Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai VI dalis

Sveikutes

Aš vakar buvau irgi del tu tyrimu. Kaune eilė pas ginekologe 2 mėn i priekį, o man jau 13 savaite, nestuke.gif tyrima reikia atlikti iki 14 savaites, tai nervavausi, gerai kad vyras salia, tai paskui per pazistamus kita diena prieme, ot sistema.
Dabar lauksiu atsakymo, reik tiketis viskas gerai nes as kazkaip papuolu i padidintos rizikos grupe. blush2.gif
Atsakyti
na aš įsiprašiau pas Butkevičienę vaisiaus vandenų tyrimui liepos 7 d. tai laukti neilgai... O nerimas aprimęs nei vakar - bus matyt.. turi būti gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, as darysiuosi vandenu tyrima kai mums bus 19sav. mano gine sako kad viskas nepervelu ir paciu laiku ? o cia kitos darosi jau nuo 15sav. ..kai mums bus 12sav. tirsime krauja ir issamu eko... kada tiksliai matosi leliuko lytis?
Atsakyti
QUOTE(ausriki603 @ 2009 07 01, 20:20)
sveikos mergaites, as darysiuosi vandenu tyrima kai mums bus 19sav. mano gine sako kad viskas nepervelu ir paciu laiku ? o cia kitos darosi jau nuo 15sav. ..kai mums bus 12sav. tirsime krauja ir issamu eko...  kada tiksliai matosi leliuko lytis?

genetikai jau turetu matyt jau 12 sav., bent jau man tai 12 sav. pasake kas bus. O vaisiaus vandenu tyrima, man atrodo nuo 15, 16 savaites daro iki 22. Kuo veliau daro, tuo mazesne rizika persileidimui, nors ji ir siaip minimali. O be to jei tavo kraujo tyrimas bus geras, tai ir nera ko skubet.
Atsakyti
QUOTE(aurella @ 2009 07 01, 21:23)
genetikai jau turetu matyt jau 12 sav., bent jau man tai 12 sav. pasake kas bus. O vaisiaus vandenu tyrima, man atrodo nuo 15, 16 savaites daro iki 22. Kuo veliau daro, tuo mazesne rizika persileidimui, nors ji ir siaip minimali. O be to jei tavo kraujo tyrimas bus geras, tai ir nera ko skubet.

aciukas!!! 4u.gif smagu, kad mamytes dalinasi informacija!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tai tikriausia galeciau privaciai bandyti prasytis pas kuria nors genetike? g.gif nes turiu siuntima tik rugsejo 3d. negaliu tiek ilgai laukti, nes pas mus gimineje viskas aisku kad berniuku mums tureti nelemta verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites,

Siandien reikia pasiskambinti Eglei Butkevicienei, bet palikau jos mobilu namie doh.gif doh.gif , gal kas galit i az atsiusti. Buciau labai labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(ausriki603 @ 2009 07 01, 18:20)
sveikos mergaites, as darysiuosi vandenu tyrima kai mums bus 19sav. mano gine sako kad viskas nepervelu ir paciu laiku ? o cia kitos darosi jau nuo 15sav. ..kai mums bus 12sav. tirsime krauja ir issamu eko...  kada tiksliai matosi leliuko lytis?

man sakė vandenų tyrimą reikia daryti nuo 16 sav. iki 20 sav.

prmąjį PRISCA su ultra garso žiūrėjimo man darė 12 sav., o antrą PRISCA 16 sav. - na plius minus pora dienų...
sako tiksliausiais yra apie 12 sav. - apie 80%

viskas bus ok, nepergyvenk mirksiukas.gif Man liko antradienį paskutrinis - vandenų...

QUOTE(SaDa @ 2009 07 02, 08:54)
Labas rytas mergaites,

Siandien reikia pasiskambinti Eglei Butkevicienei, bet palikau jos mobilu namie  doh.gif  doh.gif , gal kas galit i az atsiusti. Buciau labai labai dekinga.

parašiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkoju visom čia besidalinančioms informacija 4u.gif
Šiuo metu ji man kaip niekad aktuali. Gavosi taip, kad užkibo tyčiukas, bet iš vieno vienintelio karto, dar nespėjus susitvarkyti sveikatos. Visai neseniai nustatė aktyvų citomegalo virusą ir dar jam į porą toksoplazmozę verysad.gif doh.gif, todėl dabar nerimaudama laukiu vizito pas genetikus į Santariškes. Didelių vilčių neturiu, nuteikinėju save blogiausiam variantui, bet pasiskaičius Jūsų atsiliepimus, kažkaip darosi tvirčiau viduje ir ramiau, kad ir kas bebūtų.
Gal kažkam panašiai buvo kaip ir man? Gal galit parašyt kaip viskas baigėsi? Suprantu, kad tai asmeniška, bet nerimauju, o dar visa savaitė su trupučiu iki konsultacijos pas genetikus...
Atsakyti
na as siandien pagaliau sulaukiau is genetiku atsakymo thumbup.gif ir jie geri,man atliko juos apie 16 savaite ir tolesni tyrimai nereikalingi,aciu dievui akmuo nuo sirdeles nukrito nestuke.gif wub.gif .seip ir nebuvau jokioj rizikos grupej,bet del ramybes dariausi
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 07 03, 09:47)

prmąjį PRISCA su ultra garso žiūrėjimo man darė 12 sav., o antrą PRISCA 16 sav. - na plius minus pora dienų...

viskas bus ok, nepergyvenk  mirksiukas.gif  Man liko antradienį paskutrinis - vandenų...
parašiau  mirksiukas.gif

viskas bus gerai saulyte, laikysiu kumštelius už tave mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo digi: 03 liepos 2009 - 18:17
[quote=xxxsaulyte,2009 07 03, 10:47]

viskas bus ok, nepergyvenk mirksiukas.gif Man liko antradienį paskutrinis - vandenų..

tikiuosi kad viskas bus gerai 4u.gif o jums sekmes vandenu tyrime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 07 03, 10:47)

viskas bus ok, nepergyvenk  mirksiukas.gif  Man liko antradienį paskutrinis - vandenų...
parašiau  mirksiukas.gif

Aciu labai uz tel.

7d. laikysiu kumscius kad viskas jums gerai sektusi.
Papildyta:
QUOTE(zuika26 @ 2009 07 03, 16:30)
na as siandien pagaliau sulaukiau is genetiku atsakymo thumbup.gif ir jie geri,man atliko juos apie 16 savaite ir tolesni tyrimai nereikalingi,aciu dievui akmuo nuo sirdeles nukrito nestuke.gif   wub.gif .seip ir nebuvau jokioj rizikos grupej,bet del ramybes dariausi

Smagu labai thumbup.gif , lengvo nesiojimo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaDa: 04 liepos 2009 - 14:22