Įkraunama...
Įkraunama...

Brunetė ar blondinė?

Jau gal pusmetis kaip pradejau pamazu sviesinti savo sokoladines garbanas. Labai dziaugiuosi siuo sprendimu - pavasariui esu pasiruosusi - atjaunejau 5 metais biggrin.gif Dbr visai sviesi esu - virsugalvis dar sviesesnemis sruogelemis - taip kad dazant gerais dazais galima ne tik pasikeisti, bet ir plaukus atgaivinti bigsmile.gif

Ir dar - mano pastebetas bruneciu "minusas" - po dazymo prabegus porai savaiciu ir paaugus plaukams ta "zila" saknu spalva schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 29 kovo 2009 - 00:38
As uz brunetes,blondines dazniausiai buna nusepusios ir plaukas atrodo nesveikai,zinoma yra isimciu,bet tada reikia labai priziureti plaukus,reikia brangiu dazu ir geros kirpejos,tai ko ne visos sau gali leisti,taip kad brunetes,ypac sokolado spalvos ar truputi sviesesnio atspalvio man labiau patinka. 4u.gif Tik neisizeiskit blondines,tiesiog parasiau savo nuomone,nes is mano pazistamu paneliu keletas turejo ir man labai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Žiūriu čia didžiajai daliai labiau tamsios patinka. smile.gif Dabar tikrai apsisprendžiau man atrodo. ax.gif Labai jums ačiū! tongue.gif
Atsakyti
O as gal ne kad papriestarausiu, bet reikia ziuret kaip tinka, as drauges tamsios neisivaizduoju, doh.gif svaes sviesios blink.gif tai kad nedaryk neapgalvojusi 4u.gif visada grazu tai,kas tinka, man net blondines grazu,jei graziia ird sveikai padazytos ax.gif
Atsakyti
Ir reikia nepamiršti, kad dažniausiai tamsūs plaukai ir metų prideda. Ne visada, žinoma.
Atsakyti
QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 03 28, 22:03)
Tai va, noriu dažyt plaukus bent neapsisprendžiu kaip. Dabar esu raudonplaukė, bet ši spalva pabodo, tad noriu išgirsti jūsų nuomones apie plaukų spalvą. Tiesiog kuri jums atrodo gražesnė, patraukia akį. O šiaip abi spalvos man tinka vienodai, tad nesakykit: dažyk, taip kaip labiau tinka.  4u.gif  biggrin.gif Dėkui už nuomones!  smile.gif

sveika, as patariu but brunete.. pastovus balinimas kenkia plaukams.. ir manau kad tamsus plaukai visada atrodys sveikiau ir graziau smile.gif nes as pati zadu patapt tamsia smile.gif blondine man ne prie sirdies
Atsakyti
QUOTE(valkiria @ 2009 03 29, 14:14)
Ir reikia nepamiršti, kad dažniausiai tamsūs plaukai ir metų prideda. Ne visada, žinoma.

Ai nesvarbu man. Jauna dar esu. biggrin.gif
Atsakyti
Man i brunetes tik paziuret grazu, pati brunete daugiau buti nenoreciau tikrai, man visai ne prie sirdies tamsus plaukai buvo, kai pati patapau brunete, vis kaip nesavame kailyje jauciausi, plaukai gal to blizgesio ir daugiau turejo, bet tik pirmas dvi savaites, po to ta grazi spalva nusiplauna, ir lieka nei siokia nei tokia, todel nesakyciau niekada kategoriskai oo buk brunete - sveikiau ir bla bala bla- ne visom ta brunetiska spalva tinka cool.gif
Atsakyti
Blondinės wub.gif
Atsakyti
Svarbiausia grazus kirpimas, aisku tinkantis prie veido formos, bruozu, aprangos, savitas stiliukas apsirengimo, na kad visuma butu grazi mirksiukas.gif O plaukai graziausi sveiki, spindintys, priziureti 4u.gif Spalva ne taip jau aktualu, visada pamaciusi grazia motery su ispuoseletais plaukais uzsimanysi tureti tokius kaip ji, nesvarbu - sviesius ar tamsius ax.gif
As asmeniskai buvau ir ryza, ir raudona, ir juodaplauke. O dabar apsistojau ties naturaliu, medaus atspalviu. Sutinku su vieno stilisto pasakymu, kad kai kurios Lietuvos moterys savo grozy slepia po sviesiais, nutriususiais nuo balinimo plaukais ir stengiasi bet kokia kaina islaikyti ilgy, nors plaukai ploni kaip siulai. Svarbiausia, naturalumas ir tai, kaip tu pati jautiesi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 29 kovo 2009 - 14:01
Noriu kad vertintumėte vieną plaukų spalvą. http://www.part.lt/p...47acd848e67.jpg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 03 29, 17:14)
Noriu kad vertintumėte vieną plaukų spalvą.  http://www.part.lt/p...47acd848e67.jpg  4u.gif

man schmoll.gif

brunete mums labai sunku tau kazka patart nes mes taves nematom biggrin.gif perskaiciau tema bet kad cia dauguma tiesiog pasako koks tipas ir kodel joms patinka,neisivaizduoju kaip tu galetum ji sau pritaikyt..nebent suzinosi kokia spalva lt siuo metu populiaresne biggrin.gif
Atsakyti