Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai VI dalis

Sveikos nestuke.gif ,

man, dar nieko nezinanciai, iskilo toks klausimas. Jeigu genetiniai tyrimai daromi nuo 12 sav., taciau o kas tada jei kazka blogo randa? Nes Lietuvoje abortai daromi iki 12 sav., ar ne taip?
Atsakyti
QUOTE(noksta @ 2009 07 07, 18:22)
Jeigu genetiniai tyrimai daromi nuo 12 sav., taciau o kas tada jei kazka blogo randa? Nes Lietuvoje abortai daromi iki 12 sav., ar ne taip?

Jei randa sunkių apsigimimų ar kitų negerumų, nesuderinamų su gyvybe - tada leidžiama tėvams apsispręsti dėl tolesnio nėštumo eigos.
Atsakyti
Noksta,

Siuo atveju, abortas daromas iki 22 sav. pabaigos del ivairiu tyrimu gausos, - juk butina isitikinti, kokio masto apsigimimas yra., taip pat todel ,kad kalba eina apie rimtus genetinius vaisiaus apsigimimus, kurie gimusio vaikelio gyvenima pavercia vegetacija. Todel tevams suteikiama ilgesne teise rinktis - auginti toki vaikeli ar nutraukti nestuma.
Atsakyti
taip, iki 20 sav. gal ne abortas daromas, o priešlaikinis gimdymas.. aš taip manau...

Vakar buvau pas genetikę - ėmė vandenis, nors nerimavo kad mažokai, bet Eglės kolegė Natalija sako užteks - tai darė ir sėkmingai padarė. Na prpcedūra ne iš maloniausių, bet kentėti galima... Taip kad penktadienį iki peitų žinosiu jau atsakimus. Labai laukiu, tikiu ir vis galvoju, kad PRIVALO buūti geri !!!! Genetikė apžiūrėjo, ypač galvytę - tai vaikiukas neturi jokių pakitimų, vandenuką parodė - tai sako jis idealus, skaidrus... Na labai laukiu gerų atsakymų ir svarbiausia lytį sužinosiu, nes labai jau smalsu ar mano nuojauta pasitvirtins... mirksiukas.gif Gi įsitikinusi, kad bachuriūką nešioju... wub.gif

Sveikinu kieno jau tyrimai geri 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos.ziuriu kad su nestumu pakliut pas genetikus tikra vargo vakariene...
o sakykit jei nenescia ar irgi gali but tokios ilgos eiles?situacija pas mus tokia.siemet viena po kito turejau persileidimus....po paskutinio dar ir A dare,likusiu kresuliu buvo.pries beveik tris metus 11sav nesivystantis ir A.po sio pastojau po poros menesiu,pirmi menesiai sunkus,paskui viskas susitvarke,sunui jau 2metukai,sveikas.ir va sausi emem antra planuot,kova pastojau balandi 5sav persielidimas,pastojau geguze,ir birzelio gale 6sav vel tas pats....pakeiciau gine,jinai sako arba infekcija-virusas arba genetika.tai va paeme tepineli,pridaviau krauja toksaplazmozei,citomegalai.kita sav ats.ir gine sake jei jie neigiami duos siuntima i vilniu pas genetikus...tai dabar galvoju,kazin kaip su eilemis nenesciai,ir kazin su kainom kaip,jei siuntima gauni? g.gif
aciu.
Atsakyti
[quote=rrasius,2009 07 09, 09:00]
o sakykit jei nenescia ar irgi gali but tokios ilgos eiles?s
jo ir man tai aktualu,nes del blogu tyrimu turejom nutraukt nestuma,dabar pries planuojant kita labai noretume issitirti,bet jau kelinta diena neprisiskambinu i santariskes.o kazi kaune irgi ne nescias priima?
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
as pirmadieny lekiu y kauna riziku centra, nelabai suprantu kur jis tiksliai randasi ? klinikose ? doh.gif ziauriai esu paskutinem dienom issiblaskiusi nes laaabai pergyvenu.. tai eilini karta gines nepaklausiau g.gif o jau geda skambineti ... ir dar kaip keista kai lexiu bus tik 11 sav. su kapeikom, tikiuosi nesakys vaziuok namo ( as ne vietine ) ir gryzk dar po savaiciukes g.gif ir dar ... 4u.gif gal kas zinote ka nors apie daktare Benusiene ? 4u.gif
Papildyta:
[quote=AXTA,2009 07 09, 13:25]
[quote=rrasius,2009 07 09, 09:00]
o sakykit jei nenescia ar irgi gali but tokios ilgos eiles?s
jo ir man tai aktualu,nes del blogu tyrimu turejom nutraukt nestuma,dabar pries planuojant kita labai noretume issitirti,bet jau kelinta diena neprisiskambinu i santariskes.o kazi kaune irgi ne nescias priima?
[/quote]

4u.gif As kai dar nebuvau nestuke.gif skambinausi y vln genetikos centro bendra informacija nr. 8 523 65000 , ir pasikonsultavau su drabuotoja kad noreciau save ir drauga uzregistruoti issitirti... tai jie ten uzraso pas viena daktara su kuriam tu paaiskini kokiu tikslu ir jis kur reikia ten siuncia ( tyrimams) .. tai ka norejau pasakyti kad eiles laukiau tik pora savaiciu .. 4u.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap_1.gif clap_1.gif lithuania.gif lithuania.gif mano vaisiaus vandenų rezultatai geri !!!!! 100% sūnelis !!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif Negaliu atsidžiaugti wub.gif wub.gif

Linkiu visoms gerų žinių iš genetikių, nes žinau ką tai reiškia - laukimas, nerimas.... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(AXTA @ 2009 07 09, 11:25)

o tu skambink Eglei Bukevičienei tiesiai į mobilų 8 611 40386 - super gydytoja, man labai patiko... Ji Santariškėse dirba...

sėkmės visoms !!!
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 07 10, 11:04)
clap.gif  clap.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  lithuania.gif  lithuania.gif mano vaisiaus vandenų rezultatai geri !!!!! 100% sūnelis !!!!!!!!!!!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  Negaliu atsidžiaugti  wub.gif  wub.gif

Linkiu visoms gerų žinių iš genetikių, nes žinau ką tai reiškia - laukimas, nerimas....  doh.gif
Papildyta:
o tu skambink Eglei Bukevičienei tiesiai į mobilų 8 611 40386 - super gydytoja, man labai patiko... Ji Santariškėse dirba...

sėkmės visoms !!!

Sveikinimai su sūneliu. O didžiausias sveikinimas kad viskas gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 07 10, 11:04)
clap.gif  clap.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  lithuania.gif  lithuania.gif mano vaisiaus vandenų rezultatai geri !!!!! 100% sūnelis !!!!!!!!!!!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  Negaliu atsidžiaugti  wub.gif  wub.gif

sveikinu labai labai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 07 10, 12:04)

Linkiu visoms gerų žinių iš genetikių, nes žinau ką tai reiškia - laukimas, nerimas....  doh.gif
Papildyta:

sėkmės visoms !!!

na va kaip gerai wub.gif Labai labai sveikinu ir dziaugiuosi kad sveikas sunelis. thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif SVEIKINU IR AS 4u.gif
Atsakyti