QUOTE(Rustė @ 2009 04 15, 11:12)
diskriminacijos tikrai nebus, čia jau galiu garantuoti, kad aš laikausi darbo principų.
visos nuotraukos į temą.
pavasariniam konkurse dėl kai kurių suabejočiau,bet šitame tai ne mano tema, ne mano aprašymas, todėl ir ne man priekaištai (vadybininko telefoną duoti?)
na, kadangi yra pavadinimas ir aprašymas, dėl antro teiginio stipriai abejočiau. bet čia jau ne man spręsti, todėl ir priekaištų neturiu. o pavasarinis savo pritempinėjimu kad kai kurios nuotraukos neva į temą, iki šiol sukelia linksmų prisiminimų

taip kad kol aprašymai ir temos bus interpretuojami itin plačiai, tol ir aš priekaištų nepriimsiu, galiu nebent el. paštą kam reikšti duot

tik šiaip pasiskaitysiu niurzgėjimo ir puolimų, kad neva kritikuoju, reiškiu nepasitenkimą, nekenčiu vaikų ir panašių naujienų

o jei antras teiginys taps tikrove, imsiu siūsti jį atitinkančias nuotraukas
nematau tik reikalo pykti ir įrodinėti kad yra taip kaip nėra. juk čia tik konkursas, o ne gyvybės ar mirties klausimas

juolab kad tai jog antras teiginys nėra teisingas tėra tik pliusas, o ne kažkas dėl ko verta priekaištaut. juk kur kitur galima savo vaikų nuotraukas parodyt ir pabandyt pažvelgt plačiau
Papildyta:
QUOTE(Corny @ 2009 04 15, 11:23)
O kazin remejams kokios nuotraukos labiausiai patikusios

Siaip ydomu is savo puses jiems ziurint kaip atrodo
apdovanotos bus forumiečių išrinktos