Įkraunama...
Įkraunama...

Brunetė ar blondinė?

Tai va, noriu dažyt plaukus bent neapsisprendžiu kaip. Dabar esu raudonplaukė, bet ši spalva pabodo, tad noriu išgirsti jūsų nuomones apie plaukų spalvą. Tiesiog kuri jums atrodo gražesnė, patraukia akį. O šiaip abi spalvos man tinka vienodai, tad nesakykit: dažyk, taip kaip labiau tinka. 4u.gif biggrin.gif Dėkui už nuomones! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 03 28, 22:03)
Tai va, noriu dažyt plaukus bent neapsisprendžiu kaip. Dabar esu raudonplaukė, bet ši spalva pabodo, tad noriu išgirsti jūsų nuomones apie plaukų spalvą. Tiesiog kuri jums atrodo gražesnė, patraukia akį. O šiaip abi spalvos man tinka vienodai, tad nesakykit: dažyk, taip kaip labiau tinka.   4u.gif  biggrin.gif Dėkui už nuomones!  smile.gif

Brunete! 4u.gif
Beto mane tas pats klausimas kankina,bet niekas nepataria,o ir pati neapsisprendziu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutalt: 28 kovo 2009 - 21:04
klausimas kiek keistokas.. va jei idetum foto,kaip atrodai sviesi ir kaip tamsi,tada labiau motyvuotai butu galima atsakyt biggrin.gif
o is esmes - as uz brunetes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 28, 23:04)
Brunete! 4u.gif
Beto  mane tas pats klausimas kankina,bet niekas nepataria,o ir pati neapsisprendziu doh.gif

O man žiauriai sunku apsisprest. Vienu momentu buvau 100 procentų apsisprendus dažyti tamsiai rudai, ėjau į i kirpyklą. Ir ką tu manai, pamačiau tokią gražią blondinę, tai užsinorėjau irgi tokia būti. Apsisukau, ir parėjau namo dar labiau pagalvot... Kas iš to? Dabar vėl noriu būt ruda, bet kartais ir blondinė... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sultry @ 2009 03 28, 23:07)
klausimas kiek keistokas.. va jei idetum foto,kaip atrodai sviesi ir kaip tamsi,tada labiau motyvuotai butu galima atsakyt  biggrin.gif
o is esmes - as uz brunetes  biggrin.gif

Neturiu foto. Esu bandžius perukus užsidėt, pažiūrėt ar spalvos tinka. biggrin.gif
Atsakyti
vienareiksmiskai bernams - blondines grazesnes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o kiekvienai gi individualiai - patarciau ne forume o pas kirpeja konsultuotis, nes cia nei matom viena kita nei ka galima patarti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2009 03 28, 23:19)
vienareiksmiskai bernams - blondines grazesnes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o kiekvienai gi individualiai - patarciau ne forume o pas kirpeja konsultuotis, nes cia nei matom viena kita nei ka galima patarti  schmoll.gif

Tikrai ne visiems bernams blondinės gražesnės. ax.gif Kiekvienas turi savo skonį, ir kiek pažįstu vaikinų visiems skirtingai patinka. smile.gif
Atsakyti
sakiau taip nes per tv maciau kazkur kad blondinkos labiau patinka.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nors sutinku ir normalu kad ne visiems thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupute: 28 kovo 2009 - 21:27
QUOTE(pupute @ 2009 03 28, 23:27)
sakiau taip nes per tv maciau kazkur kad blondinkos labiau patinka..  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif nors sutinku ir normalu kad ne visiems  thumbup.gif 

Galiu drasiai sakyt kad italams ir kitiems tamsiems bernams ziauriai patinka blondines, o va musu lietuviams kiek zinau juodukes labiau patinka biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Sultry,2009 03 28, 22:07]
klausimas kiek keistokas.. va jei idetum foto,kaip atrodai sviesi ir kaip tamsi,tada labiau motyvuotai butu galima atsakyt biggrin.gif
o is esmes - as uz brunetes biggrin.gif
ir aš manau brunetės šauniau mirksiukas.gif nors aplamai juk ne kiekvienam tas pats tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
man grazu blondines , bet tokios naturalios /zodziu tarp brunetes ir blondines .,smile.gif
Atsakyti
Man asmeniskai labiau aki traukia tamsios, nei blondines. Gal todel kad labai retai kada matau grazius sviesius plaukus, tai spalva pigi, tai nupiepe plaukai, aisku nesakau, buna ir graziu, bet zymiai reciau.. Ir aplamai man patinka tamsesne oda, tamsios akys, automatiskai ir tamsus plaukai. Tamsiai ruda labai grazu wub.gif pati noriu siek tiek tamsinti, tik bijau nusijuodinti smile.gif
Atsakyti
Buvau ir brunetė, ir beveik blondinė. Bet bernų dėmesio daugiausiai sulaukiu nuo tada, kai ryžai nusidažiau. Todėl, B-r-u-n-e-t-e, lik raudona 4u.gif
Atsakyti