Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo bei gyrimosi tema!

Siandien aplankiau dvi maximas: akropolio ir savanoriu. Ir pasibaisejau gelyciu stoviu blink.gif Cia turbut spicialiai tokia kaina paleido tokias nupepusias, arba visos grazuoles seniai isgraibstytos doh.gif Likau busivylus ir nieko nepesus unsure.gif Net MB gailiai i mane ziurejo, kai pamate kaip pasikeite mano nuotaika kai neradau jokios grazuoles sad.gif
Siaip palyginimui, tai akropolyje grazesnes gelytes, miniuku baltu daug pristatyta, o jau savanoriu maximoj tai visai belekas doh.gif

Mikuotuke, ka darom su cimbu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 03 27, 23:31)

Mikuotuke, ka darom su cimbu?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na turbut ir akcija,kad nieko nebelike doh.gif smile.gif
mikuotuke cimbidi skolinga,galesi dziaugtis lotuliukas.gif lotuliukas.gif vienas + lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet ta akcija tesis apie 2 savaites, tai turiu vilties, kad atvez dar grazuoliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 03 27, 08:43)
O kokias konkrečiai gundeisi pirkt?

Geltonom keliom, paskui panasi buvo i ta, kur ieskau, bet lapai ne margi.

QUOTE(Pandora @ 2009 03 27, 14:15)

O as turiu tikru tikriausia stuartiana, is Vokietijos ax.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 27, 14:32)
mergaitės, ar pastebėjot, kad palangės, ant kurių auga orchidėjos, daug lėčiau apdulka, nei tos, ant kurių stovi kitos gėlės? (tiesa, kai kurios iš tų kitų - irgi švaruolės)  g.gif va čia tai įdomu  rolleyes.gif

na taigi kai uzkloja savo ausim-lapais jas, tai kur ten dulkem vietos rasis lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
Zadejau parodyti savo sios dienos pirkinius (tik foto nelabai kokybiskos) blush2.gif
http://public.fotki....s/dsc05330.html
http://public.fotki....s/dsc05329.html
http://public.fotki....s/dsc05332.html
http://public.fotki....s/dsc05339.html
Atsakyti
Tu abieju dovaneliu ir as noreciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melanija @ 2009 03 27, 23:12)
As tai ermitaze pirkau, o siaip gal kokiose sodininku parduotuvese dar buna. O ka, su vabaliukais parsinesei?  unsure.gif

nea reanimatoriuj atsirado mazulyciu tokiu... matyt nuo kiminu g.gif
Atsakyti
Siandien aplankiau dvi maximas: akropolio ir savanoriu. Ir pasibaisejau gelyciu stoviu  blink.gif Cia turbut spicialiai tokia kaina paleido tokias nupepusias, arba visos grazuoles seniai isgraibstytos doh.gif Likau busivylus ir nieko nepesus  unsure.gif Net MB gailiai i mane ziurejo, kai pamate kaip pasikeite mano nuotaika kai neradau jokios grazuoles sad.gif
Siaip palyginimui, tai akropolyje grazesnes gelytes, miniuku baltu daug pristatyta, o jau savanoriu maximoj tai visai belekas doh.gif

Mikuotuke, ka darom su cimbu? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif na, skolinga, tai skolinga, va, kaip tik nediduką, mielai augantį turiu wub.gif duosiu lotuliukas.gif kad neliūdėtum grįžusi be laimikio mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas, mergaites atsiprasau jei paklausiu netoi temoi, labai patinka orfidejos, deja nusipirkus ir parsinesus namo jau po keliu savaiciu jos numeta ziedelius ir lapeliai geltonuot pradeda, noreciau suzinot i ka atkreipt demesi renkantis sia grazuole, as is telsiu, pas mus pasirinkimas nedidelis, bet kartais uzmatau kokia grazuole, tik dabar jau bijau bepirkti unsure.gif labai lauksiu patarimu, aciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 03 28, 11:01)
labas rytas, mergaites atsiprasau jei paklausiu netoi temoi, labai patinka orfidejos, deja nusipirkus ir parsinesus namo jau po keliu savaiciu jos numeta ziedelius ir lapeliai geltonuot pradeda, noreciau suzinot i ka atkreipt demesi renkantis sia grazuole, as is telsiu, pas mus pasirinkimas nedidelis, bet kartais uzmatau kokia grazuole, tik dabar jau bijau bepirkti  unsure.gif labai lauksiu patarimu, aciu  rolleyes.gif

Tokiu oru nešant namo,tai nenuostabu, kad numeta žiedelius po kiek laiko, o lapai geltonuoti pradeda, jeigu:
yra nušalę;
nelaistai;
sensta....

http://www.orchidejo...hp?id=38&sid=76
čia prašom pasiskaityti apie priežiūrą mirksiukas.gif vien geros orchidėjos išsirinkimas ir parsinešimas dar neužtikrina jos sėkmingo augimo mirksiukas.gif čia perkam ir nukainotas, nuvargusias, bet atgaivinam wub.gif
Atsakyti
[quote=mikuotuke,2009 03 28, 11:14]

aciu uz informacija, einu studijuot prieziuros temele rolleyes.gif
Atsakyti
į sveikatą mirksiukas.gif
Papildyta:
Siandien aplankiau dvi maximas: akropolio ir savanoriu. Ir pasibaisejau gelyciu stoviu  blink.gif Cia turbut spicialiai tokia kaina paleido tokias nupepusias, arba visos grazuoles seniai isgraibstytos doh.gif Likau busivylus ir nieko nepesus  unsure.gif Net MB gailiai i mane ziurejo, kai pamate kaip pasikeite mano nuotaika kai neradau jokios grazuoles sad.gif

Mikuotuke, ka darom su cimbu?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lorute, tu įsitikinus, kad ten miniukai? blink.gif Man kaip tik mirtinai į banką reikia doh.gif jaučiu, varau į akropolį doh.gif
Atsakyti