Kokia šauni foto
QUOTE(iKavali @ 2009 03 30, 20:24)
Keista, kad patenka nuotraukos su vaiku ir alkoholio buteliu šalia,
arba su produktų gaminiais , kur akivaizdžiai matosi gamintojas, paprastai tokie dalykai viešai nėra labai toleruojami.
arba su produktų gaminiais , kur akivaizdžiai matosi gamintojas, paprastai tokie dalykai viešai nėra labai toleruojami.
apie kurią nuotrauką kalbat (dėl butelio)?
QUOTE(*Rita* @ 2009 03 30, 18:27)
apie kurią nuotrauką kalbat (dėl butelio)?
apie šaldytuvo.
aš tai va tik dabar tai įžiūrėjau.
kažkada šita "reklamos" tema buvo kalbėta.
kiek tokių paprastų buitinių nuotraukų deda mamos į bendraamžių temas su vaikučių vežimėliais, lovelėmis, žaislais ar rūbais, visa tai irgi galima traktuoti kaip reklamą.
Ir aš pastebėjau foto su šaldytuvu - labai gražu ir įdomi idėja 
Gražių nuotraukyčių konkurse yra, ir dauguma tokios šiltos ir jaukios.
Labai mielas konkursas.
Gražių nuotraukyčių konkurse yra, ir dauguma tokios šiltos ir jaukios.
Labai mielas konkursas.
net nebesinori nieko ir komentuoti, kai tiek pykcio cia
....
"Tolerancija neigimo nebuvimas. Tiesiog priimi viską kaip yra. Jei nepatinka keitiesi pats. Ir stebuklingai keičiasi Gyvenimas..."(nezinomas autorius)
Viva la Tolerancija!!!!
"Tolerancija neigimo nebuvimas. Tiesiog priimi viską kaip yra. Jei nepatinka keitiesi pats. Ir stebuklingai keičiasi Gyvenimas..."(nezinomas autorius)
Viva la Tolerancija!!!!
QUOTE(iKavali @ 2009 03 30, 18:51)
tap pat nuotrauka , kur mergaite gamina koldūnus. Ant stalo matyti "Malsenos" miltai o toliau "Kalnapilio" alaus butelis. Juk yra reikalavimai , fotmato dydžiui ir jei nori kad nuotrauka dalyvautu atrandama būdu kaip tai sutvarkyti.
nu stovi tas butelis ,bet ne vaikas ji isgere
marijai, tai kad nuolat, ir dar su tuo pačiu per tą patį. matyt kai kažkas pasako 'saulė yra geltona' imat tvirtinti kad kritikuojama saulės spalva
bet šiaip labai ačiū kad nebeskaitysit (ypač tarp eilučių) ir nebesikabinėsit
matau supratot kad be reikalo tą darėt ir ėmėt kaitalioti komentarą
spėju kad ne kokio acto tiek
matau supratot kad be reikalo tą darėt ir ėmėt kaitalioti komentarą
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 30, 20:17)
o saldituve, is kur tu zinai kas ten ipilta?
spėju kad ne kokio acto tiek
QUOTE(iKavali @ 2009 03 30, 20:21)
čia gal mano išreikšta nuomonė kliūtų daugiau kitoms nuotraukoms , mergaitė gaminanti bandeles prie tuščio vyno butelio
, bet tai tik mano pastebėjimas, kas kaip supranta.
O foto, kur berniukas atidaręs šaldytuvo duris , lyg ir nieko neminejau. Graži nuotrauka.
O foto, kur berniukas atidaręs šaldytuvo duris , lyg ir nieko neminejau. Graži nuotrauka.
ko gero tu apie šitą, kur butelis skirtas tešlai kočioti