Įkraunama...
Įkraunama...

motinos pienas ne sveikiausias maistas kudikiui

QUOTE(ragnez @ 2009 04 21, 17:42)
man net teko skaityti straipsniu mamoms skirtuose zurnaluose apie tai, kaip pramoniniu budu gaminamos tyreles del panaudotu technologiju geriau issaugo maistine verte  bigsmile.gif

biggrin.gif Teko ir man. Beveik įtikino bigsmile.gif Tik va, metinukui tokio stebuklingo maisto dar yra, o va vyresniam- jau nebegamina. Nejau vyresni ir suaugę nenusipelno "tobulai subalansuoto" maisto g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 04 21, 17:42)
man net teko skaityti straipsniu mamoms skirtuose zurnaluose apie tai, kaip pramoniniu budu gaminamos tyreles del panaudotu technologiju geriau issaugo maistine verte  bigsmile.gif

Na būna gi užsakomųjų straipsnių mirksiukas.gif kaip ir tai, kad vaikui be 2metų puoduko rodyt nereikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2009 04 21, 17:48)
biggrin.gif Teko ir man. Beveik įtikino bigsmile.gif  Tik va, metinukui tokio stebuklingo maisto dar yra, o va vyresniam- jau nebegamina. Nejau vyresni ir suaugę nenusipelno "tobulai subalansuoto" maisto  g.gif  lotuliukas.gif

gamina gamina - iki treju metuku butu galima kudikiu konservais vaikus ismaitinti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2009 04 21, 17:48)
biggrin.gif Teko ir man. Beveik įtikino bigsmile.gif  Tik va, metinukui tokio stebuklingo maisto dar yra, o va vyresniam- jau nebegamina. Nejau vyresni ir suaugę nenusipelno "tobulai subalansuoto" maisto  g.gif  lotuliukas.gif

Tiesiog vyresni gi jau nori geresnio maisto, skanesnio, namie gaminto, sveikesnio, natūralesnio, o vaikams, kūdikiams, tai kai kurioms mamoms atrodo kad tiks viskas ką įkiši burnon, atseit, svarbu kad sotus būtų ir mamos grožis prioritetas numeris vienas, tai tokioms ir gamina.. tuoj pradės gamint ir vaikams iki mokyklos tinkamas tyreles, o paskui tai jau patys picas, cipsus ir kolas pirks cool.gif

šiaip dar pamąstymui, kodėl vakaruosee tiek daug nutukusių žmonių? Maitina ten po kelis mėnesius arba visai nemaitina... Pagalvokim kodėl dabar lietuvoje jau pradėjo taip stipriai kalbėt apie nutukimus, ko anksčiau kaip ir nebuvo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse85 @ 2009 04 21, 18:15)
Tiesiog vyresni gi jau nori geresnio maisto, skanesnio, namie gaminto, sveikesnio, natūralesnio, o vaikams, kūdikiams, tai kai kurioms mamoms atrodo kad tiks viskas ką įkiši burnon, atseit, svarbu kad sotus būtų ir mamos grožis prioritetas numeris vienas,  tai tokioms ir gamina.. tuoj pradės gamint ir vaikams iki mokyklos tinkamas tyreles, o paskui tai jau patys picas, cipsus ir kolas pirks cool.gif

šiaip dar pamąstymui, kodėl vakaruosee tiek daug nutukusių žmonių? Maitina ten po kelis mėnesius arba visai nemaitina... Pagalvokim kodėl dabar lietuvoje jau pradėjo taip stipriai kalbėt apie nutukimus, ko anksčiau kaip ir nebuvo...  g.gif

ale ziuriu as isimciu isimtis bigsmile.gif nes esu nemaitinta, seses irgi. visos lieknos, nei atimsi kur nei pridesi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2009 04 21, 18:22)
ale ziuriu as isimciu isimtis  bigsmile.gif nes esu nemaitinta, seses irgi. visos lieknos, nei atimsi kur nei pridesi  bigsmile.gif

