Įkraunama...
Įkraunama...

motinos pienas ne sveikiausias maistas kudikiui

QUOTE(Simulcika @ 2009 04 09, 22:45)
Ne visi vyrai tokie, jei su tokiais susidūrėte, belieka tik užjausti. Na, o papai man, šiais ištvirkusiais laikais, kelia asocijuojasi ne su maistu, o su seksu ir šiaip, dėl grožio. Nors ir žinau, kokia jų tikroji paskirtis, bet nu per save negaliu perlipt, kad papai asocijuotusi su maistu. Seksualumo simbolis, grožis ir pan. (Nors irgi žinau, kodėl pkrūtys - gražu - seniau tai reikšdavo, kad moteris bus pajėgi išmaitinti palikuonis.) O moteris man jau senai nebėra virėja, kepėja, namų tvarkytoja, vaikų gimdytoja ir augintoja. Na, ji tas funkcijas atlikti gali, bet tai nėra pirmutinės jos pareigos.
CODE
Et, sugadinta aš kažkokia jau.

Simulcika tu nesi sugadinta, bet tiesiog dar neturi supratimo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vat kame reikalas. Zinok vaikas ne zaislas kad nesiotum pagal savo poreiki, nesiosi pagal vaiko poreiki ir nesigincysi. Cia ne linkejimas, bet taip bus. Uzsirasyk ant sienos. Pirmus tris menesius /jei pasiseks/ zinoma vaikas daugaiu miega negu buna nubudes, bet po 3 men. ismesk savo iliuzijas is galvos ir kad nebutu dideliu traumu, pasiruosk nesioti iki uzsinesiojimo. Ir tai jeigu vaikas bus sveikas. Zinok mamos viska ismoksta daryti viena ranka: ir valgyt sildyti, ir kompu rasyti ir t.t. - viena ranka, nes kitoje vaikas. Ir tuos svaigimus, kad tu dalinsiesi su vyru ten vos ne gramu lygyje ismesk is galvos /tiksliau gali dabar dalintis kol vaiko nera, paskui pasijuoksim/. Dalinsies taip, kai gyvenimas pastatys i vietas.
Pasiskaityk svetaine RUGUTE, helpgloria.com , ten mamos jeigu galetu vaikus nesiotu visa savo gyevnima ant ranku, jeigu tik sveiki butu. Taip kad tavo poniskos problemeles juokingos iki negaliu. Ir zinok tokios karalites kaip tu taip gyvenime prisikalba, kad neduok dieve. Nelinkiu, bet zinau ne viena.
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2009 04 09, 22:45)
Ne visi vyrai tokie, jei su tokiais susidūrėte, belieka tik užjausti. Na, o papai man, šiais ištvirkusiais laikais, kelia asocijuojasi ne su maistu, o su seksu ir šiaip, dėl grožio. Nors ir žinau, kokia jų tikroji paskirtis, bet nu per save negaliu perlipt, kad papai asocijuotusi su maistu. Seksualumo simbolis, grožis ir pan. (Nors irgi žinau, kodėl pkrūtys - gražu - seniau tai reikšdavo, kad moteris bus pajėgi išmaitinti palikuonis.) O moteris man jau senai nebėra virėja, kepėja, namų tvarkytoja, vaikų gimdytoja ir augintoja. Na, ji tas funkcijas atlikti gali, bet tai nėra pirmutinės jos pareigos. Et, sugadinta aš kažkokia jau.

visi tokie biggrin.gif ir susiduriau su vyrais laaabai mylinciais vaikus... bet jie taip ta meile ir tesupranta... oi kaip myliu... o kai reik priziuret realiai, tai pas juos gaunasi, kad vaikai patys uzauga, na nebent pastoviai primini svelniai, kad reik ta ir ana, tada taip... cia jau su manuoju... o jei netokiu tonu pasakai, tai kartais ir "pamirsta" kad myli biggrin.gif
zinoma dar tai, kad ilgos darbo valandos, tai irgi duoda, kad MB nebeturi jegu ta meile rodyt... nebent tu zadi pagimdzius grizt i darba, o vyra palikt vaika priziuret
Atsakyti
Tiesiog kažkokia Simulcikos auklėjimo tema, ne kitaip lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai ir gerai, o tai jau išsigandau, kad kažką priešingo mano įsitikinimams įrodė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 04 09, 21:59)
Na as bijodavau uzmigti maitindama.. Gal kad neuzdustu..

