Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

vakarienei vištienos šlauneles pamarinavau porą dienų su FELIX kinietišku saldžiarugščiu padažu su ananasais ir kepiau .valgėm su šviežiomis daržovėmis ir dar ant viršaus užpyliau to pačio padažo ax.gif
user posted image
Einu dabar iš kameros išsitrauksiu akcijinių pangasijų gabaliukais, tai rytoj iškepsiu tešloje ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lock @ 2009 05 20, 16:10)
O tu gal pati jas šaldai? Papaskok, kaip jas darai. Šiemet norėčiau užsišaldyti, tik nžn, ar reikia prieš tai apvirti, ar šaldyti sasas, ar šlapias ir pan.

Tik pati ir savo daržo tongue.gif nuplaunu , leidžiu nudžiūt ir paprasčiausiai porcijomis į maišiukus ir į kamerą mirksiukas.gif tai vat paskutines jau iškepiau ax.gif

O mano vargšė dar viena cukinija šaldytuve stovi tongue.gif tėvukas prašė greičiau ką daryt su ja ir sėklas jam palikt, bandys dar pasodint biggrin.gif iš rudens turėjom tokių žalių cukinijų minkšta odele, o čia užsiliko kaip ir kokios žieminės, geltonos, oda kieta, net sunku nulupti, dažniausiai šitą darbą vyrams pavedu, bet už tai iki dabar išsilaikė sklepe mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi, kokia graži vištytė biggrin.gif O marinuoji tik padaže ar dar kažkokių prieskonių beri? Reikės pabandyti ir man. MB apsidžiaugtų gavęs tokią kulšį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2009 05 22, 08:24)
Oi, kokia graži vištytė  biggrin.gif  O marinuoji tik padaže ar dar kažkokių prieskonių beri? Reikės pabandyti ir man. MB apsidžiaugtų gavęs tokią kulšį  biggrin.gif

dar biški įdedu drsukytės, pipiriuko ir tada jau padažiuką supilu rolleyes.gif
Atsakyti
Mes šiandien valgysime vakarykščius faršo kepsniukus ir kepsiu jau sumarinuotas kulšeles kur vakar prisipirkome su bulvėmis orkaitėje
Atsakyti
siandien pusryciams avizine kose, kurios nieks nevalge biggrin.gif pora saukstu pakabino mazasis, as irgi ne megeja tai stovi dabar bliudelis biggrin.gif gerai kad nedaug viriau. toliau baiginejam sriuba kopustu, darysiu silkes salotas, jei vel nesutyngsiu, ir vakarienei virsimes desreliu su makaronais ir salotomis (agurkas, salota, ridikeliai, svogunu laiskai, grietine). mazasis labai nevalgus, sakau gal bent desreliu uzvalgys, tu niekada neatsisako. nupirkau tu prasmatnesniu, be jokiu E. brangios kaip velnias.
Atsakyti
Mes likucius damusinejam vakarykscius kotletus su bulviu kose pasikepem
Atsakyti
pusryčiams sumuštiniai, tėvukas privirė 3 grūdų košės, o aš susigundžiau ir neiškentus nusipirkau 2 keptus viščiukus po 5,99 . Tai dar padariau pomidrų su grietine rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 22 gegužės 2009 - 18:05
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 05 22, 15:14)
siandien pusryciams avizine kose, kurios nieks nevalge biggrin.gif

I kose, kiausiny, miltu-krakmolo ir kotletukus iskepk smile.gif mano mama taip daro,ypac ir grikiu koses likusios smile.gif

Pas mane snd balandeliai, pagaliua prisiruosiau as juos pagaminti, nes tada kai zadejau, nedariau, kepiau kotletus su kamaronais, tai va farso liko, snd balandelius pagaminau, bus ir rytojui smile.gif
Atsakyti
Vakarienė šiandienos atrodė taip:
user posted image
Atsakyti
pusryčiai man buljonas, MB ir mažajai paskutiniai faršo kepsniukai su sūriu. Pietūs neaiškūs, greičiausiai kiaušinienė, nes eišsiėmusi esu jokios mėsos iš kameros
Atsakyti
Dar yra likę vakarykščio viščiuko kas norės ir dar išsikepiau žuvies kepsniukų, nes buvau nusipirkus akcijines pangasijos file gabaliukais, o kai atsileidžia, tai išvis pasileidžia tokiais smulkiai gabalėliais, tai vat kepsniukams kaip tik mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
O pas mus siandien pusryciams - sumustiniai su balinta kava, pietums isvyriau svieziu kopustu sriubos, isgarinau lasisos kepsniukus su virtais ryziais ir sv. darzoviu salotos, vakarienei galbut- vaisiu desertas su jogurtu ir svieziom bandelem. Tai tiek
Atsakyti