Įkraunama...
Įkraunama...

Užrašai ant rūbų

Pasidariau:
"I'm Busy
You're Ugly
Have a Nice Day!"
Ir dar uzdejau lupytes - toki bucki ax.gif

Dar buvo variantai:
Don't touch me! You don't know where I've been!
Yes... but not with you
Here I am! What are your other 2 wishes?
These are real
No silicones!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrga: 28 balandžio 2006 - 15:32
vakar mačiau statybininką su Gucci marškinėliais- geltona emblema per plačią krūtinę laugh.gif
Atsakyti
Man asmeniskai tai keista kai lietuvaites rasosi angliskus uzrasus ant savo marskineliu. Suprantu kad anglu kalba gal ir graizau kai kuriais atvejais skamba, bet vistik esame lietuviai.

Nu bet kaip tenbebutu, mano leliukas turi maikute su uzrasu " I have he best MUM in the world " smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ornellitta @ 2006 05 13, 12:51)
Man asmeniskai tai keista kai lietuvaites rasosi angliskus uzrasus ant savo marskineliu. Suprantu kad anglu kalba gal ir graizau kai kuriais atvejais skamba, bet vistik esame lietuviai.

Nu bet kaip tenbebutu, mano leliukas turi maikute su uzrasu " I have he best MUM in the world " smile.gif

o tai tavo leliukas anglas biggrin.gif (juokauju wink.gif )
Atsakyti
Ne mano leliukas turi mociute kuri is anglijos jam rubelius siuncia.

As cia turejau omenyje tas, kurios pacios savo noru eina i firmas ir uzsideda angliskus uzrasus tongue.gif smile.gif

Atsakyti
As, kai paskutini karta issiskyriau su draugu ir man nuo to baisiai vaziavo stogas, pasiuliau draugem man gimtadienio proga padovanot maikute su uzrasu "Single and available" lotuliukas.gif Bet neprireike! tongue.gif
Atsakyti
Turiu maikute su uzrasu-sorry...but i'm single... ir dar nesenai nusipirkau- I'm looking for a guy with a big...car!
Atsakyti
Patiko:

"You *** and it's sad" (ant moterisku, salia verkiantis bezdzioniukas)
"Vaikai tai geles. Parduodu seklas" (ant vyrisku)
Atsakyti
Kai ant kitu matau liuks uzrasus ar paveikslelius, tai man pasidaro linksma, bet pati kazkodel nedristu uzsivilkti rolleyes.gif
O sesei padovanojau maikute kur ji su dukryte, tai labai patiko ir daznai nesioja. O dukryte vis rodo i maike, kad tai ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ornellitta @ 2006 05 13, 12:51)

As dariausi marskinelius su anglisku uzrasu, nes:
1. angliski posakiai zymiai trumpesni ir daugeliu atveju israiskingesni ir uzima zymiai maziau vietos nei tokie patys lietuviski;
2. nesiruosiu tu marskineliu nesioti tik Lietuvoje;
3. Lietuvoje siuo metu taip pat kruvos uzsienieciu, kurie, noreciau, kad irgi suprastu, kas parasyta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrga: 15 gegužės 2006 - 11:00
aš ti nusipirkau nerealią maikutę su visciuku kuris laiko plakatą su užrašu hello. o apačioj parasyta sweety the chick. nieko ypač originaulaus atrodo, bet labai rysku ir miela.tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo herrute: 15 gegužės 2006 - 18:34
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 05 13, 11:48)
vakar mačiau statybininką su Gucci marškinėliais- geltona emblema per plačią krūtinę  laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu siandien taip mane viskas juokina,tikiuosi ne pries bloga blush2.gif
Atsakyti