Įkraunama...
Įkraunama...

motinos pienas ne sveikiausias maistas kudikiui

Simulcika, ar gali pazadeti, kad kai pagimdysi vaikeli uzvesi tema mazdaug tokiu pavadinimu "kaip mano vaikelis mano gyvenima apverte aukstyn kojom"? Gal jau ir yra panasiu temu, bet tavo tema bent jau man butu isskirtine tuo, kad galima bus palyginti tai, ka kalbi dabar, ir ka kalbesi po gimdymo....Nes tikrai sukelei intriga, smalsuma savo dabartiniu tokiu poziuriu i motinyste, i zindyma...todel labai idomu, kaip tau seksis po gimdymo, kokius jausmus jausi....
Jeigu reiks patarimu, pagalbos ar siaip pasikalbeti, tai manau cia SM tikrai visada tai rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazass @ 2009 04 11, 10:17)
Simulcika, ar gali pazadeti, kad kai pagimdysi vaikeli uzvesi tema mazdaug tokiu pavadinimu "kaip mano vaikelis mano gyvenima apverte aukstyn kojom"? Gal jau ir yra panasiu temu, bet tavo tema bent jau man butu isskirtine tuo, kad galima bus palyginti tai, ka kalbi dabar, ir ka kalbesi po gimdymo....Nes tikrai sukelei intriga, smalsuma savo dabartiniu tokiu poziuriu i motinyste, i zindyma...todel labai idomu, kaip tau seksis po gimdymo, kokius jausmus jausi....
Jeigu reiks patarimu, pagalbos ar siaip pasikalbeti, tai manau cia SM tikrai visada tai rasi  mirksiukas.gif

Jei tik supermama tada dar gyvuos - būtinai užvesiu ir papasakosiu. Prižadu mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglikke @ 2009 03 27, 18:57)
sveikos mamytes  4u.gif  atidarau nauja tema ,noriu jusu nuomone suzinot  smile.gif nesenai per euronews girdejau kad tyrimai nustate jog motinos pienas nera sveikiausias maistas kudikiui  doh.gif todel kad zindyve valgo vaisius, darzoves su nitratais visokiais, maista su dazikliais ,kvapa gerinanciom medziagom ir t.t  doh.gif pas zindoma vaika randama toksinu  doh.gif  o misinyje to nera unsure.gif  o tai kaip imunitetas gaunamas per motinos piena? doh.gif juk vistiek ugtelejes vaikas valgys ta pati maista kaip ir mes su nitratais dazikliais... ka jus apie tai manote?

hahaha.. juokinga.. gal toksinu yra motinos piene, bet pats pienas vaikui yra pritaikytas taip, kaip joks kitas maistas.. Kuo maitinti vaika, jei ne pienu? Nes mama ir pati geria toki piena..
Atsakyti
Kontrargumentas cool.gif Mišinukas gaminamas karvės pieno pagrindu, o ta karvė gal kur prie kelio ganosi, gal ant žolės rūgštūs lietūs užlijo, gal požeminiai vandenys nitratų užnešė ir tt. Be to, gal gamybos proceso metu įvyko kokia avarija ir tas mišinukas užsiteršė kokiu melaminu doh.gif Manau, kad šiuo klausimu lygiosios. O motinos pienas pirmauja antikūnais, vitaminais ir dar nežinia kiek kitų privalumų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 04 14, 12:42)
Kontrargumentas cool.gif  Mišinukas gaminamas karvės pieno pagrindu, o ta karvė gal kur prie kelio ganosi, gal ant žolės rūgštūs lietūs užlijo, gal požeminiai vandenys nitratų užnešė ir tt. Be to, gal gamybos proceso metu įvyko kokia avarija ir tas mišinukas užsiteršė kokiu melaminu doh.gif Manau, kad šiuo klausimu lygiosios. O motinos pienas pirmauja antikūnais, vitaminais ir dar nežinia kiek kitų privalumų bigsmile.gif

drinks_cheers.gif visiškai sutinku. galų gale, mano vaikai užaugo mano pilve, o aš valgiau viską su tais pačiais nitratais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2009 04 09, 14:40)
Tos iliuzijos ir zlugs biggrin.gif  Ji matot nenesios vaiko, kad netaptu rankinuku  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tik neprasisnekek. Vaikas dar tau pasakys savo riksmu, kad ne taip motin mane nesioji, as noriu lektuveliu. Ir tempsi, ir tys rankos, ir skaudes nugara, ir nesiosi... Bus visko.
O kai bus viduriavimas, busi ir apsikta ir apmyzta. O kai vems fontanu 3 val. nakties tau ant galvos, galesi apsiziaugciot. Bus visko. IR TAI NORMALU.

visiskas absurdas. jus ta motinyste visos piesiat kaip kazkoki siauba- apkakos, apsysios, apvems, nugara skaudes, ka pasakys vaikas ta ir darysi ir t.t. mano vaikui jau 3m, niekada nebuvau nei apvemta, nei apsysiota, nei apkakota. nebuvo priprates nei ant ranku, zinoma, kartais tekdavo panesiot, bet toli grazu rankinukas nebuvo.

