Įkraunama...
Įkraunama...

Užrašai ant rūbų

Mačiau vaikiuką su marškinėliais, ant kurių parašyta "Trouble is my middle name" thumbup.gif
Atsakyti
Gerai atrodo uzrasas "PIENAS UZKNISO JUODAI" ant kokio metu vaiko marskineliu smile.gif
Atsakyti
As turiu maikute su uzrasu ant krutines "LOVE IS HERE" pati nesirasiau... tokia pirkau biggrin.gif
Atsakyti
man siaubingai atrodo užrašai ant moterų drabužių. nesvarbu, ar tai būtų KENZO ant rankovės, ar koks kitas svarbus mirksiukas.gif žodis...
Atsakyti
O man uzrasai nemaiso, pagyvina marskinelius, ypac jei kazkas tikrai smagaus uzrasyta. Ir pati kelis kartus esu padariusi marskinelius su savo sugalvotais uzrasais kaip dovana keliems zmonems. Ypac mano berniukas liko tikrai patenkintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linxma @ 2006 05 20, 10:40)
.... Ypac mano berniukas liko tikrai patenkintas  biggrin.gif

tai ka uzrasei? biggrin.gif
Atsakyti
Gerai atrodo uzrasas "PIENAS UZKNISO JUODAI" ant kokio metu vaiko marskineliu

thumbup.gif turėsim omeny... Man šiaip labai patinka marškinėliai su užrašais. Mačiau kartą marškinukus su užrašu "WHEN I'M GOOD - I'M GOOD, WHEN I'M BAD - I'M BETTER" biggrin.gif arba "DID I MENTION MY FABULOUS BROWN (RED/BLOND) HAIR?" Buvo Zaroj... Dar ir dabar turiu savo mergvakario maikutę su užrašu "Dėmesio vaikinai. Šiandien - paskutinis vakaras kai aš laisva" biggrin.gif ir su šita maikike pamenu skridau po medaus mėnesio namo ir labai vienai pagyvenusiai porai lėktuve patiko tas užrašas bigsmile.gif
Atsakyti
Aš turiu maikytę su užrašu 'No pictures please", brolis dovanų parvežė. Gal ir nieko. O vaikiukas jauniausias labai mielą bliuzoną nešiojo su užrašėliu"here comes trouble" biggrin.gif
Atsakyti
O man patiko užrašas - viduryje raudono apskritimo užrašytas keiksmažodis ,,***.." perbraukta raudona linija, kaip būna, kad rūkyti draudžiama ir apačioje parašyta - NESIKEIK! lotuliukas.gif

kitas:
D&G o apačioj - Darius ir Girėnas thumbup.gif
Atsakyti
Ką užrašyti ant marškinėlių 7-8 metų mergaitei (dovanosim)?
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2006 05 23, 13:17)
D&G  o apačioj - Darius ir Girėnas  thumbup.gif

Nu cia super ideja! lotuliukas.gif

QUOTE(MELDA @ 2006 05 23, 21:59)
Ką užrašyti ant marškinėlių 7-8 metų mergaitei (dovanosim)?

Kazkas jau anksciau temoj minejo "Boys are stupid, throw rocks at them" tik kad va jei norit verst lietuviskai tai jau nelabai kaip skamba sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 24 gegužės 2006 - 01:28
QUOTE(Sorceress @ 2006 05 24, 03:25)
Nu cia super ideja! lotuliukas.gif
Kazkas jau anksciau temoj minejo "Boys are stupid, throw rocks at them" tik kad va jei norit verst lietuviskai tai jau nelabai kaip skamba sad.gif

Cia su tuo D&G ir parashyta darius ir girenas, tai maciau pirkti maike "Megoj", tokioj parduotuvelej kur uzsiima uzrashu darymu ant maikiu, kepuriu ir pan.Kai pirma karta pamaciua tai irgi labai patiko smile.gif
Atsakyti