Tai iš jūsų nieko kito ir nesitikiu, gi taip kalorijas skaičiuojat, kūną tobulinat, įdomu kas būtų jei valgytumėt kiek norit ir ko norit, kas tada būtų g.gif
Aš nors ir neilgai maitinta (beveik 6mėn) bet irgi negaliu skųstis, o valgau tikrai kiek noriu ir ko noriu, tuo klausimu savęs neriboju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2009 04 21, 17:31)
doh.gif nesusisnekam
tiesiog dabar duodu toki maista, nes man tai nervu nekainuoja, o tai reikia, kad ramybe, laime, meile, dziaugsmas, siluma gali buti ir verdant sriuba, ko neisivaizduoju maitinant MP (cia apie save kalbu)
Papildyta:
irnesakyk.gif bent jau pripazistu savo griechus  lotuliukas.gif ir man visiskai nei geda nei ka, na esu tokia kokia esu, nepatinka- nebendraukit, myliu ir save, o tame nieko blogo nematau.

Soske, asmeniskai as linkus pritart tam , kad jei maitinimas MP mamai tikru tikriausia kancia ir katorga - gal tikrai neverta lipt per save. Tiesiog, kai jus sakot, kad MP ir misinukai kudikiui tas pats - tai netiesa. Lygiai taip pat pusfabrikaciais maitintas vaikas gali buti ir gudresnis, ir linksmesnis uz aplinkinius vaikus. bet negi jus sakysit, kad va, ziurekit - pusfabrikaciai jam nekenkia. Tikrai nesakysit, nes ir pati nemaitinat tokiu maistu savo vaiko. Lygiai ta pati galima pasakyt ir apie misinukus...Akivaizdzios zalos gal ir nesimato (ypac todel ,kad misinukais kudikiai maitinami salyginai trumpa laika), taciau sveikatos vaikams jie tikrai neprideda (jei vaikas pusmeti maitintusi pusfabrikaciais tos akivaizdzios zalos irgi turbut iskart nepamatytumem)...
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2009 04 21, 18:22)
ale ziuriu as isimciu isimtis  bigsmile.gif nes esu nemaitinta, seses irgi. visos lieknos, nei atimsi kur nei pridesi  bigsmile.gif

As irgi lotuliukas.gif Nors nei sportuoju, nei kalorijas skaiciuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
as ir kaloriju neskaiciuoju ir valgau kiek noriu, pavalgau ir vakarais ir mcdonalde. prisiziurejau nestuke.gif metu, nes striju ir raumenu prasiskyrimo, pilvo issitampymo tikrai bijojau. o siaip, neabejoju, kad nutukimui dideles itakos turi genai bei gyvensena, o ta gyvensena pirmus 3men tai tikrai kazki ar ka reiskia, jei vaikas bus maitinamas mp, veliau mcdonaldu, tikrai tures antsvorio.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 04 17, 16:53)
As ne i tema, bet kokiu problemu jie turi? Jei neligoti, jei normalus, tai bendravimo, auklejimo-nu kokios dar buna? g.gif

Jautrūs, krūpčioja nuo menkiausio dirgiklio, super nervingi, nelabai gebantys pakovoti, linkę į įvairiausius tikus.Turiu pavyzdžių, kad šlapinasi labai ilgai į lovą, o gydytojai įvardija kaip CP pasekmę. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(o94mama @ 2009 04 21, 21:13)
Jautrūs, krūpčioja nuo menkiausio dirgiklio, super nervingi, nelabai gebantys pakovoti, linkę į įvairiausius tikus.Turiu pavyzdžių, kad  šlapinasi labai ilgai į lovą, o gydytojai įvardija kaip CP pasekmę. unsure.gif

doh.gif taip gali buti kiekvienam vaikui nepriklausomai kaip jis gime 4u.gif priezasciu yra begales. Mano vaikas CP gime, nei vieno is siu isvardintu dalyku neturi g.gif

Ir siaip nereikia sakyti to, kas kazka papletkino. Stai apie slapinimasi 4u.gif
http://www.vaikui.lt...nt/view/107/35/
Taip pat siulau pasiskaityti apie tikus, krupciojimus ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 21 balandžio 2009 - 20:56
maniskui nirgi nieko panasaus, nuo 2,2-2,4m naktim pats begioja i wc bigsmile.gif kaip keista, kad vienoje temoje tiek isimciu bigsmile.gif
Atsakyti