QUOTE(Rucelie @ 2009 04 16, 16:49)
pamiršai bauginimus apie astmą, alergiją, nutukimą, plaučių ligas ir t.t.
vat būtent taip kažkada pati jaučiausi. ir nors kaip minėjau - nenoriu nuvertinti MP kaipo tokio, džiaugiuosi kad Dievas mane sočiai tuo gėriu apdovanojo ir kad vistik radau būdų kaip būtent MP savo vaikus maitinti - vistik niekur nereikia persistengti. o šita sritis ypač opi. ir tikrai yra žmonių, skaudžiai reaguojančių ten, kur manau tikrai neverta. užaugs tie vaikučiai puikiausiai ir kitaip pamaitinti. štai mano bičiuko bendraamžių viena panelytė - susitikom prieš keletą savaičių tai amą praradau
jos mama negalėjo MP maitinti, labai pergyveno, bet tiesiog joms nepavyko. užaugo panelė su Aptamil. dabar panelytė, bendraamžė mano vyrioko, visa galva aukštesnė, protinga, sumani, guvi ir šauni mergytė
mano vaikas daug oi daug kuo nuo jos atsilieka. metus laiko MP valgęs. aišku aš nemanau kad ta mergytė, jei būtų gavusi MP, ne tokia šauni būtų užaugusi. tiesiog manau - taip drastiškai niekas nebūtų pasikeitę, kaip kad čia eskaluojama.
vat būtent taip kažkada pati jaučiausi. ir nors kaip minėjau - nenoriu nuvertinti MP kaipo tokio, džiaugiuosi kad Dievas mane sočiai tuo gėriu apdovanojo ir kad vistik radau būdų kaip būtent MP savo vaikus maitinti - vistik niekur nereikia persistengti. o šita sritis ypač opi. ir tikrai yra žmonių, skaudžiai reaguojančių ten, kur manau tikrai neverta. užaugs tie vaikučiai puikiausiai ir kitaip pamaitinti. štai mano bičiuko bendraamžių viena panelytė - susitikom prieš keletą savaičių tai amą praradau

Maziau reikia klausyt kas ka sako ir skaityt SM foruma.
Sena niekse, ten, kur praso patarimu, juos ir dalina. O cia smagi "zveriu kovu" tema, todel nera kuom stebetis.