QUOTE(obelele25 @ 2009 09 03, 10:36)
Mes čia su Meow turbūt abi turėjom didžiausius guzus,kurie dar ir didėjo.Nežinau ką dabar po operacijos galvoja Meow,bet aš tikrai nesigailiu,kad jį man išpjove.Tokiu greičiu,kokiu jis augo,jei nebūtų išpjovę tai dabar turbūt reiktų pusę krūties nupjauti
Be to kai onkologas pasakė,kad jam neramu ir jau kyla rankos tvarkyti,negi aš dar galėčiau sau ramiai auginti tą guzą iki gigantiško dydžio.
Kiekvienos asmeninis reikalas kaip elgtis,per prievartą niekas neoperuos,tuo labiau jei tie guzeliai nedidėja,bet pasitikrinti būtina

Kiekvienos asmeninis reikalas kaip elgtis,per prievartą niekas neoperuos,tuo labiau jei tie guzeliai nedidėja,bet pasitikrinti būtina

kad operavausi, tai nelabai gailiuosi. anksciau ar veliau, vis tiek butu teke, kadangi fibroadenoma nebuvo is mazuju... jei buciau nesioperavus, po kurio laiko ji man butu deformavus krutine. vis delto esu jauna ir estetika irgi yra svarbu...
dabar man kazkaip keistai duria ta operuota kruti.... gyventi galima, taciau nera labai malonu. jei reikes, operuosiuosi ir kita, nes kazkaip sunku vaikscioti su mintim, kad turi svetimkuni ir jis gali dideti bei kelti gresme sveikatai. su nerimu laukiu gruodzio, kai reikes eiti vel tikrintis. vis galvoj kirba mintis-padidejo ar ne...
del operacijos reiketu pagalvoti ir toms, kurioms virs 30m. kiek pamenu, didesne rizika, kad gali buti veziniu lasteliu. taigi, viska reikia labai gerai apgalvoti