vakarienei vištienos šlauneles pamarinavau porą dienų su FELIX kinietišku saldžiarugščiu padažu su ananasais ir kepiau .valgėm su šviežiomis daržovėmis ir dar ant viršaus užpyliau to pačio padažo

Einu dabar iš kameros išsitrauksiu akcijinių pangasijų gabaliukais, tai rytoj iškepsiu tešloje
Papildyta:
QUOTE(Lock @ 2009 05 20, 16:10)
O tu gal pati jas šaldai? Papaskok, kaip jas darai. Šiemet norėčiau užsišaldyti, tik nžn, ar reikia prieš tai apvirti, ar šaldyti sasas, ar šlapias ir pan.
Tik pati ir savo daržo

nuplaunu , leidžiu nudžiūt ir paprasčiausiai porcijomis į maišiukus ir į kamerą

tai vat paskutines jau iškepiau
O mano vargšė dar viena cukinija šaldytuve stovi

tėvukas prašė greičiau ką daryt su ja ir sėklas jam palikt, bandys dar pasodint

iš rudens turėjom tokių žalių cukinijų minkšta odele, o čia užsiliko kaip ir kokios žieminės, geltonos, oda kieta, net sunku nulupti, dažniausiai šitą darbą vyrams pavedu, bet už tai iki dabar išsilaikė sklepe