Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

pusryciams batonas keptas, mirkytas kiausinio - pieno plakinyje. pietums salotos silkes, kuriu niekaip nepadarau biggrin.gif ir varsketukai.
Atsakyti
pas mus pusryciams pyragas medaus , ir grudine kose, pietums balandeliai, dar MB ir vakarienei ju liko, o as su mazute kepsiu varskinius blynelius smile.gif
Atsakyti
o jau salotu skanumas isejo!!! lenkiu galva zemai Monalyzai, jos receptukas cia, na labai skanu ir sotu. tik silkes siek tiek mazai turejau, kita syki desiu daugiau smile.gif nieko daugiau siandien ir nebegaminsiu, tik mazajam varsketuku
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 05 23, 16:46)
o jau salotu skanumas isejo!!! lenkiu galva zemai Monalyzai, jos receptukas cia, na labai skanu ir sotu. tik silkes siek tiek mazai turejau, kita syki desiu daugiau smile.gif nieko daugiau siandien ir nebegaminsiu, tik mazajam varsketuku

nu tai paplatink čia tą receptuką dabar
Atsakyti
kad nieko nenuskriausciau dedu nuorodele wink.gif Silkes salotos
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 05 23, 20:45)
kad nieko nenuskriausciau dedu nuorodele wink.gif Silkes salotos

man kažko nesiderina produktai, bet gal ir skanu nežinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 05 23, 22:16)
man kažko nesiderina produktai, bet gal ir skanu nežinau smile.gif

man taip pat nesiderino ridikeliai su silke, ridikeliai su pomidorais, agurkai su silke biggrin.gif bet labai suviliojo nuotraukyte, tai pabandziau - ir visai patiko biggrin.gif tik va silkes kita syki deciau daugiau, dabar nedaug turejau ax.gif
Atsakyti
Pusryčių nebuvo, pietūs bus kepta vištiena su bulvėmis (vyras ryt išvažiuoja į komandiruotę, tai įdėsiu tos vištienos jam)
Atsakyti
Dar turiu raugintų kopūstų, tai jau laikas juos pabaigt, tai šiandien patroškinsiu su dešrelėmis ax.gif
Atsakyti
O aš ką tik dar rabarbarų kompotą išviriau
Atsakyti
Skanaus
user posted image
Atsakyti
Pas mus snd pusryciai varskiniai blyneliai, baigem kepti vakar uzmaisytus ir dar pyragas medaus smile.gif
Pietums jau kepa blauzdeles vistos marinuotos, bus su raugintais agurkeliais ir ryziais smile.gif
Vakarieniai bus kazkas lengvo, speju isvirsiu kopustu sriuba, nes nuo balandeliu darymo like daug kopusto smile.gif
Atsakyti