Įkraunama...
Įkraunama...

motinos pienas ne sveikiausias maistas kudikiui

QUOTE(linuse85 @ 2009 04 21, 17:11)
Šaunu
Bet taip ir neatsakėt į klausimą kuo skiriasi kūdikis nuo metinuko, kodėl didesniam reikia sveiko ir natūralaus maisto, o kūdikiui ne? Būtų įdomu išgirsti jūsų nuomone, šituo klausimu mirksiukas.gif

na siaip jau ne karta sakaiu, kad as sveikuma suprantu kitaip, ne naturalumu- nenaturalumu.
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2009 04 21, 17:19)
na siaip jau ne karta sakaiu, kad as sveikuma suprantu kitaip, ne naturalumu- nenaturalumu.

Tai kodėl tada sakot kad dabar vaikas valgo šviežią maistą, tyrelių neragavo? nadinasi svarbu kad maistas būtų sveikas - natūralus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2009 04 21, 17:19)

issisukinejat wink.gif pati sakot, kad dabar stengiates duot savo vaikui kuo sveikesni maista. Taciau to nesistenget daryt su vos gimusiu kudikiu... Vos gimusiam tiko ir misinukai. Tai kodel dabar, jau paaugusiam, nebetiktu pusfabrikaciai?
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2009 04 21, 17:08)
tos, kurios sugeba sitaip pozityviai galvoti, valio valio valio valio.. niekur nesakaiu kad nemaitinkite, nesveika. sakau, maitinkite taip, kad visiem butu gerai. o kas tas gerai, keikviena sprendziame pagal save. negaleciau buti issisiepus, patenkinta, namuose butu tikrai neramybe ir panika, jei zinociau kad mano grozybes gali but nebegrozybes, jeigu negaleciau iseit prasiblaskyt, nakti keltis tureciau tik as ir pan. na va tokia jau esu. po truputi kalbam ir apie antra vaikeli, norisi jau visai smile.gif ir zadu elgtis lygiai taip pat, tik aukle si karta imsim nuo pirmu dienu, o ne po poros savaiciu smile.gif

thumbup.gif vis kariauji lotuliukas.gif As irgi nesiruosiu maitinti ir kaip sakant dzin tos tetulytes su savo tiesomis lotuliukas.gif
Cia kaip paskaitai tai tiesiog super mamos visos, be blogybiu ir griechu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
doh.gif nesusisnekam
tiesiog dabar duodu toki maista, nes man tai nervu nekainuoja, o tai reikia, kad ramybe, laime, meile, dziaugsmas, siluma gali buti ir verdant sriuba, ko neisivaizduoju maitinant MP (cia apie save kalbu)
Papildyta:
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 04 21, 17:27)
thumbup.gif  vis kariauji  lotuliukas.gif As irgi nesiruosiu maitinti ir kaip sakant dzin tos tetulytes su savo tiesomis  lotuliukas.gif
Cia kaip paskaitai tai tiesiog super mamos visos, be blogybiu ir griechu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

irnesakyk.gif bent jau pripazistu savo griechus lotuliukas.gif ir man visiskai nei geda nei ka, na esu tokia kokia esu, nepatinka- nebendraukit, myliu ir save, o tame nieko blogo nematau.
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2009 04 21, 17:23)
issisukinejat wink.gif pati sakot, kad dabar stengiates duot savo vaikui kuo sveikesni maista. Taciau to nesistenget daryt su vos gimusiu kudikiu... Vos gimusiam tiko ir misinukai. Tai kodel dabar, jau paaugusiam, nebetiktu pusfabrikaciai?

thumbup.gif Brasa. Rimtas ir konstruktyvus argumentas MP naudai. Iš tiesų tie patys mišinių gamintojai teikia rinką produktus kūdinių ir vyresnių vaikų mitybai- tyreles, košeles ir tt. Mąstant nuosekliai, šis maistas turėtų būti ne blogesnis, o gal net geresnis už namie ruoštą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2009 04 21, 17:31)
doh.gif nesusisnekam
tiesiog dabar duodu toki maista, nes man tai nervu nekainuoja, o tai reikia, kad ramybe, laime, meile, dziaugsmas, siluma gali buti ir verdant sriuba, ko neisivaizduoju maitinant MP (cia apie save kalbu)

Ali kokia tada esate nervuota lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O neįsivaizduojat todėl, kad net nebandėt mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2009 04 21, 17:31)

Tuoj tau isdestis, kaip viska galima daryti zindant lotuliukas.gif ir nervu nekainuoja lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(linuse85 @ 2009 04 21, 17:39)
Ali kokia tada esate nervuota  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O neįsivaizduojat todėl, kad net nebandėt  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

na as bandziau smile.gif ir ka g.gif vistiek sutinku su soske biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2009 04 21, 17:32)
thumbup.gif  Brasa. Rimtas ir konstruktyvus argumentas MP naudai. Iš tiesų tie patys mišinių gamintojai teikia rinką produktus kūdinių ir vyresnių vaikų mitybai- tyreles, košeles ir tt. Mąstant nuosekliai, šis maistas turėtų būti ne blogesnis, o gal net geresnis už namie ruoštą  doh.gif

man net teko skaityti straipsniu mamoms skirtuose zurnaluose apie tai, kaip pramoniniu budu gaminamos tyreles del panaudotu technologiju geriau issaugo maistine verte bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse85 @ 2009 04 21, 17:39)
Ali kokia tada esate nervuota  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O neįsivaizduojat todėl, kad net nebandėt  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

nesu ir nebuvau nervuota, nes dariau/ darau taip, kaip mum tiko ir patiko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2009 04 21, 17:42)
man net teko skaityti straipsniu mamoms skirtuose zurnaluose apie tai, kaip pramoniniu budu gaminamos tyreles del panaudotu technologiju geriau issaugo maistine verte  bigsmile.gif

na jei jau raso tiek, kad ne viena skaite apie tai, gal nera visiskas ismislas bigsmile.gif o jeigu yra, kodel negali buti ismislas ir tai, ka raso apie MP bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 04 21, 17:41)
Tuoj tau isdestis, kaip viska galima daryti zindant  lotuliukas.gif ir nervu nekainuoja  lotuliukas.gif

O kur matot tuos nervus? g.gif Nu nesuprantu kažko... kodėl žindymas=nervai?
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2009 04 21, 17:45)
na jei jau raso tiek, kad ne viena skaite apie tai, gal nera visiskas ismislas  bigsmile.gif o jeigu yra, kodel negali buti ismislas ir tai, ka raso apie MP  bigsmile.gif

na, yra toks dalykas kaip rinkodara. pagamintus produktus juk reikia kaip nors parduoti, tiesa? bigsmile.gif
Atsakyti