pusryciams batonas keptas, mirkytas kiausinio - pieno plakinyje. pietums salotos silkes, kuriu niekaip nepadarau
ir varsketukai.

pas mus pusryciams pyragas medaus , ir grudine kose, pietums balandeliai, dar MB ir vakarienei ju liko, o as su mazute kepsiu varskinius blynelius

o jau salotu skanumas isejo!!! lenkiu galva zemai Monalyzai, jos receptukas cia, na labai skanu ir sotu. tik silkes siek tiek mazai turejau, kita syki desiu daugiau
nieko daugiau siandien ir nebegaminsiu, tik mazajam varsketuku

QUOTE(ssiimmaa @ 2009 05 23, 16:46)
o jau salotu skanumas isejo!!! lenkiu galva zemai Monalyzai, jos receptukas cia, na labai skanu ir sotu. tik silkes siek tiek mazai turejau, kita syki desiu daugiau
nieko daugiau siandien ir nebegaminsiu, tik mazajam varsketuku

nu tai paplatink čia tą receptuką dabar
kad nieko nenuskriausciau dedu nuorodele
Silkes salotos

QUOTE(ssiimmaa @ 2009 05 23, 20:45)
man kažko nesiderina produktai, bet gal ir skanu nežinau

QUOTE(deimapov @ 2009 05 23, 22:16)
man kažko nesiderina produktai, bet gal ir skanu nežinau 

man taip pat nesiderino ridikeliai su silke, ridikeliai su pomidorais, agurkai su silke

Pusryčių nebuvo, pietūs bus kepta vištiena su bulvėmis (vyras ryt išvažiuoja į komandiruotę, tai įdėsiu tos vištienos jam)
Dar turiu raugintų kopūstų, tai jau laikas juos pabaigt, tai šiandien patroškinsiu su dešrelėmis

O aš ką tik dar rabarbarų kompotą išviriau
Skanaus

Pas mus snd pusryciai varskiniai blyneliai, baigem kepti vakar uzmaisytus ir dar pyragas medaus 
Pietums jau kepa blauzdeles vistos marinuotos, bus su raugintais agurkeliais ir ryziais
Vakarieniai bus kazkas lengvo, speju isvirsiu kopustu sriuba, nes nuo balandeliu darymo like daug kopusto

Pietums jau kepa blauzdeles vistos marinuotos, bus su raugintais agurkeliais ir ryziais

Vakarieniai bus kazkas lengvo, speju isvirsiu kopustu sriuba, nes nuo balandeliu darymo like daug kopusto