As tai visada nuluztu maitindama biggrin.gif uztat pailsiu. Maniskes nosites neuzgulu.
QUOTE(Nidule @ 2009 04 09, 22:23)
Simulcika, vaikeliuk. As tau galiu garantuoti, kad kai turesite vaika, tai abu kaip propkes leksite kai tik kvykt pasakys, nes beveik visiems vaikams, arba didesnei dalei skauda pilveli 3 menesius, nes formuojasi zarnynas ir jiegu vaikas gules paslikas ir rekiantis tai kokie jus tevai. Tau vien is praktisku paskatu verta zinoti, kad tu niekur nesidesi nenesiojus vaiko, vien jau tam, kad jis ukiskai tariant issiperstu. Neziurint kiek tavo poziuris sutampa su draugo, tiek pat jis sutaps veliau, bet as galiu lazintis, nes net matau kuo tau baigsis. as taui galiu garantuoti, kad buciuosi sudina vaiko subien ir pleskesi biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Jei reikia del vaiko ir sudus valgysi
QUOTE(Simulcika @ 2009 04 09, 22:36)
Bet aš kalbu apie tokią situaciją, kada vaiko bet kokį kvykt bandoma nuramint nešiojimu. O čia jau blogai. Na, kitaip tariant - nešiojimas belenkada, belenkaip ir dėl belenkokių priežasčių - kūdikiai jau pajunta, kad gali manipuliuot tėvais.

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Kategoriskai nesutinku. nieko blogo tame nematau. Labai sveika vaiko psichikai. Uztat paskui labai ramiai miega ir ne ant ranku, nes pasitiki tevais. Be to, as isitikinusi, kad kudykis siaip sau neverkia. Jei net ir verkia tam, kad paimtu ant rankyciu, tai ne be reikalo. reiskias reikia silumos ir svelnumo. Ant ranku visada buna silciau, tad ir pilvuka maziau skauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2009 04 10, 11:17)
visi tokie biggrin.gif ir susiduriau su vyrais laaabai mylinciais vaikus... bet jie taip ta meile ir tesupranta... oi kaip myliu... o kai reik priziuret realiai, tai pas juos gaunasi, kad vaikai patys uzauga, na nebent pastoviai primini svelniai, kad reik ta ir ana, tada taip... cia jau su manuoju... o jei netokiu tonu pasakai, tai kartais ir "pamirsta" kad myli biggrin.gif
zinoma dar tai, kad ilgos darbo valandos, tai irgi duoda, kad MB nebeturi jegu ta meile rodyt... nebent tu zadi pagimdzius grizt i darba, o vyra palikt vaika priziuret

Neabsoliutink taip. Nepažįsti tu visų vyrų gi. Yra ir tokių, kuriem vaikai svarbūs ir realiai juos prižiūri. Nedaug tokių, tiesa, bet yra. Iš patirties kalbu - pati buvau galima sakyti tėtės išaugintas vaikas. Na, mama irgi augino, nenumetė, nepaliko, bet tėtė užsiėmė daugiau kur kas su manimi. Ir savo aplinkoje beveik vien gerus, vaikus mylinčius vyrus sutinku, kurie ir augina vaikus, ir prižiūri, ir nesibodi/nesibodėjo sauskelnes keisti, maitinti ir panašiai. Na kalbu apie artimą aplinką - gimines, draugus. Tarp pažįstamų - visokių yra, aišku.
O mano MB - už mane kur kas pareigingesnis, aš tai vėjo botagas tokia, išsiblaškius, užuomarša. Turim katę, tai jis ir dėžę valo ir žiūri kad maisto turėtų - nes su mano išsiblaškymu vargšė kakotų ant grindų ir badu stiptų. Vien dėl to, kad man su atmintim tikrai nekas. Ir kitų situacijų pilna, kad jis vadžias perėmė, tai ir dėl vaikų sakė pats, kad augint padės visaip kaip, nes jei man viską patikėtų - tai neaišku kaip čia būtų. Dar ir man primena, ką padaryt reikia, dar daugiau darbų už mane ir padaro.

Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2009 04 10, 19:36)
O mano MB - už mane kur kas pareigingesnis, aš tai vėjo botagas tokia, išsiblaškius, užuomarša. Turim katę, tai jis ir dėžę valo ir žiūri kad maisto turėtų - nes su mano išsiblaškymu vargšė kakotų ant grindų ir badu stiptų. Vien dėl to, kad man su atmintim tikrai nekas. Ir kitų situacijų pilna, kad jis vadžias perėmė, tai ir dėl vaikų sakė pats, kad augint padės visaip kaip, nes jei man viską patikėtų - tai neaišku kaip čia būtų. Dar ir man  primena, ką padaryt reikia, dar daugiau darbų už mane ir padaro.

