Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo bei gyrimosi tema!

QUOTE(Tina* @ 2009 03 28, 23:15)
Kai pasibaigia seniena  biggrin.gif

Man kažkada sakė, kad mažesnėse maximose gėles veža tom dienom, kai ir daržoves g.gif kažin, kiek čia tiesos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 03 28, 23:16)
Man kažkada sakė, kad mažesnėse maximose gėles veža tom dienom, kai ir daržoves  g.gif kažin, kiek čia tiesos  g.gif

O man atrodo, kad kai reikia tada ir užsako, vadybininkai nusprendžia šitą dalyką. Kiekvienoj maximoj jaučiu skiriasi kada veža.
Atsakyti
Tina, logiška lotuliukas.gif kai baigiasi seniena lotuliukas.gif niekas nepažįstat netyčia kokių maximų vadybininkų, ne.... ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simmonnete @ 2009 03 28, 23:19)
O man atrodo, kad kai reikia tada ir užsako, vadybininkai nusprendžia šitą dalyką. Kiekvienoj maximoj jaučiu skiriasi kada veža.

Tai tikriausiai, tiesiog aš pardavėjos užklausiau, o ji man atsakė... Man ir keistai pasirodė, nes būna, kad mažytėj kokias vos ne dvi savaites stovi tos pačios ax.gif
Atsakyti
user posted image

Besiskleidžiantys žiedukai, gale kotelio matosi, kad jie dar susiglaudę smile.gif

user posted image

Gėlių miškas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 28, 23:22)
Tina, logiška  lotuliukas.gif  kai baigiasi seniena  lotuliukas.gif  niekas nepažįstat netyčia kokių maximų vadybininkų, ne....  ax.gif  thumbup.gif

as savoj pazistu biggrin.gif ale niekad nekilo mintis paklaust...dabar klausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Simonete, kaip gražu tokios palangės wub.gif ir sau ir praeiviams akį džiugina thumbup.gif
Atsakyti
na, bandykit žiūrėti, ar pavyks? g.gif

http://public.fotki.com/sjj/orchidjos/

NEVYKĘS FOTO ALBUMAS ax.gif
tiesa, paspaudus ant foto gal mini istoriją perskaitysit kiekvieno ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikuotuke: 28 kovo 2009 - 22:30
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 28, 23:29)
na, bandykit žiūrėti, ar pavyks?  g.gif

http://public.fotki.com/sjj/orchidjos/

NEVYKĘS FOTO ALBUMAS  ax.gif
tiesa, paspaudus ant foto gal mini istoriją perskaitysit kiekvieno  ax.gif

Gražu, geradarė, šitiek augaliukų išgelbėta smile.gif
Jau užsimaniau tos marcipanais kvepiančios, gal kada rasiu tokią doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simmonnete @ 2009 03 28, 23:38)
Gražu, geradarė, šitiek augaliukų išgelbėta  smile.gif
Jau užsimaniau tos marcipanais kvepiančios, gal kada rasiu tokią  doh.gif

Foto lengviau skaičiuoti - suskaičiavau 37 orches doh.gif
marcipanų kvapas vos juntamas, kai prikiši nosį tik ax.gif bet jis aiškus, stiprokas, kai gerai pauostai bigsmile.gif tai va, prašom atidžiai ieškoti maksimose ir tyrinėti net nelabai gražias kvietkeles rolleyes.gif
Papildyta:
beje, simmonnete, kokia graži palangė tavo, tikrai, gėlių miškas drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Akropolio Maximoj vakar maciau nemazai nukainuotu falenopsiu po 5,99 Lt. Daugumos ir saknys, ir lapai sveiki. Spalvu graziu buvo: balti su ruzavas dryziais, karvytes, ruzavas su demelem, geltonas su rudais dryziais.

Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 29, 08:07)
Foto lengviau skaičiuoti - suskaičiavau 37 orches  doh.gif

Vau blink.gif Grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2009 03 29, 10:45)
Akropolio Maximoj vakar maciau nemazai nukainuotu falenopsiu po 5,99 Lt. Daugumos ir saknys, ir lapai sveiki. Spalvu graziu buvo: balti su ruzavas dryziais, karvytes, ruzavas su demelem, geltonas su rudais dryziais.

cia turbut po "sviezienos" atvezimo hihihi.gif
Atsakyti