Įkraunama...
Įkraunama...

Mažasis pagalbininkas virtuvėje - II dalis

tai kas kad ir tie vaikuciai pozavo specialiai,IR SIRDELE TARKIM NE JIE SUDELIOJO( is kur mums zinoti) vistiek rezultatas nuotraukoje liux,nuotrauka gavosi silta,miela. 4u.gif o spelioti gali daug ka.....pvz kaip ti vaikuciai kur sedi ir krausto stalcius ir spinteles- O GAL JUOS TEN MAMA PATI PASODINO O GAL YDAVE I RANKA TA ŠLUOSTUKA/KRUOPAS IR VISOKI KITA VELNIA KA TEN JIE ISKRAUSTE. arba nuotrauka kur lialius su moliugu tai reik galvot kad jis pats atsinesė ji is darzo ir sako -mama fotkink mane-geras kadras gausis lotuliukas.gif aisku kad teveliai dave jam ta moliuga.ir visai nematau reikalo kritikuoti ir prisigalvoti visokiu vėjų kaip kas pozavo.SVARBU I TEMA PATAIKYTI 4u.gif O pipiras (cia aisku mano asmenine nuomone,niekam nieko neprimetu) tai ne i tema. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gute88 @ 2009 04 03, 14:22)
tai kas kad ir tie vaikuciai pozavo specialiai,IR SIRDELE TARKIM NE JIE SUDELIOJO( is kur mums zinoti) vistiek rezultatas nuotraukoje liux,nuotrauka gavosi silta,miela. 4u.gif  o spelioti gali daug ka.....pvz kaip ti vaikuciai kur sedi ir krausto stalcius ir spinteles- O GAL JUOS TEN MAMA PATI PASODINO O GAL YDAVE I RANKA TA ŠLUOSTUKA/KRUOPAS IR VISOKI KITA VELNIA KA TEN JIE ISKRAUSTE. arba nuotrauka kur lialius su moliugu tai reik galvot kad jis pats atsinesė ji is darzo ir sako -mama fotkink mane-geras kadras gausis lotuliukas.gif  aisku kad teveliai dave jam ta moliuga.ir visai nematau reikalo kritikuoti ir prisigalvoti visokiu vėjų kaip kas pozavo.SVARBU I TEMA PATAIKYTI 4u.gif  O pipiras (cia aisku mano asmenine nuomone,niekam nieko neprimetu) tai ne i tema.  4u.gif

jaja drinks_cheers.gif aš savo dukrai irgi įdaviau biggrin.gif a kų daryt, jei leisčiau imt ką savarankiškai, ji imtų kas pavojingiau lotuliukas.gif

o moliūgėlis geras biggrin.gif turiu ir aš panašią foto su savo vaiku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 04 03, 15:38)
jaja  drinks_cheers.gif  aš savo dukrai irgi įdaviau biggrin.gif a kų daryt, jei leisčiau imt ką savarankiškai, ji imtų kas pavojingiau  lotuliukas.gif

o moliūgėlis geras biggrin.gif turiu ir aš panašią foto su savo vaiku biggrin.gif

va va. vaiku be prieziuros virtuvej nepaliksi, nes atsidare stalciu jie ima ne sauksta, o butinai peili doh.gif ... tada ir gaunasi ne pagalba o "pagalba"arba dar prasciau... tai jei nori nuotraukos i tema, tai ir tenka visaip vaikus papirkineti, ikalbineti kad "naturaliai ka nors darytu". tik aisku ne bardaka ax.gif
Atsakyti
niekas nebuvo įkėlęs šios foto, o man ji tokia miega, berniukas toooks gražus smile.gif
user posted image
Atsakyti
o man labai graži šita
[attachmentid=174035]
o šita tai blink.gif pas šiuos žmones turbūt nevalgyčiau schmoll.gif
[attachmentid=174036]
Atsakyti
QUOTE(gute88 @ 2009 04 03, 14:22)
..pvz kaip ti vaikuciai kur sedi ir krausto stalcius ir spinteles- O GAL JUOS TEN MAMA PATI PASODINO O GAL YDAVE I RANKA TA ŠLUOSTUKA/KRUOPAS IR VISOKI KITA VELNIA KA TEN JIE ISKRAUSTE.

tai žinoma, gi yra foto,kur vaikas kaži ar vaikšto pats, o turi mėsos plaktuką cool.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 04 03, 11:40)
nevarau tik skatinu visus žvelgti plačiau  smile.gif aš manau kad iš nuotraukos turi matytis kas pagalbininkas, ne iš aprašymo. kažin ar mama taip rado, nes matyti jog pozuota. man žiūrint matos kitokia 'story' - vaikai gal ir sulipdė, bet širdutę išdėliojo turbūt ne jie ir pozuoti atsisėdo kažin ar savo noru. kadangi nematyti kad vaikai darė varškėčius darau prielaidą kad pagalbininku pripažintas stalas smile.gif juk nebūtina kad mažaisiais pagalbininkais būtų tik vaikai smile.gif todėl visos foto puikiausiai tinka smile.gif

na palauksim konkurso pabaigos, autorė įdės proceso nuotrauką, kažkodėl esu tikra, kad čia buvo specialiai ruoštasi, ir padarytas ne vienas kadras.
Bet kaip tokiu atveju su tarkom? Su pėdutėm? Pačios prisipėdavo? Išstatytos tarkos natūralu? Nereikia sliekų mėšle ieškoti..
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2009 04 03, 21:42)
o šita tai  blink.gif pas šiuos žmones turbūt nevalgyčiau schmoll.gif

gyvūnai švaresni už žmones, moksliškai įrodyta cool.gif
Atsakyti
Na va, štai ir kadras rėmėjų apdovanojimui biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Aga, čia tai geeeras. thumbup.gif Bet už jį nebalsuosiu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 04 04, 17:03)
Na va, štai ir kadras rėmėjų apdovanojimui biggrin.gif
user posted image

Labai gera ideja thumbup.gif Sita nuotrauka tikrai issiskiria is visu kitu nuotrauku. Bent jau man.
Atsakyti
Na grazi tikrai nuotrauka,bet atspindys saukste manau nukopijuota nuo svar-miau...Daug labai nuotrauku viena i kita panasiu
Atsakyti