Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Mes naktipiečius apturėjome dar, mažoji iš ekskursijos parvežė rūkytos žuvies, tai kirto abu, aš tik vos vos paragavau ir pasidariau sultinį, nes skrandis sustojęs, galvą skaudėjo, vėliau, tai dabar taip pagerėjo nuo to sultinuko
Atsakyti
saltiena vakar dariau ir saltibarscius
Atsakyti
Vakar taip ir nebeiškepiau faršo kepsniukų, tai šiandien kepsiu, faršas jau pasimarinavęs per naktį bus. pusryčius valgysiu tik aš, planuoju kiaušinienę išsikepti su dešrelėmis. svogūnų laiškų, riikėlių, agurkų salotos
Atsakyti
šiandien šlanelių marinuotų nusipirkau 5,55kg/lt
Atsakyti
sianiden kopustiene. dabar su mazuoju pabaigem vakaryksti troskinuka. mazasis serga, tai pusryciams gustavo blyniukai buvo. tetei dar padarysiu vakarienei silkes salotas
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 05 21, 11:49)
šiandien šlanelių marinuotų nusipirkau 5,55kg/lt

kurrr????
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2009 05 21, 14:22)

Super Neto.
o čia mūsų pagaliau išsikepti faršo kepsniukai su sūriu
user posted image
Atsakyti
deimapov, kaip niam niam atrodo tavo kepsniukai smile.gif bet MB tokias tris pocijas iškart sušliopintų biggrin.gif

O mūsų šios dienos meniu:
Ryte: sumuštiniai, varškė, kava, arbata
Pietūs: užkepti makaronai su faršu ir daržovėmis
Vakarienė: virsim perlinių kruopų košę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miau: 21 gegužės 2009 - 15:51
siandienos pusryciam buterbrodziukai su desriuku, pietums kava man, mazajam desreles su agurkais marinuotais, vakarienei is vistienos farso kotleciukai + virtos bulvytes + agurkai ar burokeliai marinuoti biggrin.gif
Atsakyti
Siandien kiaulienos kotletai su pastarnokais, bulviu kose ir salotos ( agurkas, ridikeliai, svogunu laiskai, salotos, grietine)
Atsakyti
nedariau jokiu salotu, kepem vokiska kiausiniene. receptukas is receptu su nuotraukomis. na pasaka zinokit, kaip skanu 4u.gif ir kaip sotu!!! net mazasis mano valge, nors pamates kur nors svoguno laiska tuoj sako feeeeee. be to jam nepatinka tokie sakar makar, jam turi buti arba kiausinis, arba bulve, arba mesa, na atskirai viskas. o sita valge ir dar prase net keista biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2009 05 21, 16:49)
deimapov, kaip niam niam atrodo tavo kepsniukai  smile.gif bet MB tokias tris pocijas iškart sušliopintų  biggrin.gif

maniškis irgi tokias tris porcijas dėtų į vietą biggrin.gif
Atsakyti