Įkraunama...
Įkraunama...

Užrašai ant rūbų

Shitas geras -->Why are you Still Here? The Stupid People Left Hours Ago. biggrin.gif
**** you! I Have Enough Friends
GOD IS BUSY ,tada nupieshtas velniukas raudonas ,o po juo CAN I HELP U?
I'm The Girl Your Parents Warned You About
My Girlfriend Can Beat Up Your Girlfriend
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendria: 25 gegužės 2006 - 17:58
QUOTE(Nerytė @ 2006 05 20, 14:36)
tai ka uzrasei?  biggrin.gif

Is priekio: "Yra tik vienas Nr. 1..." ir nugaroje pratesimas: "...Ir jis yra cia" ir pirstukas rodo i nugaryte. Dar mazom mazom raidelem pasirasiau "Su meile, as" wub.gif Beje, tuos uzrasus labai smagu paciam daryti. Ir, manau, pigiau iseina, o kokybe visiai gera, be to, artimam zmogui smagu zinoti, kad viska: nuo ideejos, spalvu iki techninio darbo sugalvojai ir atlikai pati smile.gif
Atsakyti
O kaip reikia daryti??? Zinau kad reikia trafareta pasidaryt...o su kokiais dazais purksti??? is kur ju gauti?
Atsakyti
Siandien nunesiau dar viena maike i T-idejas Europoje, kad padarytu uzrasa. Kazkaip patiko man darytis ant paprastu maikiu uzrasus ax.gif
Nu bet kas siandien buvo per aptarnavimas doh.gif Kazkaip kiek dariau maikiu anksciau, vis pasitaikydavo malonios merginos, kuriosi patardavo, kaip geriau uzrasas ar koks paveiksliukas atrodys.
Bet siandieninei merginai viskas buvo pofig blink.gif Kiek bandziau paprasyti, kad patartu, jos atsakymai buvo, kad jie padarys viska, kaip as pasakysiu. Neturejo jokios nuomones nei apie tai, kokie sriftai geriausiai gaunasi, nei koks raidziu dydis yra geriau, nei kokia spalva geriau atrodytu, nors prasiau patarti schmoll.gif O kai jau isirinkau ir susiruosiau moketi, pareiske, kad jie atsako tik uz tu uzrasu kokybe, kurie daromi ant pas juos perkamu maikiu blink.gif
Na uzsakiau, palikau savo maike, kad padarytu uzrasa, bet tikrai vienu momentu norejosi apsisukti ir nueiti schmoll.gif Jau kazkaip pripratau, kad su klientais yra bendraujama maloniai, tai tikrai siandien nekaip pasijutau. Sakau, gal jau tiek uzsakymu turi, kad jau nebesvarbu, kaip su klientais bendrauti. Ypac jei dar tas klientas neperka pas juos maikes ir daro tik uzrasa, kuris palyginus nedaug kainuoja g.gif O gal tos merginos siandien siaip bloga nuotaika buvo g.gif Dabar ir man tas persidave verysad.gif
Na va, issikalbejau blush2.gif Lengviau pasidare blush2.gif Aciu, kad perskaitet ir isklauset 4u.gif
Atsakyti
Spyrga -> o kokia kainytė ant savo maikės darytis užrašą?
Atsakyti
QUOTE(IevaIevute @ 2006 05 26, 14:42)
Spyrga -> o kokia kainytė ant savo maikės darytis užrašą?

