Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo bei gyrimosi tema!

QUOTE(naujute @ 2009 03 28, 15:10)
sedziu, kuiciuosi nete, tai va koki grozi radau wub.gif
Phalaenopsis pulcherrima
user posted image
cia kita
user posted image

To balto su geltonu nebuvau macius bigsmile.gif Grazus abu labai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(as_rutak @ 2009 03 28, 15:21)
niu va rodausi  flirt.gif  bis.gif  clap_1.gif
cia mano naujokeles
http://public.fotki....hidejos025.html

o cia visi mano ziedeliai biggrin.gif
http://public.fotki....hidejos021.html

ivertinkit  blush2.gif

Kaip graziai jie ten visi ant palanges atrodo thumbup.gif
Atsakyti
as tai taip isivaizduoju mikuotuke, aisku cia geraja prasme, gyvuleliu ir augaleliu myletoja ax.gif rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
na va. dėkui Šilingei ir mano vaikui, parsitysėm šiandien mažaūgį Paphiopedilum už 33 lt. su dviem žiedais (vienas apsivertęs):

user posted image

čia kaip suprantu Paphiopedilum Pinocchio ?

ir gal galit pasakyt kokios šiaip būna Paphiopedilum kainos, ar čia brangiai mes pasiėmėm? nes jis toks visas tvarkingas, man jo mažaūgiškumas ir patinka, tiek kad jau nudegintas vienas žiedas ar padžiūvės šiek tiek, nuotraukoj matosi.

jau sakiau, kad nebepirksiu nieko spontaniškai, alia vaikas beapžiūrint ekspozicija pasiėmė ir nešas.... bigsmile.gif sako MANO. o aš ką, visai nieko prieš, tik dabar namie bėda, vis prižiūri MANO gėlę, kad tik neperžiūrėtų.... doh.gif

beje, gražių buvo, nepamenu pavadinimo g.gif bet pagal žiedus panašu, kad Miltoniopsis Bert Field:

user posted image

ar dažnai tokie būna, gal kvailė, kad nepasiėmiau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 03 28, 16:48)
as tai taip isivaizduoju mikuotuke, aisku cia geraja prasme, gyvuleliu ir augaleliu myletoja  ax.gif  rolleyes.gif

xaxaxaxa lotuliukas.gif lotuliukas.gif as ir panasiai biggrin.gif mirksiukas.gif
fainai,tik vat turint tokia patalpa daryciau kitaip...Greiciausiai gelytes butu susodintos i dyyyyydelius lovius(ne vazonelius) vazonai butu papuosti samanom,kiminais,medziu sakom...nu kad vaizdas butu anasesnis i tikra gamta biggrin.gif
ligone doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 28, 16:53)

beje, gražių buvo, nepamenu pavadinimo g.gif  bet pagal žiedus panašu, kad Miltoniopsis Bert Field:

user posted image

ar dažnai tokie būna, gal kvailė, kad nepasiėmiau?  unsure.gif

sita tai nuostabi, as buciau neatsilaikius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 28, 16:53)
na va. dėkui Šilingei ir mano vaikui, parsitysėm šiandien mažaūgį Paphiopedilum už 33 lt. su dviem žiedais (vienas apsivertęs):

ar dažnai tokie būna, gal kvailė, kad nepasiėmiau?   unsure.gif

as turiu dvi tokias smile.gif ziedu jau nebeturim-nuzydejo,viena tamsi bordo,kitas zalsvas...Buvo puvinys isimetes-nudziorinau lapus,tai vel nauju vaikiuku pazere salia thumbup.gif as uz dvi -vienam vazone sumokejau 20lt per nuolaidas...bet seniai.Daugiau tokiu ne neradau schmoll.gif
o ta antroji as aplamai nemacius tokiu pas mus smile.gif grazu-man i musiskus dobiliukus panasus biggrin.gif
Paziurekit koks grozis user posted image wub.gif wub.gif wub.gif rasciau ne nedvejociau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sandrita~: 28 kovo 2009 - 16:00
QUOTE(naujute @ 2009 03 28, 16:56)
sita tai nuostabi, as buciau neatsilaikius  wub.gif

na, iš tikro nerealiai atrodė, ir kur dar su pumpurais , tai po 33, o kur visos sužydėję ir bevystančios - perpus pigiau... bet aš gi tik pasižiūrėt važiavau, tik vaikui leidau nusipirkt, ko norėjo lotuliukas.gif

QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 03 28, 16:57)
as turiu dvi tokias smile.gif ziedu jau nebeturim-nuzydejo,viena tamsi bordo,kitas zalsvas...Buvo puvinys isimetes-nudziorinau lapus,tai vel nauju vaikiuku pazere salia  thumbup.gif  as uz dvi -vienam vazone sumokejau 20lt per nuolaidas...bet seniai.Daugiau tokiu ne neradau  schmoll.gif
o ta antroji as aplamai nemacius tokiu pas mus smile.gif grazu-man i musiskus dobiliukus panasus  biggrin.gif

oho, gera kainytė... aš Ermitaže dar tokių juodų Paphiopedilumų mačiau, bet tie jau visai arti 50, net jei ir nukainuos paskutinius, pigiau 30 lt nebus tai tikrai.

Papildyta:
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 03 28, 16:57)

Paziurekit koks grozis user posted image  wub.gif  wub.gif  wub.gif  rasciau ne nedvejociau  biggrin.gif

o kokia būtų kaina pas mus.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 28, 17:05)
oho, gera kainytė... aš Ermitaže dar tokių juodų Paphiopedilumų mačiau, bet tie jau visai arti 50, net jei ir nukainuos paskutinius, pigiau 30 lt nebus tai tikrai.

Tuo laiku buvau tokiu nemacius,emiau ant smugio,buvo tik viena zydinti,kita ne,tik dvi lentynose,daugiau negalvojau biggrin.gif kina dzin buvo-svarbu neiprasta rolleyes.gif
Kokia kaina butu?Nu manau irgi grazi biggrin.gif bet mn uz cimbidziussitos graziau ax.gif
va dar kokiu graziu buna
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sandrita~: 28 kovo 2009 - 16:08
as manau kad po visu orchiu nupiginimo akciju musu kambariai, butai atrodys taip lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(simmonnete @ 2009 03 28, 15:43)
user posted image

Štai pražydo pagaliau ir spalvą prisiminiau, nes buvau pamiršus  smile.gif

as tai sakiau uzrasysiu ant vazoneliu su nenuvalomu markeriu, kad nepamirsciau smile.gif kokiu spalvu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 03 28, 15:57)
Paziurekit koks grozis user posted image  wub.gif  wub.gif  wub.gif  rasciau ne nedvejociau  biggrin.gif

si ir MB patiko smile.gif

o mano sita ir karvyte skaitosi, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 03 28, 17:10)
as manau kad po visu orchiu nupiginimo akciju musu kambariai, butai atrodys taip  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif man ir taip atrodys

QUOTE(Krissti_ @ 2009 03 28, 17:15)

Papildyta:

si ir MB patiko smile.gif

aha,karvyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2009 03 28, 17:15)

pusiau tokia, mazai demeliu ant jos wink.gif bet vistiek grazi 4u.gif
Atsakyti