o del temos, tai nieko nesakau, gal MP ir sveikiausias maistas vaikui, jo skrandziui, zarnynui (nors kazkaip keista, kad maniskis, MP neragaves, naktim nuo pirmos dienos miegojo puikiai, nuo 4men nebesikele naktim, nebuvo jokiu pilvo skausmu), o maitinami MP keliasi naktim iki 2m ir daugiau doh.gif pilvus skauda, pucia, atpylineja ir t.t. maniskis neturi jokiu jokiu alergiju, o kiek vaiku maitintu MP alergiski tiek daug kam doh.gif g.gif na nezinau, nemnau kad MP turi apskritai dideles itakos vaiko sveikatai.
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2009 04 14, 15:29)
g.gif na nezinau, nemnau kad MP turi apskritai dideles itakos vaiko sveikatai.

Mažas dar tavo vaikas, kad girtis sveikata be MP auginus....
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 04 14, 15:35)
Mažas dar tavo vaikas, kad girtis sveikata be MP auginus....

na g.gif gal ir mazas, bet kalbant apie visokias rimtas ligas, neabejoju, kad dauguma, kad ir tie kurie veziu ar kokiom kitom ligom serga, buvo maitinami MP.

vaikas jau metus vaiksto i darzeli, per visus metus sirgo 1, na gal 2 kartus g.gif ir tai, pakarsciavo pora dienu ir praeina. antibijotikus yra geres tik karta is viso.
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2009 04 14, 15:29)
visiskas absurdas. jus ta motinyste visos piesiat kaip kazkoki siauba- apkakos, apsysios, apvems, nugara skaudes, ka pasakys vaikas ta ir darysi ir t.t. mano vaikui jau 3m, niekada nebuvau nei apvemta, nei apsysiota, nei apkakota. nebuvo priprates nei ant ranku, zinoma, kartais tekdavo panesiot, bet toli grazu rankinukas nebuvo.

o del temos, tai nieko nesakau, gal MP ir sveikiausias maistas vaikui, jo skrandziui, zarnynui (nors kazkaip keista, kad maniskis, MP neragaves, naktim nuo pirmos dienos miegojo puikiai, nuo 4men nebesikele naktim, nebuvo jokiu pilvo skausmu), o maitinami MP keliasi naktim iki 2m ir daugiau doh.gif pilvus skauda, pucia,  atpylineja ir t.t. maniskis neturi jokiu jokiu alergiju, o kiek vaiku maitintu MP alergiski tiek daug kam doh.gif g.gif na nezinau, nemnau kad MP turi apskritai dideles itakos vaiko sveikatai.

Na, tik nereikia... Taip neblogai pradėjot savo postą, o į pabaigą visai į pievas nuėjot... biggrin.gif
Jūs teisi, kad gal vaikas ir bus visai ramus ir nereikės jo tampyt skaudančia nugara, gal ir neapvems (jei turit gerą reakciją ir spėsit pasitraukt biggrin.gif, nes netikiu, kad nors vienas vaikas užaugo nevėmęs) , gal ir nebus rankinukas.... Žinoma, kad visaip gali būti...Todėl ir nekalbėkit, kad MP maitinami vaikai visi keliasi kas kelios valandos ir net iki 2 metų blink.gif biggrin.gif Aš savąją maitinau MP ir ji visai nesikėlė naktimis - miegojo puikiausiai. Ir net nealergiška biggrin.gif (niekas gi ir nesakė, kad visi mišinukais maitinti vaikai kaip taisyklė būna alergiški, tiesiog tokių didesnis procentas - nereikėjo šio fakto išverst į kitą pusę, kad MP maitinti vaikai - alergiški. Alergiškų yra ir tarp vienų, ir tarp kitų tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2009 04 14, 15:42)
na g.gif gal ir mazas, bet kalbant apie visokias rimtas ligas, neabejoju, kad dauguma, kad ir tie kurie veziu ar kokiom kitom ligom serga, buvo maitinami MP.

vaikas jau metus vaiksto i darzeli, per visus metus sirgo 1, na gal 2 kartus g.gif ir tai, pakarsciavo pora dienu ir praeina. antibijotikus yra geres tik karta is viso.