Idomu biggrin.gif Tai kokios jusu pareigos namuose? Sedet sofoje ir prisimint, kad uzmirsot kazka padaryt biggrin.gif cia ne uzuomarsumas, o atsakomibes stoka ir tingejimas. O gal zioplumas biggrin.gif aisku zioplumas ne liga, neisgydysi biggrin.gif O jums vyro negaila? O jus pati darba turit? kaip sekasi dirbti su tokia atmintim?
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 04 10, 18:48)
Idomu biggrin.gif Tai kokios jusu pareigos namuose? Sedet sofoje ir prisimint, kad uzmirsot kazka padaryt biggrin.gif cia ne uzuomarsumas, o atsakomibes stoka ir tingejimas. O gal zioplumas biggrin.gif aisku zioplumas ne liga, neisgydysi biggrin.gif O jums vyro negaila? O jus pati darba turit? kaip sekasi dirbti su tokia atmintim?

Šiaip visą dieną dirbu - ir dirbu su studentais. Sekasi gerai. Kažkaip kai susikaupiu į darbą tai ir sekasi. MB dirba tik pusę dienos, tai manau, mažiau nusikala nei aš. Laisvalaikiu fotografuoju, fotomontažais ir pan. užsiimu. MB - fotografas irgi, tai turim bendrą hobi. Ir veiklos pas abu pilna. O buitis mums neypatingai rūpi, tai ir didelių sunkumų nekyla. Juk nesėdžiu rankas sudėjus - jei nebūnu įnikusi į hobį tai darau ką prisimenu. Tik va žinai, būna reikia išplauti kokias grindis, o aš susipainiojus dulkes valau ir tvarkausi. lotuliukas.gif Arba reikia sudėt ir išvežti skalbti rūbus, o aš užsimirštu ir šiukšles išnešu. Čia tik pora pvz.
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2009 04 10, 20:33)
Šiaip visą dieną dirbu - ir dirbu su studentais. Sekasi gerai. Kažkaip kai susikaupiu į darbą tai ir sekasi. MB dirba tik pusę dienos, tai manau, mažiau nusikala nei aš.  Laisvalaikiu fotografuoju, fotomontažais ir pan. užsiimu. MB - fotografas irgi, tai turim bendrą hobi. Ir veiklos pas abu pilna.  O buitis mums neypatingai rūpi, tai ir didelių sunkumų nekyla. Juk nesėdžiu rankas sudėjus - jei nebūnu įnikusi į hobį tai darau ką prisimenu. Tik va žinai, būna reikia išplauti kokias grindis, o aš susipainiojus dulkes valau ir tvarkausi.  lotuliukas.gif Arba reikia sudėt ir išvežti skalbti rūbus, o aš užsimirštu ir šiukšles išnešu. Čia tik pora pvz.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu cia jau uzlenkei. netikiu, kad taip yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 04 10, 19:39)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nu cia jau uzlenkei. netikiu, kad taip yra biggrin.gif

Nu rimtai. Net pati stebiuosi, kaip taip susipainioti su darbais sugebu. Bet sugebu pasirodo. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal dėl to, kad pastoviai galvoju apie kažką kitą, nei turiu daryt - pvz. pagalvoju, kad grindys nešvarios, reiktų išplaut. Paskui pagalvoju apie kažką pašalinio, kad ir apie fotomontažo koloritą, ir....einu šluostyt dulkių.
Atsakyti
Gal reiketu pervadint i tema i "Is Simulcikos gyvenimo"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2009 04 10, 20:22)
Gal reiketu pervadint i tema i "Is Simulcikos gyvenimo"?  g.gif

Nu tai pasisakykit kas nors į šitą temą ir tiek. Aš jau sakiau -neteisybė, nebent yra kokios nors ekstremalios išlygos. Viskas.
Už offtopus atsiprašau. Tęsiam temą toliau ir tiek.
Atsakyti
O man dabar tema zymiai idomesne biggrin.gif

Simulcika, man tikrai patinka tavo postai, tikrai nenoriu izeidinet. As buvau tokia pat net 37 metus blush2.gif Ir vyrai pas mus tikri dvyniai, tik hobi skirtingi. Bet vaikas mane greit isauklejo biggrin.gif. Nu neguldysi tu vaiko miegot kitam kambary schmoll.gif , nes kai jis miegos (net diena) tu begiosi ziuret - ar kvepuoja biggrin.gif Tikrai begiosi. Visos mamos begioja biggrin.gif O apie MP. Gal pas tave to pieno bus daug? Kas zino? Va tada tik dziaugsies kad zinda, nes papai doh.gif ne papai- cisternooooos lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nepersokus upelio - nesakyk op biggrin.gif
Atsakyti