Jeigu toks neilgas vienos eilutes, tai 12 Lt.
Kai dariausi ilgesni, per 3 eilutes ir dar idejau maziuka paveiksliuka, tai sumokejau kazkur virs 30 lt. Tiksliai nepamenu g.gif
Galima deti vien koki paveiksliuka. Ten yra padeti kalalogai pasirinkti. Viename, jei gerai pamenu, paveiksliukas kainuoja 15 lt, kitame - 7,5 Lt. Bet kad ten like vos ne vien kazkokios kaukuoles ir sunu ir tigru galvos blink.gif
Siandien irgi svarsciau, ar deti prie uzraso paveiksliuka. Nes yra ten ir dar tokiu mazu standartiniu paveiksliuku (sirdutes, velniukai, lupytes, pedutes ir pan). Ju reikia ziureti ne tuose dideliuose kataloguose, o ant stalo prie kasos - tokie ant medziagos atspausti ju pavyzdeliai. Visai faini thumbup.gif Bet kad ta mergina nepatare - tik stovejo uzvertusi akis, tipo, dar viena atsirado negalinti apsispresti blink.gif Sorry, as vis dar negaliu atsigauti po tokio aptarnavimo blush2.gif Kadangi nepatare, tai ir nedejau paveiskliuko, nes bijojau, kad per daug neapkrauciau visokiais pribumbasais maikes.
Dabar sugalvojau, kad gal reikejo uzrasa palikti priekyje, o toki maza paveiksliuka uzdeti nugaroje. Kai nueisiu atsiimti, pabandysiu susitarti, kad padarytu. Bet jei vel bus ta susiraukele, tai net nebandysiu schmoll.gif
Atsakyti
Spyrga,bet tu tai dar kantri...as turbut buciau apsisukusi ir isejusi is tos parduotuves schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2006 05 26, 15:07)
Spyrga,bet tu tai dar kantri...as turbut buciau apsisukusi ir isejusi is tos parduotuves schmoll.gif  schmoll.gif

Vat as ir galvoju, kad reikejo apsisukti ir iseiti, o tai dabar iki siol putojuosi verysad.gif
Kai dariausi anksciau, tai su mergaitem padiskutuodavom, kaip geriau padaryti, kaip isdestyti, kur deti paveiksliuka, o kur uzrasa, kokia spalva prie butent tos maikes labiau tiktu ir pan. Cia matyt siandien ant merginos, kuri ne ta koja is lovos islipo, uztaikiau biggrin.gif
VILTE20, tik dabar pamaciau, kad klausei apie trafaretus ir dazus 4u.gif Siaip tai as neisivazduoju, kaip paciam tuos uzrasus pasidaryti g.gif Gal ir imanoma g.gif Bet jei pati darytumeisi, tai gali nelabai graziai iseiti. Cia vos ne tas pats, jei kokiu flomasteriu uzsirasytum biggrin.gif Nes pvz T-idejos kai daro uzrasa, tai klijuoja tokia plevele - ant maikes gaunasi toks lipdukas. Jis normaliai skalbiasi, tik maike reikia lyginti is kitos puses 4u.gif
Atsakyti
oi, Spyrga doh.gif blink.gif būčiau aš tai ciocei tokį vėją iškėlus, 5 km aplink viskas aidėtų lotuliukas.gif ypač šiandien, nes šiandien man - pms blush2.gif noris su kuo nors pasikoliot lotuliukas.gif gal eit i kokią parduotuvę po darbo, kam nors "ant menčių užlipt" lotuliukas.gif oi, negaliu, iš savęs net žvengas daba ima... Bet rimtai būčiau vietoj tavęs nesusilaikius ir bent paklausus, "ko čia akis vartai???" gun_bandana.gif nevirškinu tokių "sučkelių" kurios save laiko aukščiau visų bash.gif box.gif biggrin.gif ir aš truputį išsiliejau...
Atsakyti
Bet mano pazystamas su kazkokiais dazais darydavosi ir budavo thumbup.gif thumbup.gif tik gaila nebegaliu paklaust
O seip vyras mano turi maike su uzrasu...tai po pirmoskalbimo nusitryne, sutrukinejo tas uzrasas...nezinom kur daryta, nes gavo dovanu...Tai kakzaip ir nenoriu nest kazkur daryt, nes bijau kad bus tas pats..o seip labai noriu kokio uzrasiuko ant maikutes vasarai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IevaIevute @ 2006 05 26, 15:24)
oi, Spyrga  doh.gif  blink.gif  būčiau aš tai ciocei tokį vėją iškėlus, 5 km aplink viskas aidėtų  lotuliukas.gif  ypač šiandien, nes šiandien man - pms  blush2.gif  noris su kuo nors pasikoliot  lotuliukas.gif  gal eit i kokią parduotuvę po darbo, kam nors "ant menčių užlipt"  lotuliukas.gif  oi, negaliu, iš savęs net žvengas daba ima... Bet rimtai būčiau vietoj tavęs nesusilaikius ir bent paklausus, "ko čia akis vartai???"  gun_bandana.gif  nevirškinu tokių "sučkelių" kurios save laiko aukščiau visų  bash.gif  box.gif  biggrin.gif  ir aš truputį išsiliejau...

