QUOTE(dresin @ 2009 04 20, 10:28)
pritariu. kakziap keistai skamba, kad vos pamaciau 2 juosteles ir uzsiregitravau... jie seimoj neikas nesirgo, jei normalus pastojimas, ir nestumo pradzia- kam genetikai? aisku, kiekvienos reikalas. as su pirma nejau. ginekologe apziurejo spranduka ir viskas, man to pakako, o va dabar kita situacija... siandien einu i santarus vandenu tyrimui... paskui siaubinga savaite laukimo...
matyt visoms taip buna - sparnai, kad echo supper, paskui bac per galva kad kraujo tyrimas negeras. o tada...
O kodėl nusprendei su antru vaiku eiti pas genetikus?
Papildyta:
QUOTE(TiAmo @ 2009 04 20, 10:26)
nestumui buvo 23 savaites, bet vaikutis buvo 21-22 savaiteliu.
Labai labai užjaučiu.
Papildyta:
QUOTE(Donja @ 2009 04 21, 14:33)
aš irgi nespėjau į vilnių, bet spėjau į KMUK, ten irgi genetikai yra
O kuriame mieste gyveni?
Papildyta:
QUOTE(goldmine @ 2009 04 23, 10:52)
Norejau jusu paklausti, del ko ginekologe galejo pasiulyti siusti mane pas genetikus?

Vakar echoskopuojant sake kad viskas gerai, ir ji tikrai nieko blogo nemato, bet va buvo nesivystantis pries tai, be to nedaryti genetiniai tyrimai, tai kad issamiai istrint dave siuntima i KMUK echoskopijai.
Tai jau turiu uzsiregistravus kitai savaitei. O cia nemokamai tas echoskopas ar reiks kazkiek moket?
Gal tiesiog ginekologė apsidrausti nori.
Papildyta:
QUOTE(goldmine @ 2009 04 23, 13:45)
Dar mane neramina, kad ant echoskopo ismatavimjo rezultatu vaiko svoris labai mazas, tik 98 g, kai turetu buti jau koks 200 g. O pagal savaites jis tiksliai atitinka, t.y. 18 sav ir 6 dienos.

. Ar gali echoskopas taip stirpiai klysti del svorio???
Gali.Man vieną dieną prieš gimdymą echoskopu nustatė, kad vaiko svoris nesieks 2 kg, o gimė 2,660kg.