Nerimtai skamba toks pasakymas apie vėžį ir MP. doh.gif doh.gif doh.gif

O trejų metų ir TIK kartą ab gavęs man jau skamba kaip OHO, bo mano nė viens iš viso jų negavęs, o jau dideli nemenkai du. Ilgai MP maitinti ir tikrai žymiai sveikesni nei tie, kur mišinukus gavę. Jau nė ginčytis nenoriu, bo faktai už save kalba, kai vaikai gerokai paaugę...
Papildyta:
Ai, PSO iš viso matyt reiktų nušauti su jų rekomedacijomis maitinti MP iki dviejų metų. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif Matyt iš piršto laužia tokius dalykus rekomenduodami.
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2009 04 14, 15:47)
Na, tik nereikia... Taip neblogai pradėjot savo postą, o į pabaigą visai į pievas nuėjot... biggrin.gif
Jūs teisi, kad gal vaikas ir bus visai ramus ir nereikės jo tampyt skaudančia nugara, gal ir neapvems (jei turit gerą reakciją ir spėsit pasitraukt biggrin.gif, nes netikiu, kad nors vienas vaikas užaugo nevėmęs) , gal ir nebus rankinukas.... Žinoma, kad visaip gali būti...Todėl ir nekalbėkit, kad MP maitinami vaikai visi keliasi kas kelios valandos ir net iki 2 metų  blink.gif  biggrin.gif Aš savąją maitinau MP ir ji visai nesikėlė naktimis - miegojo puikiausiai. Ir net nealergiška biggrin.gif (niekas gi ir nesakė, kad visi mišinukais maitinti vaikai kaip taisyklė būna alergiški, tiesiog tokių didesnis procentas - nereikėjo šio fakto išverst į kitą pusę, kad MP maitinti vaikai - alergiški. Alergiškų yra ir tarp vienų, ir tarp kitų  tongue.gif  )

vat butent, alergisku yra kurie gavo MP ir tarp tu, kurie negavo, keliasi naktim (ar ne) ir tiek ir tie, su sirgimu ir t.t. tas pats. bet pazistu ne viena mama, kol maitino, vaikas keldavos ir keldavos naktim, pradejo duot misinuka - vaikas miegot pradejo.
neturiu nieko pries MP, bet nemanau kad maitinami MP vaikai kazkuom skiriasi nuo nemaitintu. todel, manau, cia kiekvienos apsisprendimas duot MP ar misinuka.
siaubas, kaip visuomene sugeba paveikt moteri, kuri nenori maitinti, ar kuriai nepavyko, nors norejo. cia kai pasiskaitai doh.gif - sazine grauzia, kad nebeturi MP, kad nemokejo maitint ar pan doh.gif doh.gif vargeli..

Papildyta:
QUOTE(Emilė @ 2009 04 14, 15:54)
Nerimtai skamba toks pasakymas apie vėžį ir MP.  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O trejų metų ir TIK kartą ab gavęs man jau skamba kaip OHO, bo mano nė viens iš viso jų negavęs, o jau dideli nemenkai du. Ilgai MP maitinti ir tikrai žymiai sveikesni nei tie, kur mišinukus gavę. Jau nė ginčytis nenoriu, bo faktai už save kalba, kai vaikai gerokai paaugę...
Papildyta:
Ai, PSO iš viso matyt reiktų nušauti su jų rekomedacijomis maitinti MP iki dviejų metų.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif Matyt iš piršto laužia tokius dalykus rekomenduodami.

kodel gi nerimtai unsure.gif
as nei piktybiskai nusteikus nei ka, tiesiog padiskutuokime normaliai.

del antibijotiku, pasiskaitykite cia kitas temas, kurie eina i darzeli, kas savaite ar dvi ab geria.
Atsakyti
Susimasciau ir as... g.gif Krutimi savo vaika maitindama istempiau vos 5men.ir nuo to laiko vis randa proga cia ikist trigrasi anyta:"Ar jau nebemaitini!", "Oi kaip brangiai jis tau kainuoja... va Egidukas mano tai mano piena valge iki 1 metu ir 2men." doh.gif

Aisku, as tik galva palinksiu ir viskas, o galvoje stai kas sukasi- Tas "Egidukas" (mano vyras) baisios sveikatos... unsure.gif Kaip pati anyta ir tetos/dedes pasakojo- nuo kudikystes tik serga ir serga, o alergiskas..... Pirmus metus i lauka jo net negalejo isvezt, nes buvo gyva zaizda, negalejo maudyt net normaliai.. doh.gif

Ir pats vyras man pasakoja, kad atsimena, kad visa vaikyste pragulejo lovoj "zelionke' isteptas. doh.gif blink.gif

O ir dabar- tik vejelis per orlaide papucia- jau persalo..jau serga. unsure.gif

Kitas pavyzdys- as ir mano brolis. Abu nei vienos dienos nevalgeme mamos pieno. Taciau neturejom nei vieno spuogelio, augom ir vystemes puikiai, 10 menesiu lakstem jau, visur ir visada pilni energijos buvom, per didziausias gripo epidemijas, kai klases istustedavo- mes sededavom sveikut sveikuteliai, isvis nesirgom!! ax.gif
Ir dabar tas pats- brolis mano karininkas, abu uzaugom tvirti, stiprus ir rysys su mama- kuo tvirciausias! thumbup.gif Aisku, galima visaip galvoti- genai ir t.t.

Visgi linkiu nenusiminti tom mamytem, kurios neturi pieno, arba negali del tam tikru priezasciu juo maitinti savo mazuciu- nieko baisaus. Daugybe vaiku auga ir uzauga be mamos pieno! Ir netiesa, kad kokie "sleivi, kreivi, leciau mastantys, ligoti" ir pan... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sokanti_valsa: 14 balandžio 2009 - 15:12