Matyt visuotinis pms'as lotuliukas.gif
Arba horoskopas siandien visoms blogas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendria @ 2006 05 25, 16:47)
Shitas geras -->Why are you Still Here? The Stupid People Left Hours Ago. biggrin.gif

Oi negaliu, noriu tokios lotuliukas.gif
QUOTE(Spyrga @ 2006 05 26, 11:24)
Siandien nunesiau dar viena maike i T-idejas Europoje, kad padarytu uzrasa. Kazkaip patiko man darytis ant paprastu maikiu uzrasus  ax.gif
Nu bet kas siandien buvo per aptarnavimas  doh.gif Kazkaip kiek dariau maikiu anksciau, vis pasitaikydavo malonios merginos, kuriosi patardavo, kaip geriau uzrasas ar koks paveiksliukas atrodys.
Bet siandieninei merginai viskas buvo pofig  blink.gif Kiek bandziau paprasyti, kad patartu, jos atsakymai buvo, kad jie padarys viska, kaip as pasakysiu. Neturejo jokios nuomones nei apie tai, kokie sriftai geriausiai gaunasi, nei koks raidziu dydis yra geriau, nei kokia spalva geriau atrodytu, nors prasiau patarti  schmoll.gif O kai jau isirinkau ir susiruosiau moketi, pareiske, kad jie atsako tik uz tu uzrasu kokybe, kurie daromi ant pas juos perkamu maikiu  blink.gif
Na uzsakiau, palikau savo maike, kad padarytu uzrasa, bet tikrai vienu momentu norejosi apsisukti ir nueiti  schmoll.gif Jau kazkaip pripratau, kad su klientais yra bendraujama maloniai, tai tikrai siandien nekaip pasijutau. Sakau, gal jau tiek uzsakymu turi, kad jau nebesvarbu, kaip su klientais bendrauti. Ypac jei dar tas klientas neperka pas juos maikes ir daro tik uzrasa, kuris palyginus nedaug kainuoja  g.gif O gal tos merginos siandien siaip bloga nuotaika buvo  g.gif Dabar ir man tas persidave  verysad.gif
Na va, issikalbejau  blush2.gif Lengviau pasidare  blush2.gif Aciu, kad perskaitet ir isklauset  4u.gif

O zinai as T-idejose Akropoly kiek katru dariau, tai irgi tokios bludenos budavo, nu nors pasiusk jas toli, nieko nei pataria, nei zino, vienzo apsikakok vietoj. Gal jie cia specialiai tokias kvankas i darba ima? g.gif

QUOTE(VILTE20 @ 2006 05 26, 13:25)
Bet mano pazystamas su kazkokiais dazais darydavosi ir budavo  thumbup.gif  thumbup.gif tik gaila nebegaliu paklaust
O seip vyras mano turi maike su uzrasu...tai po pirmoskalbimo nusitryne, sutrukinejo tas uzrasas...nezinom kur daryta, nes gavo dovanu...Tai kakzaip ir nenoriu nest kazkur daryt, nes bijau kad bus tas pats..o seip labai noriu kokio uzrasiuko ant maikutes vasarai wub.gif

Vilte, ar tik ne masina skalbei? As savo draugui irgi gaminau maikute, tai jo mamka sudejo i masina ir padare gera darba, pinigai, kaip sunui ant uodegos, nes nuotrauka susigramze ir nusitryne. Siaip tos mergaites, kai gamini maikute pasako, kad skalbt tik rankom, bet jei gavot dovanu, tai tikiu, kad galima imest i skalbianka.
Atsakyti