelebai kas suprasdavo biggrin.gif
Atsakyti