QUOTE(lietaus_alisa @ 2009 04 19, 16:46)
Labai tikiuosi kad laikina
Psekmes gali, plysimai visokie, deguonies badas vaikui, gimdymo traumos,
skausmas nezmoniskas, po kurio nieko nebesinori. Skausmo noriu isvengti kiek tik imanoma, uzteko man gyvenime ir avarijos ir visokiu ausu uzdegimu, nemoku as jo isdidziai iskentet
Vizitas pas stomatologa man trauma visai savaitei
Kad skauda, tai taip, skauda, nei viena natūraliai gimdžiusi nepasakys, kad nieko nejautė. Jūs, kaip suprantu, bijot, paties stūmimo, plyšimo ir pan., bet tas skausmas nėra nepakeliamas

Man skaudesni buvo sąrėmiai. Tiesa, jei jau kirps ar plyšit, tai niekas ten neriš ir netvarstys

Nežinau, kaip kitoms, bet aš truputį plyšau, bet niekas po to ten nežiūrėjo.
O kur paraudonavau jūsų sakinius, tai pasakysiu tik tiek, kad tas gimdymo skausmas nepalyginamas su jūsų paminėtais, galbūt dėl to, kad skausmas prasmingas, juk stengiesi dėl ateinančio vaikelio.
QUOTE(lietaus_alisa @ 2009 04 19, 17:04)
Kai kalba eina apie skausma ir apie tokias baisias pasekmes, man dideles tikimybes nepakanka, nenoriu zaisti rusiskos ruletes... Poto visa gyvenima gailesiuos, kad neleidau zmogui lengvai ateit i si pasauli.
O jūs negalvokit, kad jums bus blogai kažkas, gamtos taip sudėta, kad gimdymo skausmas greit pamirštamas.
O į temą
Maitinau vaiką 1m 5mėn., matau vien pliusus, sutinku su visais išvardintais anskčiau, minusų nelabai galiu išskirti, nebent tai, kad pavyzdžiui, mano sūnus nemokėjo be manęs užmigti, bet turbūt tai buvo mano kaltė, bet nesiskundžiau dėl to, tie pusantrų metų taip greitai praėjo