Įkraunama...
Įkraunama...

Brunetė ar blondinė?

smile.gif+2009 03 29, 17:23-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 29, 17:23)
man  schmoll.gif

brunete mums labai sunku tau kazka patart nes mes  taves nematom biggrin.gif perskaiciau tema bet kad cia dauguma tiesiog pasako koks tipas ir kodel joms patinka,neisivaizduoju kaip tu galetum ji sau pritaikyt..nebent suzinosi kokia spalva lt siuo metu populiaresne biggrin.gif

Aš klausiu, nes noriu sužinot kokia plaukų spalva jums gražiausia. O ne kuri labiau tinka-neturi jokios reikšmės, o ką čia sunku patarti?Kuri spalva gražesnė? Aš neklausiu kuri man labiau tiktų o KURI JUMS TIESIOG GRŽESNĖ. Atsakymas tik vienas žodis. biggrin.gif
Atsakyti
Šiuo metu balsuoju už blondines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 03 29, 18:04)
KURI JUMS TIESIOG GRAŽESNĖ.

abi cool.gif svarbiausia kad spalva but priziureta,nepasiplovus,nenuaugus ir pan 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif

Šiaip tai jo svarbiausia prižiūrėti plaukai :bigsmile
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2009 03 30, 11:10)
drinks_cheers.gif

Šiaip tai jo svarbiausia prižiūrėti plaukai :bigsmile

drinks_cheers.gif sutinku
Atsakyti
as irgi,as irgi sutinkuu blush2.gif
Atsakyti
balsuoju uz abi, nes dazniausiai zmones keicia plauku spalva, beje kaip ir as, todel bunu ir blondine ir brunete thumbup.gif
Atsakyti
mano akį džiugina blondinės wub.gif
Atsakyti
Dabar kiek ziurejau jau ir daug kas uz blondines! biggrin.gif O va as uzsinorejau tokios spalvos, tik nezinau kaip ja apibudinti. Bet isivaizduoju kad graziai atrodytu, tai mazdaug pilka (kazkas panasaus i pelenu spalva) maisyta su blondine.. Nu noriu kad gautusi tokia kaip naturali blondine, bet negeltona. biggrin.gif
Atsakyti
Blondinių temoj , kad šitą spalvą išgauti, dažo su Keune 1517 smile.gif
Atsakyti
man grazu kai plaukai grazus, veslus, priziureti, kai kirpimas tinkamas
gal geriausia dazyti ta spalva kuri artimesne naturaliai, jei naturali esi tamsi tai gal sviesint neverta, plauku gaila, labai daug vargsi juos gaivindama ir saknis daznai dazyt reiks, be to bus sunku isgaut grazia sviesia spalva, o ne tokia perdem nubalinta, nes gali gautis tokia i geltonuma, tai ir su tuo dar vargtum
o jei plaukai sviesus naturaliai, ar pelenu spalvos, tada geriau but blondine, del tu paciu priezasciu be to ir nusiplaus maziau, ir t.t.
as pati esu blondine vien todel kad naturaliai sviesi, bet patinka ir tamsus plaukai (ant kitu) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2009 03 31, 21:27)
Blondinių temoj , kad šitą spalvą išgauti, dažo su Keune 1517 smile.gif

Pasiziurejau googlej ta spalva, tai ji truputuka per sviesi. Bet kadangi esu raudona, manau, kad gerai dazyt taip sviesiau, nes zinau kad sunkiai "nusiims" tas raudonumas, o jei dar su tamsesniais dazais, manu vargas is viso.. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2009 03 31, 21:45)
man grazu kai plaukai grazus, veslus, priziureti, kai kirpimas tinkamas
gal geriausia dazyti ta spalva kuri artimesne naturaliai, jei naturali esi tamsi tai gal sviesint neverta, plauku gaila, labai daug vargsi juos gaivindama ir saknis daznai dazyt reiks, be to bus sunku isgaut grazia sviesia spalva, o ne tokia perdem nubalinta, nes gali gautis tokia i geltonuma, tai ir su tuo dar vargtum
o jei plaukai sviesus naturaliai, ar pelenu spalvos, tada geriau but blondine, del tu paciu priezasciu be to ir nusiplaus maziau, ir t.t.
as pati esu blondine vien todel kad naturaliai sviesi, bet patinka ir tamsus plaukai (ant kitu) 4u.gif

Naturali mano pelenu spalva. smile.gif
Atsakyti