QUOTE(Nendria @ 2006 05 25, 16:47)
Shitas geras -->Why are you Still Here? The Stupid People Left Hours Ago.
Oi negaliu, noriu tokios
QUOTE(Spyrga @ 2006 05 26, 11:24)
Siandien nunesiau dar viena maike i T-idejas Europoje, kad padarytu uzrasa. Kazkaip patiko man darytis ant paprastu maikiu uzrasus
Nu bet kas siandien buvo per aptarnavimas

Kazkaip kiek dariau maikiu anksciau, vis pasitaikydavo malonios merginos, kuriosi patardavo, kaip geriau uzrasas ar koks paveiksliukas atrodys.
Bet siandieninei merginai viskas buvo pofig

Kiek bandziau paprasyti, kad patartu, jos atsakymai buvo, kad jie padarys viska, kaip as pasakysiu. Neturejo jokios nuomones nei apie tai, kokie sriftai geriausiai gaunasi, nei koks raidziu dydis yra geriau, nei kokia spalva geriau atrodytu, nors prasiau patarti

O kai jau isirinkau ir susiruosiau moketi, pareiske, kad jie atsako tik uz tu uzrasu kokybe, kurie daromi ant pas juos perkamu maikiu
Na uzsakiau, palikau savo maike, kad padarytu uzrasa, bet tikrai vienu momentu norejosi apsisukti ir nueiti

Jau kazkaip pripratau, kad su klientais yra bendraujama maloniai, tai tikrai siandien nekaip pasijutau. Sakau, gal jau tiek uzsakymu turi, kad jau nebesvarbu, kaip su klientais bendrauti. Ypac jei dar tas klientas neperka pas juos maikes ir daro tik uzrasa, kuris palyginus nedaug kainuoja

O gal tos merginos siandien siaip bloga nuotaika buvo

Dabar ir man tas persidave
Na va, issikalbejau

Lengviau pasidare

Aciu, kad perskaitet ir isklauset
O zinai as T-idejose Akropoly kiek katru dariau, tai irgi tokios bludenos budavo, nu nors pasiusk jas toli, nieko nei pataria, nei zino, vienzo apsikakok vietoj. Gal jie cia specialiai tokias kvankas i darba ima?
QUOTE(VILTE20 @ 2006 05 26, 13:25)
Bet mano pazystamas su kazkokiais dazais darydavosi ir budavo

tik gaila nebegaliu paklaust
O seip vyras mano turi maike su uzrasu...tai po pirmoskalbimo nusitryne, sutrukinejo tas uzrasas...nezinom kur daryta, nes gavo dovanu...Tai kakzaip ir nenoriu nest kazkur daryt, nes bijau kad bus tas pats..o seip labai noriu kokio uzrasiuko ant maikutes vasarai
Vilte, ar tik ne masina skalbei? As savo draugui irgi gaminau maikute, tai jo mamka sudejo i masina ir padare gera darba, pinigai, kaip sunui ant uodegos, nes nuotrauka susigramze ir nusitryne. Siaip tos mergaites, kai gamini maikute pasako, kad skalbt tik rankom, bet jei gavot dovanu, tai tikiu, kad galima imest i skalbianka.