Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo bei gyrimosi tema!

QUOTE(naujute @ 2009 03 28, 17:10)
as manau kad po visu orchiu nupiginimo akciju musu kambariai, butai atrodys taip  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image

Tokiu atveju reikėtų kraustytis, kur daugiau vietos biggrin.gif
Atsakyti
grizta is maximos moteriske namo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Siandien gavau dovanele biggrin.gif Noreciau pasirodyti, nes seniai tokios norejau biggrin.gif bet vis neaptikdavau wink.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 03 28, 17:08)
Siandien gavau dovanele biggrin.gif Noreciau pasirodyti, nes seniai tokios norejau biggrin.gif bet vis neaptikdavau wink.gif
user posted image

Turiu tokia thumbup.gif Tik manoji keistuole. Dvieju ziedstiebiu ziedai normalus, o vieno peloric formos. Idomu kokie ziedai bus, kai kita karta zydes.
Atsakyti
Lorute, labai graži spalva ir margumas wub.gif

Ir kas ta peloric formos žiedai? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(naujute @ 2009 03 28, 18:04)
grizta is maximos moteriske namo  biggrin.gif

Jei taip pareičiau į namus, tai manau niekas per duris neįsileistų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simmonnete @ 2009 03 28, 17:20)
Lorute, labai graži spalva ir margumas  wub.gif

Ir kas ta peloric formos žiedai?  blush2.gif

Peloric ziedai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2009 03 28, 18:22)

Dėkui, žinosiu. Turiu tokios formos žiedais vieną egzempliorių, tik pas mane geltonos spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
Zinau, kad doritenopsis yra falenopsio ir doricio hibridas. Bet kaip atskirti,kur doritenopsis, o kur falenopsis g.gif Paziurejau nuotraukas ir visai susimaisiau. Man jie visi atrodo falenopsiai doh.gif
Doritenopsiai
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2009 03 28, 18:56)
Zinau, kad doritenopsis yra falenopsio ir doricio hibridas. Bet kaip atskirti,kur doritenopsis, o kur falenopsis  g.gif Paziurejau nuotraukas ir visai susimaisiau. Man jie visi atrodo falenopsiai  doh.gif
Doritenopsiai

pirma karta apie tokius girdziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 03 28, 14:51)
o cia special simrei geltonas miniukas kitu draugijoje wink.gif

Ehem... kaip suprantu sąžinės čia nieks nebeturi...

Šiandien buvom abejose Aleksote esančiose bazėse, bet absoliučiai nieko neradau įdomaus. Tiesa, mačiau kažką panašaus į miltonijas - geltonos, žiedai panašūs į našlaites, labai skaniai kvepėjo. Dar buvo turbūt oncidiumai, smulkučiais rausvais žiedeliais, irgi kvepėjo, nors vaikas sakė, kad smirda.

QUOTE(happy @ 2009 03 28, 15:01)
wow kaip fainiai toj foto kur tauresi miniukai auga  wub.gif  Tik kazin kaip ten jo gyvenasi,kai nera skyles apacioj ir vandens perteklius neisbega  g.gif , reik tada labai atsargiai laistyt  g.gif

Man atrodo, kad realiai taip nieks neaugina - nuotraukai sudėliojo ir tiek. Arba kaip užsieniuose madoj - sukūrė koks floristas už nesveikus pinigus kompoziciją, pabuvo kurį laiką, atsibodo (arba išmirė kvietkai), išmėtė lauk ir naują užsisakė...

QUOTE(as_rutak @ 2009 03 28, 15:21)
niu va rodausi  flirt.gif  bis.gif  clap_1.gif
cia mano naujokeles
o cia visi mano ziedeliai biggrin.gif

Šita foto net MB įvertino, kad gražu (bet vis tiek paburbėjo, kad tas grožis neatperka to, kiek su jom knistis reikia).

QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 28, 15:53)
na va. dėkui Šilingei ir mano vaikui, parsitysėm šiandien mažaūgį Paphiopedilum už 33 lt. su dviem žiedais (vienas apsivertęs):
ir gal galit pasakyt kokios šiaip būna Paphiopedilum  kainos, ar čia brangiai mes pasiėmėm? nes jis toks visas tvarkingas, man jo mažaūgiškumas ir patinka, tiek kad jau nudegintas vienas žiedas ar padžiūvės šiek tiek, nuotraukoj matosi.

Geros būklės Paphiopedilum normaliose parduotuvėse kainuoja maždaug nuo 50-65 lt, gėlių bazėse apie 40, aš esu pirkus jau be žiedų po 10 lt. Žodžiu, manau kaina normali.

QUOTE(naujute @ 2009 03 28, 16:10)
as manau kad po visu orchiu nupiginimo akciju musu kambariai, butai atrodys taip  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aha, tik dar eiktų kur įkomponut rankdarbių kameplį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2009 03 28, 16:15)

o mano sita ir karvyte skaitosi, ar ne?

gavau dovanu as tokia, labai panasia. O pakartotinai prazydo stai kaip http://public.fotki....s/dsc01917.html tai cia normalu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 03 28, 19:17)
gavau dovanu as tokia, labai panasia. O pakartotinai prazydo stai kaip http://public.fotki....s/dsc01917.html tai cia normalu?  g.gif

visko buna siam gyvenime biggrin.gif
Atsakyti