Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Pas mane siandien pusryciams grudine kose smile.gif pietums varskes apkepas,vakarieniai sumustinukas smile.gif
Atsakyti
Aš tai ju net neberašau ką gaminome, nes tai pas tėvus, tai gimtadienyje, ai namie kažką valgome biggrin.gif nebesuseku biggrin.gif. va ryt tai tikrai bus šaltibarščiai
Atsakyti
ui kaip noreciau varskes apkepo ax.gif gaila kad iki geguzes i parduotuve neisiu, varskes nenusipirksiu doh.gif
siandien bus verdama mesa, is sultinio barsciai o is mesos bus greiciausiai plovas. jei nesuvalgys seimyna iki tol mesos gabalo su krienais ir duonyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 04 19, 22:08)
Aš tai ju net neberašau ką gaminome, nes tai pas tėvus, tai gimtadienyje, ai namie kažką valgome biggrin.gif nebesuseku biggrin.gif. va ryt tai tikrai bus šaltibarščiai

drinks_cheers.gif pas mane snd irgi saltibarsciai su bulviu kose smile.gif va rytui merginukei verdu Zacierka biggrin.gif nz kas cia do daigtas, kaip makaronai, bet ne makaronai, Lenkijoj pirkau smulkuciai toki smile.gif
Atsakyti
Perlinių krupų košė su kotletukais.
Koldūnai .
Karšti sumuštiniai su sūriu (kepsiu sumuštininėj)
Atsakyti
pusryčiai: tortas ir šakotis su arbata (iš gimtadienio lauknešėlį gavom)
Pietūs ir vakarienė: šaltibarščiai su bulvėmis
Atsakyti
Pusryčiams balto varškės sūrio sumuštiniai su arbata.
Pietums barštelių sriuba su dž.grybais.
Antro kugelis su mėsyte
Vakarienei varškiniai rageliai su kisieliumi.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 04 20, 12:14)
Vakarienei varškiniai rageliai su kisieliumi.

prasome placiau smile.gif
Atsakyti
Siandienos meniu 4u.gif :
Pusryciai:skryliukai su grietine, arbata/kava
Pietus: makaroniuku sriuba, jautien-kiaul. kotletai, bulves, kopustu+obuoliu+morku salotos su majonezu, gaiva.
Vakariene: misraine:bulves, desra, zalias agurkas+majonezas ir grietine.
Atsakyti
man labai skanu buvo perlines kruopos sumaisyti su vienu indeliu zaliojo pesto padazo , deti tarkuoto surio, ir daug ivairiu darzoviu (kepintu morkyciu, svoguno, grybu), saliero stiebu, pomidoro, paprikos, petrazoliu ir.t.t. gaunasi daug ir pigu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2009 04 20, 17:05)
man labai skanu buvo perlines kruopos sumaisyti su vienu indeliu zaliojo pesto padazo , deti tarkuoto surio, ir daug ivairiu darzoviu (kepintu morkyciu, svoguno, grybu), saliero stiebu, pomidoro, paprikos, petrazoliu ir.t.t. gaunasi daug ir pigu tongue.gif

thumbup.gif
Atsakyti
PUSRYČIAI: vaikas - grikių košė kurios nevalgė
vyras- pašildyta vakarykštė vištiena
Aš- kava

Priešpiečiai- vaikas- tabių skrebutis lotuliukas.gif nu čia paprasčiausias apvalus vaflis perteptas uogiene (3 vafliai- į tarpus uogienė) Aš- šokladukas (jau univere supratau kad nepapusryčiavau doh.gif )

pietūs- jaučiu MB su mažąja valgė akcijinius koldūnus- nupirkau jam tik- bet žiūriu kad košė neliesta... o koldūnų visas pokelis dingęs unsure.gif

vakarienė- darysiu mėsos troškinį (čia todėl kad MB ryte stipriai pavalgytų rolleyes.gif - nežinau vakare valgys ar ne bet iš ryto bus pats tas) ir jaučiu prie troškinio morkų salotas patieksiu wub.gif

Šiandieną visai netaupi diena 4u.gif
Papildyta:
P.S.mano pietūs- vegetariška pica: trumpiau įeina: blynas, šaukštelis majonezo, šlakelis ketčiupo, 1 pasenes pomidoras (vaikui neduosi su pelėsiuku- o aš apsipjausčiau ir pats tas)ir pabarstyta sūriu... dar druskytės ir viskas. Skanu
Atsakyti