[quote=soske,2009 04 21, 14:13]
as nesitycioju, bet tikrai nesuprantu. is 3 gimdymu 1 su komlikacijos, manau, daug.
apie sulauzyta kojyte ir as skaiciau, taciau cia palyginus yra juokas su paralyzium.
atsiprašau jus suklaidinusi - kokios ten komplikacijos - tik kad morfijus trukdė man jausti sąrėmius, o vaikiukas sunkiai ėjo, tat teko kirpti... viskas... paprasta... ir Antakalnyje gyd. nusprendė, kad man duot per naktį pailsėt, o aš su pirmagimiu, kvailutė, ir sutikau... ryte atnešė peralkusį, ir mažiukas paspringo... savo seilytėm... tai man atrodė -visą amžinybę sesutė krato, kad atsikvėptų... tai čia tik mano prisigalvojimas toks, kad vyresnėliui sunkiai su kalba sekasi... bet gal čia ir paveldėjimas - močiutės pusėj visi berniukai penkerių teprabilo.... bet kalbos suvokimas ir mąstymas maniškio toli lenkia bendraamžius... o kokias meniškas fotografijas trimetis dar darė... ne kiekvienas suaugęs tokias padarys... tat komplikacijos tik tame, kad mane kirpo, ir mėnesiuką prisėst negalėjau... o kiti kartai - be nuskausminamųjų, be kirpimų, be vaikiukų atskyrimų nuo manęs - merginos ramios - štai jaunėlei septyni mėn jau - kaip nebūtų vaiko - rami, guvi, stipri, jau stojasi, daug žaidžia... nė už ką nesutikčiau pjaustytis - kokia rizika vaikui... o po natūralaus gimdymo po kelių dienų šokt gali....