Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai VI dalis

QUOTE(TiAmo @ 2009 06 26, 18:40)
aciu aciuks.gif  4u.gif

matavo galvyte, pilvuka, man atrodo kojytes kauliuka. siaip apziurejo visus organus. tai man buvo tooookia laime girdet, kad va ir cia gerai, ir cia gerai... nes man vis dar prisimena tas kosmaras, kuri isgyvenau praeita karta...
o kraujo daugiau irgi nebedare. sake neber prasmes. kai buvo 12 savaiciu dare dviguba testa del edvardso ir dauno, tai mano rizika tik is daugiau nei 10000. sake, nebereikia dabar ir triplo daryt  smile.gif

Aisku aciu, tai sekmes jums augant wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2009 06 28, 20:31)
Aisku aciu, tai sekmes jums augant  wub.gif

aciu ir jums sekmes 4u.gif viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
deja ne visos istotijos turi laiminga pabaiga..mano leliuko tyrimai blogi,teks su juo atsisveikinti.nelinkiu didziausiam priesui to ka dabar isgyvenam.. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2009 06 29, 13:42)
deja ne visos istotijos turi laiminga pabaiga..mano leliuko tyrimai blogi,teks su juo atsisveikinti.nelinkiu didziausiam priesui to ka dabar isgyvenam.. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

AXTA, dideliausia užuojauta jūsų šeimai verysad.gif
Laikykis ir parašyk kaip seksis toliau console.gif
Atsakyti
deja ne visos istotijos turi laiminga pabaiga..mano leliuko tyrimai blogi,teks su juo atsisveikinti.nelinkiu didziausiam priesui to ka dabar isgyvenam.. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

diziausia uzuojauta ... laikykis console.gif
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2009 06 29, 14:42)

labai gerai tave suprantu, praeita lapkriti ir mes ta pati isgyvenom, be to suzinojom labai velai, net 33 savaiciu. Atrode pasaulio pabaiga. Bet laikas yra pats geriausias vaistas. Aisku, kiekvienas zmogus skirtingai isgyvena, bet as norejau kuo greiciau vel pastoti ir dabar vel laukiuosi mergytes, stengiuosi gyventi ateitim ir kuo maziau galvoti kas ivyko, nes kitaip jau nebus. Taip kad laikykis ir nors dabar taip neatrodo, bet tikrai viskas bus gerai ir greitai turesite sveika vaikuti, o tu busi stipresne ir dziaugsmas bus ypatingesnis.
Atsakyti

labai tave uzjauciu console.gif
kuo puikiausiai suprantu visa tavo skausma... verysad.gif pati ta isgyvenau.
cia jokie zodziai nepades... teks isgyventi, susigyventi, laikas tikrai gydo zaizdas... tiksliau jas apgydo...
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2009 06 29, 14:42)

Labai uzjauciu, tikrai skausmingesnio dalyko nezinau ar gali buti verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(aurella @ 2009 06 29, 20:28)
labai gerai tave suprantu, praeita lapkriti ir mes ta pati isgyvenom, be to suzinojom labai velai, net 33 savaiciu. Atrode pasaulio pabaiga. Bet laikas yra pats geriausias vaistas. Aisku, kiekvienas zmogus skirtingai isgyvena, bet as norejau kuo greiciau vel pastoti ir dabar vel laukiuosi mergytes, stengiuosi gyventi ateitim ir kuo maziau galvoti kas ivyko, nes kitaip jau nebus. Taip kad laikykis ir  nors dabar taip neatrodo, bet tikrai viskas bus gerai ir greitai turesite sveika vaikuti, o tu busi stipresne ir dziaugsmas bus ypatingesnis.

Atsiprasau jei priminsiu tau skausma klausdama, bet kaip tik taip velai galejo pastebeti kazka bloga? Ar anksciau nebuvo daryti jokie tyrimai ar cia gydytoju neapdairumas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaDa: 30 birželio 2009 - 08:03
QUOTE(AXTA @ 2009 06 29, 12:42)

užuojauta tau verysad.gif

sakyk ar darei ir vaisiaus vandenų tyrimą ? kur darei?? kokia buvo tavo rizika, kokie parametrai???
man labai aktualu, nes gryžau iš genetikės su išvadom ir siuntimu daryti vandenų tyrimą... Kaune tik po 3 sav, Vilniuje dar ieškau... jai nepatiko Dauno sindromas 1:94 - tai buvo 12 sav., o beveik 16 sav. vakar - 1:161... Kol kas net galvą skauda kaip nervas ima, atrodo ir veju mintis šalin, bet jautrumas padidėjęs, sėdžiu darbe ir ašaros rieda... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 06 30, 16:54)
užuojauta tau  verysad.gif

sakyk ar darei ir vaisiaus vandenų tyrimą ? kur darei?? kokia buvo tavo rizika, kokie parametrai???
man labai aktualu, nes gryžau iš genetikės su išvadom ir siuntimu daryti vandenų tyrimą... Kaune tik po 3 sav, Vilniuje dar ieškau... jai nepatiko Dauno sindromas 1:94 - tai buvo 12 sav., o beveik 16 sav. vakar - 1:161... Kol kas net galvą skauda kaip nervas ima, atrodo ir veju mintis šalin, bet jautrumas padidėjęs, sėdžiu darbe ir ašaros rieda...  verysad.gif

atsakiau tau i az,nes ten pirmiausia pamaciau tavo zinute..
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2009 06 30, 10:02)
Labai uzjauciu, tikrai skausmingesnio dalyko nezinau ar gali buti  verysad.gif
Papildyta:
Atsiprasau jei priminsiu tau skausma klausdama, bet kaip tik taip velai galejo pastebeti kazka bloga? Ar anksciau nebuvo daryti jokie tyrimai ar cia gydytoju neapdairumas?

ne, jokiu tyrimu nesidariau, nes kaip ir nebuvo reikalo, juk nesidaro kiekviena nescioji genetiniu tyrimo, o ultragarsa darem reguliariai, bet gydytoja, deja nieko nemate. Si karta, savaime suprantama, lankausi pas kita gydytoja. Nors tada vaiksciojau privaciai ir pas tikrai gera ginekologe, bet deja....
Atsakyti
QUOTE(aurella @ 2009 06 30, 21:24)
ne, jokiu tyrimu nesidariau, nes kaip ir nebuvo reikalo, juk nesidaro kiekviena nescioji genetiniu tyrimo, o ultragarsa darem reguliariai, bet gydytoja, deja nieko nemate. Si karta, savaime suprantama, lankausi pas kita gydytoja. Nors tada vaiksciojau privaciai ir pas tikrai gera ginekologe, bet deja....

Aciu, kad atsakei, pasirodo privaciais gydytojais irgi negali pastiketi sad.gif

Svarbiausia dabar viskas gerai. Lengvo ir grazaus tau nesiojimo. wub.gif
Atsakyti